språkresa

7/7


Dagen började med lektion med biff och Max, alltså tsm med grupp B, vi började med ett bingo spel, sen nått annat o till sist hade vi prov..

Efter provet så sprang vi till hm för o köpa en bikini eftersom vi hade glömt våra hemma, så på ca 10 min hade vi provat och betalat. Av någon anledning skulle vi mötas 45 min tidigare och de var därför vi sprang. Vi skulle iaf ha bbq så vi gick till stranden.

Väl på stranden så fick vi reda på att de skulle dröja med maten så vi badade och sen satte vi oss på våra handdukar, dock så hade ju inte jag nån handduk med mig så jag o Simone lånade "galningen"s handduk o satt på. Där satt vi o hade de mysigt ända tills maten va klar, kanske hade vi de lite för mysigt för ledaren kom o kast vatten på oss (som vanligt) och sa att vi va respektlösa mot alla runt om kring.


Vi åt hamburgare o korv (jag år eh korv för de e vidrigt) o sen fanns de inte bröd kvar så jag o Ida delade på burgare köttet med en liten ost skiva på.

Hälften av våran grupp hade betalt extra för att köra lazertag igen, de inkluderar mig, Ida, Hanna, Simone, en jävligt snygg spanjor, Oier (bögen), långeman och massa fler. Det va super kul o trots att vi kom lika så var mitt lag bäst, och de roligaste va att jag va med långeman o vi skulle vakta en bomb, så står han i ska små prata med mig men hans engelska e så dålig så jag vet inte vad...

Efter lazertag så var de dags för kvälls aktiviteten "Hunt the leader" men nikki, snäll som han är, sa att om vi ville kunde vi gå och äta eftersom vi inte han äta hemma. Självklart sa Emil ja till mat och direkt när leken hade startat sprang Hanna Ida o Emil till donken. Efter kom jag Ida och Simone.

På donken så satte sug Simone bredvid mig och det ända sittplatsen som fanns kvar när Anna kom var mitt emot honom. Bådas reaktioner va ungefär de samma då dom typ hatar varandra... så dom satt o höll på under hela tiden vi åt.


Efter donken gick vi tillbaka till mötes platsen för att bara vänta ut tiden. Jag o Simone stod o höll om varandra o då kommer galningen o börjar sjunga "Love is in the air" och "al i se is Love Love love love", den sista är "work work work" som hon hade gjort om....

Efter ledarna dragit isär mig o Simone var det dags för hemfärd o inget mer speciellt hände."Det är nu man tar en inspi bild"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • språkresa
  • 54 Readers

Likes

Comments

språkresa

6/7

Som vanligt så blev vi sena till mötesplatsen men det gjorde inte så mycket eftersom att alla andra blev sena. Imorse hade vi en challenge som kallas "pimp the leader" som går ut på att man ska klä ut sin aktivitetsledare så mycket som möjligt och så fult som möjligt så måste dom ha på sig det resten av dagen. Vi har Nikki och Elena som ledare och jag,Ida,Hanna och några andra fick Elena att klä ut.

Vi fick 50 min på oss att fixa grejer till Elena som vi var tvungna att köpa så jag,Ida och Hanna sprang till H&M direkt upp till barnavdelningen och köpte en ful liten kjol. Eftersom att det gick så fort så valde vi att shoppa till oss själva på den tiden som blev över. Jag köpte två tröjor och en playsuit.

När alla hade köpt sina grejer till ledarna så mötte vi upp en av de andra grupperna som heter "Millhouse" och så gick vi till en park tillsammans där vi klädde ut våra ledare. Jag tycker inte Elena blev så himla illa men det blev Nikki och en annan ledare som heter Alfonso. Nikki fick bla ett koppel.

När vi var klara så valde vi att sätta oss under ett träd,alla svenskar och äta våran lunch. Men varken jag eller Ida fick någon god lunch så vi bestämde ganska fort för att gå till Subway.

När vi tillslut fick gå från parken så gick vi raka vägen till subway och köpte varsin macka istället. Nästan hela svenska gänget(inte för att vi är så många)satte sig vid bord nära fönstrerna(som är spegelglas på utsidan) och åt. Under tiden så kom alla nya grupper tillbaka och vi satt och knacka på rutorna när dom gick förbi. Eftersom att de inte såg oss så såg det jätteroligt ut när dom gick förbi och såg så förvirrade ut.

