Contains affiliate links

Jag har liiite smått panik, vi har bal om 4 veckor och har inte hittat en enda klänning jag gillar. Tänkte iaf att det nog inte bara är jag som har detta problem så jag slängde ihop en del här åt er. Hoppas ni gillar det, puss<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mode och stayling

Contains affiliate links

Jag ber så mycket om ursäkt för att det är helt fel ordning på taggarna men hoppas det går bra ändå.

Jag satt och tänkte lite på en outfit till sommaren när jag fick en bild av detta tillsammans. Tänk er den vita skjortan nerstoppad i shortsen och jeansjackan till det, sedan dom fett coola glasögonen och alla smycken tillsammans med ett par skateskor från vans (mitt favorit märke på allt som har med sommaren att göra) och den sjukt fina bikinin från Panos under skjortan för att hela tiden vara redo för ett dopp i havet. Det ända som saknas är en snygg ryggsäck, men hittade ingen jag gillade tyvärr:/ Jag vet inte hur det är med er men jag äääääälskar skate stilen på sommaren, man ser så "chill" och skön ut vilket ger alla runtomkring en härlig känsla. Med andra ord, jag vill se ut så.

Hoppas ni alla har haft eller får en underbar dag, inte långt till sommarlov nu!!! Puss<3

Likes

Comments

Hej hörni, ett tag sedan jag skrev ett sånt här inlägg men men...

Jag sitter just nu på pendeln som ska gå om 5min och ta mig till Hede station där jag sedan skall ta mig vidare till jobbet. Jag är helt och hållet tom på energi och blir det en lugn dag kommer jag förmodligen somna...

I morse hade vi nationella i matte vilket kändes lite sådär.. Jag har valt att inte plugga så mycket till dessa prov då jag kände alldeles för mycket press på svenskan, så jag får hellre se det som en diagnos för min kunskap än något värt att stressa över.

Igår fyllde Linus år och jag var hos honom en stund efter skolan, men sedan var det dags att åka till Gbg där jag skulle på ett möte om språkresan jag och Ida ska på i sommar, vi fick lite information osv och hur planerna fram till avresan ser ut. Jätte kul faktist!!

Nu är jag framme på Hede och ska gå av, så hoppas ni alla mår bra, puss<3

Mitt internet lagga lite så det läggs upp lite senare, hoppas inte det gör något:)

  • 58 readers

Likes

Comments

Nya inlägg

Nya inlägg