View tracker

Jag känner att jag inte orkar med detta. Jag är upptagen med skola och träningar och på helgen spelar jag match och är med min pojkvän. Så jag lägger ner detta. Kanske börjar igen i framtiden. Ha det bra!

  • 22 readers

Likes

Comments

Hejsan. Idag mår jag inte så bra känner jag. Det har hänt mycket igår kväll och på denna morgonen. Och jag är nervös för 3 saker denna veckan. Jag är ledsen för en sak som har hänt och allt är bara kaos just nu. Så vet inte om jag kommer lägga upp något på ett litet tag. Tills allt har blivit bättre eller om jag skriver något imorgon. Det vet jag inte. Men bara så att ni vet.

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och ska ha musik.. Sen har vi bild och matte. Sen vet jag inte vad vi har mer. Sen kl 16:30 så ska jag ha träning med laget. Vi ska ha brottning. Men 15:30 så ska jag på 1 timmas "föreläsning" eller vad man ska kalla det. Så kommer antagligen komma sent om jag känner att jag hinner dit. Så jobbigt eftersom att jag älskar måndags träningarna! Dem e så sjukt roliga. Förra veckan så hade vi två matcher. 1 mot Varberg och en mot Falkenberg. Vi vann båda med 5-2! Sjukt kul att få vinna lite. Hörs senare.

Likes

Comments

Hejsan. Vet att det har varit sjuk dålig uppdatering. Men jag har helt enkelt haft fullt upp. Har tränat hela veckan och på min enda lediga dag (torsdag) så la dem in en match. Igår hade jag ingen hockey men jag var med min pojkvän hela dagen. Det var trevligt. Vi kollade lite film oså. Sen snackade vi och så skulle jag kolla på hans träning lite senare på kvällen.
Vi åkte iallafall ner till ishallen och dem hade uppvärmning och började byta om. När det var 20 minuter till match start så sa dem att det inte blir någon match eftersom att ismaskinen var trasig. Synd för dem :/ och speciellt för Lerum som har åkt ner ända till Kungsbacka en lördag kväll. Aja, jag fick ju spendera mer tid med han. Men nu ska jag iväg på match! Kommer möta min kompis Angelica. Så det ska bli extra kul för mig! Vi hörs

  • 66 readers

Likes

Comments

Hej. Jag mår bra idag. Hur mår ni?

Jag hade nyss matte lektion. Förra veckan hade vi matte prov på bråk. Så denna veckan har vi börjat med negativa tal och grundpotens former osv.

Jag pratade lite med min lärare och hon sa att vi kommer ha prov i alla områden vi har. Så vi kommer ha sjukt mycket matte prov eftersom att vi byter område rätt så ofta. Det känns inte så nice. Jag tycker även att vissa lektioner så skulle det kunna behövas en extra lärare så att man kan få hjälp.

Matte är något som jag har lite svårt med att förstå. Om någon bara hjälper mig att fatta varför man gör så som man gör så klarar jag nästan allt utan problem. Men när jag inte kan få hjälp av läraren så ger jag upp väldigt lätt och skiter i allt och börjar göra något annat. Vilket inte är så bra eftersom att jag måste jobba med betygen nu i 9:an. Inte för att jag har jätte dåliga betyg men man försöker ju göra si bästa för att nå A.

Vi har matte 4 timmar per vecka. Vi har 1 timmas lektioner med matte varje dag förutom på fredagar. Tycker det är bra frö mig del eftersom att jag behöver fokusera på matte. Tycker dock vi har för lite no. Eller det köns som att vi inte har någon no alls. No är också ett ämne som jag måste jobba mer på.

Nej usch. Matte och no är inte mina starka ämnen men tyvärr så får man stå ut med det. Får hålla fast vid mitt motto: "fortsätt att försöka, till slut så klarar du det".

Likes

Comments

View tracker

Hej alla finisar :)

Jag säger bara en sak träning, träning och ännu mer träning. Min vecka består av träningar varje dag. Igår (måndag) så hade vi brottnings träning med hockeylaget. Tränings passet var i 45 minuter. Idag ska vi ha cirkelträning och ispass. Cirkeltränings passet är 45 minuter och ispasset är 2 timmar. För er som inte vet vad cirkelträning är så kan jag förklara det lite kort. Det är som att man lägger ut övningar i en cirkel. Man börjar på en övning och kör den i en bestämd tid (vi kör 2x40 sekunder per station). När man är klar så går man vidare till nästa och så vidare. Imorgon har vi ett fyspass och ett ispass till. Fyspasset är 45 minuter och ispasset är 1 timma. På torsdag så ska dem som inte ha sprungit coopertestet springa det. (jag är en av dem tyvärr). Sen på fredag är det träning igen. Fyren på fredag är 45 minuter som vanligt och ispasset är 1 timma. Det är verkligen jätte roligt med träning men vi brukar vara lediga på torsdagarna. Helt fria från träning.

