Hej allihopa, idag va jag på öppethus på Aranäs som är det gymnasie jag vill gå på. Jag är nästan helt säker på vilket program jag ska välja vilket är samhäll beteende med inrikting kriminologi. Men imorgon skall jag till lindälv och kolla på ekonomi programmen så jag vet inte. Jag HOPPAS att jag är lika säker efter imorgon annars blir det jobbigt.

Innan jag va på öppethus fick jag massage av mamma. Det behövdes kan jag ju säga. Men hur som helst... Imorgon är det torsdag och vi slutar fyra. Vill helst va sjuk imon för det är inga roliga lektioner alls förutom hemkunskap.

Hoppas ni haft en bra dag, puss

Likes

Comments

Hej allihopa, precis varit i stallet och ridit. Fruktans vart kallt och jobbigt men det är skönt att vara lite aktiv och röra på sig. Imorgon drar kickboxningen ingång igen och det ska bli så skönt att komma i form igen. Anser absolut inte mej själv vara tjock och inte häller att det är något fel att vara det, men skulle vara skönt att slippa bära runt på extra fettet nu till sommaren.

Jag har som mål att få en snygg rumpa och även en snygg mage tills 21 juni då jag och Ida, som jag skulle säga är min bästavän, åka till Hastings i England på språkresa. Något jag verkligen ser framemot. Vi är borta i 3 veckor och det känns som ett bra datum att målsätt.

Hur som helst. Jag hoppas ni har det bra. Puss

Att få sån här mage är mitt mål till sommaren!!

Detta inlägg skrev jag igår men glömde lägga upp det. Kram

Likes

Comments

Hej allihopa, igår va det lördag och jag och Linus firade 1år tillsammans, vi kollade på bio och såg 101 åringen som smet från notan och försvann. Den va helt okej och rolig, rekommenderar den. Idag började jag dagen med en lång promenad med Linus hund i solen. Det va super mysigt. Sedan åkte jag hem och då gick jag upp till stallet och red. Jag red en lång och härlig uteritt med mamma och Freddy som gick med ut.

Det har varit två jätte mysiga dagar hoppas ni har haft det lika bra. Puss

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska börja riktigt men jag vill bara säga att just nu mår jag riktigt kasst. Både psykiskt och fysiskt. Med ångest, bekräftelse behov och stress ser jag just nu skolan som ett fängelse. Dock är jag glad för då är jag kring kompisar och tänker på annat. Vilket borde göra skolan till ett bra ställe. Men med läxor och prov som gör ångesten och stressen påmind blir det ett rent helvete. Jag är väldigt dålig på att prata om mitt mående, prata om hur jag känner för saker och ting. Dock är jag väldigt bra på att klaga på att jag mår dåligt.

Men igår när jag låg i sängen med ångest så visste jag precis vad jag skulle göra för att må bättre. Bäbisar. Jag längtar sååååå mycket till jag får barn. Och det är det som för mig att fortsätta. Jag vill att mitt eller mina barn ska ha det så bra som det bara går. Och då måste jag sköta skolan.

Så ist för att sova igår låg jag och planerade mina barns uppväxt och hur jag vill att livet ska se ut. Jag längtar så mycket tills jag är på rätt plats i livet och kan få min gravid mage som jag ska hålla om, till dagen jag föder mitt första barn och känner livet jag skapat i mina händer.

Jag måste nog säga att barn är livets mening. Iaf känns det så för det är min ända dröm i framtiden. Mina drömmar är de som får mig att försätta.

Hoppas ni har haft eller får en bra dag. Puss

  • 33 readers

Likes

Comments

Jag är så trött... andra dagen i skolan och jag orkar inte ens läsa frågorna vi får på pappret och ennu mindre svara på dom. Det är så lätt att säga att man ska ge allt och satsa, men när man väl sitter där är det ennu lättre att tänka "jag gör det hemma sen" eller helt enkelt tänka att det inte spelar någon roll. Även om man vet att det är lika viktigt som allt annat.

Jag har nu iaf koll på mina Nationella prov som vi ska ha, när och vilket vi ska ha just den gången. Jag känner bara att jag inte orkar, jag vill men det går inte. Jag tänker alltid att nu ska jag jobba ordentligt, men nästa sekund så ups så sitter jag med mobilen ist för att läsa. Lätt hänt, synd bara att min framtid hänger på spel.


Nu ska jag in på mitt rum och skriva in alla datum i min almanacka sedan ska jag ta en liten tipplur vilket mitt huvud uppskattar, sedan ska jag sätta mig vid köksbordet och plugg lite innan jag unnar mig själv lite grays. Detta är min plan för dagen så vi får se om jag håller mig till den eller om jag bara sover och tittar på grays, e risk men men.

Önska mig lycka till. Puss

Vem tackar nej till detta underbara schema;)

Likes

Comments