Hej allihopa!

Nu är det bara 5 timmar kvar tills vi åker!! Så sjukt kul ska det bli!! Sa dock hejdå till Linus förut och det va fruktansvärt jobbigt. Memen.. nu håller jag på att packa det sista och funderar på om jag ska dynga eller inte. Känns ovärt att sova i 4 timmar sedan gå upp och behöva va vaken när man kan sova istället. Men det får jag fundera på lite till, får se hur trött jag blir också.

Nästa inlägg kommer antingen på flygplatsen eller när jag är framme i USA!! Gud vad jag längtar men har endå sån ångest då jag HATAR att flyga, inte när man är i luften men start och landning är hemskt. Är så rädd att något ska gå fel... sen uppe i luften är det inte mycket man kan göra:)

Men ha det bra tills vi hörs igen. PUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej allihop! Igår hade jag en jätte trevlig dag med ida på Kungsmässan och även hemma efteråt med min kompis Lousie som va här med sin mamma på middag.

Tänkte skriva ett snabbt inlägg nu bara för jag är fast i plugg och packning. Har precis suttit i 2 timmar men en text om konsthistoria. Så jäkla tråkigt. Men nu är det gjort och nu har jag bara ca 2 timmar kvar på en annan text om väkthuseffekten som måste va klar imon! Suck..
Men men! Här kommer bilder på vad jag köpte igår.

Hm nagellack 49:-

Voluspa ljus 249:-

Likes

Comments

Hej allihopa! Igår hade jag en super mysig dag med mamma, vi var på bio och såg "Bridget Jones baby" som va super bra och jätte rolig så tipsar absolut om den! Efter det gick vi till @Burger och åt varsin cheeseburgare med lite pommes, jätte gott och jätte mysigt så är super nöjd med dagen igår.

Senare idag skall jag till Kungsbacka med Ida så ska vi shoppa och fika lite. Ikväll ska jag och mamma ha tjej kväll med våra kompisar oxå:) kommer förhoppningsvis bli trevligt.

Kommer antagligen ett linlägg ikväll eller i morgon så kika in då. PUSS

Likes

Comments

Hej allihopa! Ett litet glapp i inläggen men det är för jag är så sjukt trött hela tiden. Varje dag efter skolan somnar jag i minst 1h. Men vad som hänt sen sist är att min mobil är helt förstörd, displayen är trasig och den är helt sprucken. Så nu har jag fått min bonus pappas gamla 5s.

Idag har jag haft slöjd och sytt klart min onepize😝. Är så sjukt nöjd

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Kom inget inlägg igår då jag fick sjukt ont i magen och mådde super illa. Jag kom hem från skolan vid 3 och somnade i 2 timmar, sedan åt jag och det var efter dej jag började må illa. Men jag åkte trots det till ledarutbildning och sedan åkte jag och tränade, vilket jag i efterhand inte skulle gjort. För efter det så va jag spyfärdig enda tills jag kom hem 10 på kvällen och det fortsatte tills jag hade somnat.

Men nu är det bra igen och jag ska till skolan nu när jag skrivit klart, så kommer antagligen bli lite sen men det får håls.

Idag ska jag rida efter skolan sedan umgås med Linus och plugga med honom hela dagen.

Men nu måste jag skynda mig. PUSS

Likes

Comments