Hej! ännu en helg har passerat tiden går alldeles för fort tycker jag! Idag tänkte jag rekommenderar den här lilla godingen :) Rescue me! från formula 101.6 för 99kr! finns köpa på Kicks och Åhléns. Det är en genomskinlig gelé som lägger på en liten klick på den här oväntat enorma finnen som  dyker upp när man minns behöver den! och den ger resultat på bara någon timme efter du lagt på det, den här produkten har räddat mina lördagskvällar många gånger!  det som är bra med denna att den är genomskinlig och sjunker bra in i huden så du kan lätt ha den under sminket. Och även trevligt när man ska krypa ner hos sin kärlek på kvällen att det inte syns istället för ha en massa tandkräms fläckar som man smörjde på i tonåren hahah! det är ett måste i mitt badrumsskåp!  denna får 4 utav 5!  så om det kommer något oväntat så är du alltid beredd! Bästa 100kr jag har spenderat! 😀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bioline pure rengöringslotion 300kr Bioline delicate ansiktsvatten 300kr Bionline vintage79 purfying ansiktskräm 480:-

Hej hoppas alla har en mysig helg! Då var det dags för min första recension. Ett tag gick jag regelbundet på klassisk ansiktsbehandling på ett ställe i Malmö som heter Hudinstitutet där gick jag på klassik behandling en gång i månaden och fick skrubb, portömning, mask , massage och mm Jag tyckte väl det hjälpte sådär med det som sagt jag har ganska känslig hud så min hudterapeut vågade inte göra AHA-syra behandling på mig som jag först ville. Men jag köpte dock deras produkter och dessa är väl i det mer dyrare prisklassen. Pure rengöringslotion är genomskinlig gel som luktar lite gröna växter och fräsch den specialisera på att tabort överbliven talg i huden och lugnar stressad hud, jag märkte skillnad jag var inte lika röda om kinderna(där min rodnad sitter mest) längre och jag hade fått lenare och mjukare hy, men jag hade hoppas att den skulle vara mer effektiv på mina slutna pormaskar men märkte tyvärr inte så mycket skillnad där mer att det inte spreds sig, så den får 3,5 av 5. Delicate ansiktsvatten är återfuktade ansiktsvatten med väldigt sur syra i sig som ska ta död på alla bakterier i huden och den luktar som ett surt granatäpple. I början när jag använda den så blev min hud värre fick mer inflammerade finnar men min hudterapeut sa att sådant händer när man använder nya produkter för all "skit" kommer upp så ha tålamod och ge den en månad men tyvärr blev jag inte så imponerad efter en månad i heller märkte definitivt ingen skillnad mer än att jag blev sämre hy i början när jag använde denna , jag hade nog rekommenderat denna till någon som har stora bölder och mer inflammerad hud än mig då kan jag tänka mig att surheten hjälper hud att hitta till sin naturliga balans, så denna få 2,5 av 5. Vintage79 Purfying ansiktskräm kan jag nog säga har varit ena av de bästa ansiktskrämerna jag har testat lite geléaktig i konsistensen ger en kylande och återfuktande känsla och du behöver inte använda mycket. Precis som rengöringslotionet ska den lugna stressad hud och har ett svag doft av gröna växter , jag älskade använda denna för den funka både för min sommarhy och min vinterhy dag som kväll. Likaså känns min hud lugnare och mindre rodnad, den kommer i burk format och en pinne/sked till den för man ska aldrig stoppa fingret ner i burken för det sprider bakterier så tar upp lite på skeden o lägger det på handen och sedan tar med fingret och duttar ut i ansiktet.. Men samma sak där den hjälpte inte speciellt mycket på mina slutna pormaskar men den får 4 utav 5! Minus med dessa produkterna är det är ganska dyra i långa loppet för de håller inte mer än 1,5-2 månader men är man ute efter en bra ansiktskräm och villig och lägga pengar så rekommenderar jag starkt Bioline Vintage 79!:) Produkter kan vara lite svåra att få tag i för du hittar inte dem på Åhlens och Kicks utan mest hos hudterapeuter och nätet!

Likes

Comments

​Då var det dags för mitt första inlägg spännande! ​​Precis som rubriken säger så är acne något mer än bara stora finnar. När jag många gånger berättar för någon att jag har ett acneproblem så kan folk ifrågasätta det för jag inte ser ut som den mest "typiska" acne person med stora röda/lila bölder. Jag har något som heter slutna kommodoner som är slutna pormaskar från understa hudlagret så det går inte klämma och det är vita pricka/knotter och ger mig också rodnad på vissa partier i ansiktet speciellt kinderna, såklart får jag har också inne brännare och finnar.  Jag har en överproduktion av talg pga mitt finnproblem och torr&känslig hud pga mitt atopiska eksem. Men ett hudproblem är också en psykiskpåfrestning ibland känns till och med som ett handikapp när man har sämre perioder, vissa gånger har man haft så dålig hy att man inte ens vill titta någon annan i ögonen, ja menar hur många gånger som tjej har man använt mer concealer än Foundation!? hahahah Ibland kan jag till med störa mig på folk som tycker man är tramsig för man klagar eller skäms så mycket för hur man ser ut i ansiktet som bara säger : amen sluta du är hur fin som helst ingen tänker på dina finnar .Och ja det kanske är sant att ingen tänker på det men JAG tänker på det, detta är något som kan dra ner hela mitt humör och min självkänslan det är något som påverkar mitt psykiska mående vissa dagar. Och jag har problem med min hud sen jag var två år med mitt eksem och när jag väl kom in i tonår ca 14år så började jag få finnar, och jag har letat med ljus och lykta efter svar hur jag ska få hjälp med detta och jag letar fortfarande efter mitt botemedel och då har jag prövat i alla prisklasser och antibotika i olika former . Därför har jag startat denna bloggen för jag hoppas ni har nytta av de tips/produkter jag lägger upp lyckas ger er någon sinnesro!

Likes

Comments