När alla hade ätit upp gick vi till skolan för att ha lektion med snygg-Max. När vi gick in i klassrummet så var både Max och Biff där vilket betydde att hi skulle ha lektion med den andra gruppen med(:/). Det var så sjukt varmt ute så dom bestämde att vi skulle till stranden istället och på dagens lektion så skulle vi filma våran ef-film och eftersom att gruppen som gör den bästa filmen vinner gopros så gör vi vårt bästa för att vinna. Så jag,Ida,Hanna och en tjej som heter Arianna filmade små klipp för att sedan gå till piren och filma det sista klippet. Eftersom att det var så sjukt varmt så bestämde sig jag och Ida för att ta av oss tröjorna och sola i BH en stund innan vi var tvungna att gå tillbaka.

Jag,Ida och Anna-Lena kom på den dumma idén att gå tillbaka i havskanten(?) för att det var så varmt. Det var smart till en början men sen så blev det bara mer o mer stenar i havet och det var hemskt. Så vi tvingade oss tillbaka och när vi tillslut kommit fram till Max och Biff brände vi typ rövarna av oss när vi satte oss ner för att det var så varmt på stenstranden.
Vi gick tillbaka efter ett tag och svettades ett helt hav var typ.

På kvällen var det dags för disco och ikväll var temat "vitt" så jag tog på mig Idas vita kjol och en svart magtröja. På discot så sprang vi,som planerat direkt till fläkten där vi skulle vara hela kvällen. Jag dansade dock inte så mycket eftersom att Simone var där men jag hade roligt endå.

  • språkresa
  • 57 Readers

Likes

Comments

Idag var nog första dagen någonsin som vi va i tid, hela 2 minuter innan vi hade tänkt gå va vi klara. Så i tid och allt anlände vi till skolan och idag hade vi Max som lärare, ämnet var mode och vi körde lite lekar osv för att lära oss ord.
Sen körde vi även Max att säga "spring tjockis" så nu säger han det till oss hela tiden.

Vi fick iaf igenom våran vilja om att få åka till Brighton, så nu ska svenskarna och Simone åka dit..

I slutet av lektionen och under rasten så bråkade jag även med vår "älskade" ledare Matilda om att vi inte får ha lika mycket bagage med oss hem som dom andra så det slutade med att hon gav mig en "varning" vilket vi senare fick reda på att hon inte ens kan göra...

Vår aktivitet för dagen var att återigen gå till beachcluben och det va så sjuuukt varmt så direkt när vi kom fram gick vi och bada. Sendan la vi oss och sola och jag och Simone låg bredvid varandra och myste typ hela tiden.


På vägen hem så gick vi återigen tillsammans men vi var tvungna att skiljas åt halvvägs för han skulle till stationen och vi skulle hem.

På vägen så ville vi köpa glass så vi gick till poundland och där stötte vi på Ida, Hanna och Anja. Dom sa att dom skulle ha en picknick o fråga om vi skulle föröka med så det gjorde vi.

Vi satt på en gräsplätt och fika, prata och svettades ihjäl... Det va så sjukt härligt och vi hade super kul för Emil satt o pratade öländska och det finns inget roligare en att lyssna på de.


I panik vaknade jag upp och insåg att kl va lite mer en den borde och så skrek jag till Ida. Kl var alltså 18.20 och vi skulle träffas 17.45.
Så i panik gjorde vi oss i ordning och orecis när vi är redo att få får vi sms om att vi ska mötas i parken ist, vilket bara tar 5 min att gå till. Så från att ha stressat sönder så hade vi helt plötsligt massa tid kvar.

Vi skulle iaf fall spela "catch the flag" vilket va fett tråkigt... men efter stt Chema trillat,Ida blivit slagen och jag o hanne krupit i en buske så van mitt lag och andra omgången satte jag mej bredvid o tittade på. Vi pratade med några engelska som för övrigt trodde dom va jävligt coola, fett kul men jävligt irriterande..

Sen gick (sprang) vi hem för att slippa prata med Matilda o sen somnade vi..

  • 72 Readers

Likes

Comments

språkresa

4/7

Eftersom vi vaknade så jävla tidigt igår så valde vi att sätta kl en halv timma senare, vilket resulterade till att vi va sena som vanligt.

Idag har varit en väldigt sorglig dag för Marta och alla dom åkte hem..
Iaf så skulle vi gå till arenan idag men ist fick vi en timmas fritid och sedan skulle vi mötas igen och spela volleyboll osv.

Pp vår fritid gick jag, Ida, Marta, Anna-Lena, Hanna, Mattia, Simone, måsis och rumpan till stranden.

Vi satt där o hade de mysigt sen gick vi bort mot volleyboll planen där vi skulle samlas.
Vi spelade ett tag men sen gick jag och Ida iväg till stranden och solade, sedan kom även Edoardo, Hanna, Emil och Anna-Lena. De va fett mys, men från ingenstans kanaladress Edo vatten på mig så blev lite arg haha.

Sen var det dags att säga hejdå till alla...
Det var en del tårar och ledsna miner men det va verkligen svårt att förstå i stunden vad som hände.

