Hej! Jag heter Nathalie och är 14 år.
Ni som läser detta kan inte ana hur många sådana här introduktions inlägg jag har lagt ut på olika bloggar. Men jag har liksom aldrig kommit igång med bloggandet!

Jag tänker: nu eller aldrig! Så nu ska jag börja skriva inlägg, kanske 2-3 gånger i veckan!
Så, nog om det. Här kommer lite info om mig!

Jag heter Nathalie Andersson är 14 år och bor i Norrköping. Detta kanske låter konstigt för min ålder men jag jobbar som musikalartist, och tycker att det är riktigt roligt också! 😊
Jag började spela teater när jag var 9 år, men jag började sjunga långt innan det. Sedan har jag varit med i cirka 3 föreställningar varje år från 2010 till förhoppningsvis långt fram i framtiden!

För 2 år sedan var jag på audition för en musikalföreställning som skulle sättas upp på Östgötateatern säsongen 2014-15. Föreställningen var "Sound of Music" min absoluta favoritmusikal!
Jag gjorde min audition men kände mig ganska osäker på om jag skulle få komma vidare till slutaudition eller inte. Det var så många barn där som ville få en roll som barnen von Trapp. Jag kände mig ganska utslagen redan. Men sedan kom mejlet där det stod att jag var vidare till slutaudition. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Jag blev så oerhört glad! Bara att vara vidare till slutaudition betydde väldigt mycket för mig!
När slutauditionen var över kände jag mig stolt och nöjd!
Men jag vågade inte tänka något...tänk om jag inte skulle få en roll...
Dom sa att vi skulle få svar om 1-2 veckor. Men veckorna gick och 1 vecka blev till 4 veckor.
Då hade jag nästan inget hopp kvar. Men så kom mejlet.
Där stod det ungefär såhär:

Hej Nathalie!
Efter att ha sett 330 barn och ungdomar så har vi valt ut just dig att spela ett av von Trapp barnen.
Vi vill att du ska spela Louisa von Trapp.

Jag var helt stum. Visste inte vad jag skulle göra. All spänning i kroppen bara släppte och jag föll ihop glädjegråtandes på golvet😅

Det var en helt underbar resa och i något inlägg ska jag skriva mer om det!

Detta var det om mig som jag tänkte skriva idag! Mer kommer imorgon eller på tisdag!

Likes

Comments