life update

Hej allihopa, vill börja med att be om ursäkt för att jag knappt skrivit något... Men mitt huvud mår inte helt 100. Fört och främst är jag fortfarande sjuk men sedan har jag fått en del ångest också. Det jobbiga är att jag inte vet över vad. Jag kan ligga i sängen och bryta i hop helt utan anledning.

Jag kommer inte vara 100% aktiv nu på ett tag, iaf tills jag blir helt frisk för jag känner mig så sjukt omotiverad och trött.. men hoppas ni stannar kvar och ändå uppskattar de inlägg jag skriver.

Ha det bäst, puss

Likes

Comments

Kompisar och fritid, skola

Hej allihopa, vet inte vart ni bor men hjälp vad fint väder det är idag, får nästan lite sommar känsla om inte vår såklart. Fick för mig i höstas att jag ÄLSKADE hösten men känner verkligen nu när det är påväg att bli vår hur mycket jag längtar till sommaren!!

Idag har jag varit i skolan kom hem för en stund sen. Ligger och myser med legon i sängen ska snart gå och plugga och förhoppningsvis hinna gå ut och gå i detta fantastiska väder, så det är nog dags att börja plugga nu.

Hoppas ni har det bäst, puss

Likes

Comments

Mat och dryck, Nathalie testar, Recept

Hej hörni, tänkte dela med mig av ett recept jag har testat. Det är ett recept på Nyttig Frozen yoghurt.

Det du behöver är:

Två paket frysta jordgubbar (ca 200g st)
3 Kiwis
2-3 dl Grekisk yoghurt
1 tsk Honung

Gör så här:
Lägg i kiwin tillsammans med jordgubbarna i en mixer.

Häll sedan i honungen och yoghurten och mixtra till det inte är några bitar kvar.

Häll sedan i "smeten" i en bunke eller någon form av form och ställ in i frysen max 2 timmar annars blir den för hård.

Hoppas ni alla har det jätte bra, puss

Likes

Comments

Resor och utflyckter, Kompisar och fritid

Hej allihopa, jag vet att jag sa att det skulle komma många och bra inlägg från dagarna i Stockholm. Men idag åker vi hem igen och jag har inte skrivit ett ända...

Anledningen är att jag mår sjukt dåligt. Jag har varit sjuk sen i måndags då det började men hals ont, det gick sendan över till både hals ont och host vilket har varit så hemskt, nu idag är jag förkyld, har förmodligen feber, har lite mindre ont i halsen men fortfarande ont och så har jag hosta.

Väldigt tråkigt eftersom jag varit så taggad på denna vecka men det har inte blivit av något alls. Jag har gott och lagt mig så fort vi kommit hem från stan o h därför inte hunnit skriva något. Skall försöka gott göra detta när jag är frisk igen.

Hoppas ni alla har det bra, puss

Likes

Comments

Kompisar och fritid, Resor och utflyckter

Hej allihopa, var på matchen mellan Sverige och Finland idag på Scandinavium. Tyvärr förlorade dom med 3-2 men det var ändå kul att vara där. Trots att jag inte är så insatt i hockey så var det väldigt kul för det var sån sjuk energi och det var verkligen så härligt att vara bland det.

Hoppas ni alla har det bra, puss

Likes

Comments