Kommer man alltid komma ihåg sin första kärlek? Kommer det alltid kännas som att man aldrig kommer sluta älska dom?

Jag har aldrig förstått vad folk menade med den meningen förens nu.

Att kunna spela upp ens första kyss i huvudet, man kommer ihåg den som om det vore igår. Men det va de inte, det va längesen och han har gått vidare nu. Kommer det alltid kännas som att jag längtar tillbaka till tiden då han var min, då jag kunde kyssa han när jag vill, då jag kunde titta på han och upptäcka att han redan satt och beundrade mig.

Ens första kärlek, vad är det egentligen?
För mig betydde det personen som jag äntligen kunde släppa alla hämningar med, den jag äntligen kunde slappna av med och som förstod mig och mina behov.
Han förstod varenda del utav mig, han var tålmodig och ärlig mot mig vilket var exakt det jag behövde och fortfarande behöver.

När man är vuxen och har barn, man och hus.. Kommer man fortfarande tänka på sina första kärlek? Kommer han vara ens första tanke så fort man är ensam? Kommer man någonsin gå vidare från något så starkt som ens första kärlek?..

Hur många gånger ska man behöva intala sig själv att det är okej, att man faktiskt har gått vidare även fast det gräver i ens hjärta för varje sekund som går.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

  • 135 Readers

Likes

Comments

Bara några screenshots från Kylies snapchat, alltså HUR PERFEKT???!?😍😍😍

  • 168 Readers

Likes

Comments

Nu e dagen kommen då jag äntligen köpt min älskade favoritparfym i "full size" 😍
Har velat beställa denna i över 2 år men har aldrig haft råd o lägga den summan😏
Men nu så hade de rabatt så sparade hela 137 kronor vilket faktiskt spelar stor roll i slutändan!
Var även på Nelly Outlet i Borås idag och köpte en balklänning (som jag inte ska ha till min bal dock) för ENDAST 25 kronor när den egentligen kostar 600 kronor så det va ett jävla fynd☺️
Köpte ett par skor också men orkar inte ta upp dom för att ta kort😁🙈

Likes

Comments

Likes

Comments

Nejnejnej, detta går inte.. Jag kan inte andas..
Detta e för mycket, att veta att allt e över på riktigt. Mitt hjärta gör ont.

Likes

Comments

Igår var jag alltså på nyöppnade Sephora i Göteborg och jag halvsprang helt seriöst hela vägen från tåget till butiken😍!
Jag fick med mig lite godsaker hem men inte alls så mycket som jag hade velat då jag är på en väldigt tajt studentbudget (försöker förövrigt söka jobb lite överallt för att kunna shoppa mer haha). Ni ser över på bilderna vad jag köpte och läppstiftet är i färgen Coral btw!
Jag fick faktiskt den lilla bronzern och den lilla mascaran på köpet för jag köpte för en större summa så ni förstår ju hur glad jag blev då jag velat köpa båda dom i full size men inte haft råd!

Likes

Comments

Vi fick precis post och där låg det ett litet kuvert till mig ifrån Tic Tac, de hade då skickat mig gratis smakprover på deras Summer Edition Tic-Tacs!
Jag fick två utav deras 3 smaker och den jag inte fick var smaken citron vilket jag ändå inte gillar så det var la lika bra haha!
Nu när jag har smakat på dom så föredrar jag helt klart Ananas ( Dream of Costa Rica ) före Mango ( Dream of Brasile ).

  • 231 Readers

Likes

Comments

Äntligen beställt detta amazing skalet! Letat i typ 2 år efter detta o äntligen så är det påväg till min brevlåda!

Likes

Comments