Till helgen så är det match(er?). Vad jag menar med dt är att på lördag så ska vi i division 2 eventuellt spela en tränings match mot Hanhals. Hoppas verkligen att det blir så eftersom att jag känner ganska många i h´Hanhals + att min kille spelar i Hanhals så det ska bli hett kul att få möta han om han ska var med. På söndag så är det seriepremiär för division 2 mot Skärgården. Så då blir det en liten tripp till Öckerö på söndag. Ser fram emot denna tränings veckan och matchen/matcherna som kommer till helgen.

Hoppas ni får en lika bra vecka som jag. Gör den bra på ditt sätt. Gör det du gillar att göra så kommer det nog bli en jätte bra vecka/helg. Puss

Bilden till höger tog jag på björkö förra helgen :) sjukt fin ö!!!

Likes

Comments

Hej kände att jag är tvungen att fråga detta bara. 

Vad vill ni att jag ska skriva om? Inläggs tips. Vill ni vet vad jag gör på morgonen innan skolan, vad jag har saker på mobilen som jag använder mest, hur jag redigerar bilder. Osv. 
Skriv förslag nere i kommentarerna eller skriv till mig på snapchat. 

Snap: carlssonsss :)

Likes

Comments

​Hej alla fina. Hur mår ni? Jag mår bättre idag och ska iväg och träna ikväll, vi får se hur det går. 

Nu sitter jag i skolan och har So. Vi håller på att prata om förstavärldskriget. Jag har dock läst klart nu men vi ska snacka lite mer snart. Detta med världskrig är ganska intressant att läsa om. Hur det var förr och vilka sjuka saker som fanns osv. Sen när vi är klara ska vi väll gå vidare till andra världskriget. 

Sen lite senare idag har vi skolfoto och det känns lite sådär. Hahha känner mig inte så taggad för jag lyckas alltid se konstig ut på de bilderna. Aja får väll hoppas att detta året blir et bra år. Sen så ska vi "öva" inför skoljoggen som vi ska ha imorgon. Inte taggad på det heller eftersom att jag inte kan springa. 

Som jag sa förut så ska jag iväg på träning sen och träna. Ska bli fett kul 

Har ingen bra bild att lägga upp nu så det blir ingen bild tyvärr till detta inlägget :)

Ha det bra sötisar

Likes

Comments

Igår hade jag helt klart bästa dagen på länge. Jag fick äntligen träffa min pojkvän. Har inte träffat han på ganska länge eftersom att vi båda har varit upptagna med olika saker tillexempel hockeycuper. Han var också sjuk för några dagar sen men nu mår han bättre. Så skönt att han mår bra. Vill ju självklart alltid hans bästa. Nu är tyvärr jag sjuk istället.

Gårdagens morgon startade med sovmorgon, självklart ;). Sen runt 12 tiden så åkte jag iväg till frölunda borg för att vi skulle ha träning. Sen fick vi reda på att träningen var i wallenstam eftersom at vi inte hade någon träningstid i borgen. Så våra tränare ringde runt för att ta reda på vad vi ska göra och om vi ska ha någon träning eller inte. Det slutade med att vi åkte till wallenstam och skulle ha istid och fys där.

Jag var bara med på fysen och jag bestämde mig efter det att jag inte skulle vara med på ispasset eftersom att jag hade ont i halsen. När jag kom hem så bytte jag kläder. Gick iväg till bussen och tog tåget ner till Kungsbacka för att träffa min pojkvän!

Har saknat han så mycket och saknar han redan. Hatar verkligen att inte bo nära han och att inte kunna träffa han varje dag. :( Men den tiden som vi är med varandra är de bästa stunderna i mitt liv. Mår så bra när jag är med han <3.

Ska försöka uppdatera mer <3

Likes

Comments

​Alltså detta är sjukt. Äntligen! Så som jag har väntat.

Nu så har hockeyn börjat. Alltså yess!! Vi har tränat i några veckor nu och har kommit in i våran träning. Vi hade våra första matcher nu i helgen. Vi mötte Kållered med ena laget och Lerum med det andra. Vet att vi vann över Lerum men jag hr ingen aning om hur det gick i matchen mot Kållered. Jag kunde tyvärr inte vara med på någon match. Väldigt tråkigt faktiskt. Hade sett fram emot det. 

Denna bilden har någon person tagit som jag inte vet vem det är. Den personen har lagt upp bilden på Nordic Youth Throphy's instagram. Ganska roligt ändå men hade ingen aning Det är iallafall en gammal bild från när vi spela en cup. Alltså Nordic Throphy U15. Det var någon gång förra säsongen iallafall.

Men det känns skönt at vara igång med träningen och vara på is som jag älskar mest av allt. Ska bli så kul när matcherna kommer börja. Träning på vardagar och match på helgen. Det är det bästa jag vet. 

Jag älskar denna sporten och det är sporten jag lever för <3 <3

Likes

Comments