När vi hade gått till baka till "centrum" så gick vi till donken och satt där. Simone satt med mig Ida och Anna-Lena( han tror typ vi är tillsammans) och vi satt där tills typ 10 min innan vår lektion skulle börja.

På vår lektion hade vi bajs biff igen och han gick runt fucking barfota...
Ämnet vi hade var hälsa och vi delades in i grupper för att välja vad vi ville prata om.
Det kom även en halv annan grupp till oss för att deras lärare va sjuk så jag och Ida hamnade med två (fett snygga) spanjorer och vi valde att prata om sömn.
Vi gjorde en video sen var vi klara med dagens lektion.

På eftermiddags aktiviteten var det meningen att vi skulle ha "Hunt the leader" men dom andra grupperna hade missuppfattat så vi gick ner till stranden o hade super mysigt ist.

Jag satt på stranden med alla svenskar och så kom Simone o satte sig bakom mig och höll om mig. Så satt vi typ i en timme men sen gick vi för att spela volleyboll (jag och ida kollade bara på).

Vi va dock tvungna att gå vid halv 9 för vi svenskar hade fått tillstånd att vi skulle få se solnedgången, så på vägen köpte vi pizza och sen gick vi upp på westhill o h satte oss, de va så sjukt mysigt.

Men mitt i allt så kom den en grävling.... Ida matade den med pizza sen försvann den XD.

På vägen hem så bestämde sig jag, Hanna, Ida, Emil och Anja att vi skulle va ute till 11. Men eftersom att Matilda väntade på Anja och Hanna på stationen så var dom tvungna att gå dit..

Så jag Emil o Ida fick va ute själva och vi gick till donken för Emil va inte mätt efter sin pizza.... på donken kom två natt vaktade från Ef och dom kollade seriöst rakt förbi oss, så jäkla kul. Vi fick sedan försöka smita ifrån dom för som insåg art vi va svenskar så vi tog en sen väg hem..

Hade super mysigt hela dagen<3

  • språkresa
  • 91 Readers

Likes

Comments

språkresa

3/7

Av nån andledning satte vi klockan lite väl tidigt så vi klara typ 40 min tidigt. Trots det va vi sena till lektionen.. vi hade isf Max, min favorit, men vi hade ingen vanlig lektion eftersom att några bara stannar i två veckor och det va deras graduation så vi firade dom. Sen åt vi lunch i loungen och jag och Anna hade päron krig haha.

Efter lunchen var det dags för aktivitet och för dagen skulle vi till beachcluben där vi lekte nån lek och sedan gick hälften iväg för att spela volleyboll.

Jag själv satt med Ida och Anna-Lena utanför clubhuset och kollade på Simone som va på stranden med Rumpan och måsen. Två italienare.

Efter en stund gick vi ner på stranden och satte oss med dom, de ca super mysigt och jag kände verkligen att vi kom närmare varandra.


Efteråt gick vi hem och sov lite och Sen va det dags att börja höra sig iordning till discot.
Temat för kvällen var Hawaii, så jag lånade Idas kjol och så målade jag en blomma på kinden, vu fick även kransar att ha runt halsen när vi kom fram.

Av nån konstig anledning så skulle vi inte vara på samma ställe som vi brukar, utan vi skulle vara i en sakte park. I Hastings ligger nämligen en inomhus skatepark (under marken) som e rätt cool, vi va iaf där och det sög....

På discot hade vi dock fett kul, och gissa vad. Jag fick en kyss av Simone:P
Dock så kastade bajs nikki vatten på oss men det va ganska bra för det kändes som det aldrig skulle ta slut..

Efter discot, som för övrigt var det sista tillsammans med alla som skulle åka hem, så gick jag Emil Ida Marta och Elisa till en park för att vänta på Hanna, Anja och Ida. Efter ett tag kom dom och då gick vi till Martas och Elisas hus för att vänta till klockan blev 10 eftersom dom behövde va hemma då.

Det blev ett ganska jobbigt hejdå eftersom Marta och Elisa skulle hem dagen efter.. kommer sakna dom båda otroligt Mycket:(

När vi kom hem hade spanjoren redan gått och lagts sig så vi va tvungna att smyga, men eftersom ingen av oss va trötta så satte vi oss på golvet o pratade. Sen...

Efter att Ida skickade en video på mig o Simone gick de bara utför..
Vi har en gruppchatt på whats up med våran grupp och jag trodde jag skulle dö för allt va så kul. Första gången jag kände att jag verkligen kommer sakna alla så sjukt mycket:(

Är så sjukt tacksam för att jag får vara här.
Godnatt<3

  • språkresa
  • 92 Readers

Likes

Comments