Header

Idag tog jag en promenad i skogen med Chanel, hon var överlycklig att få springa runt i skogen i det härliga vädret! Jag och mamma måste verkligen fortsätta på min balklänning för det är inte lång tid kvar nu. Sen ska jag också fortsätta plugga på mitt nationella svenska tal..

xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Några bilder som jag tagit med snapchat under det senaste två veckorna, mest bilder från när jag varit ute och partajat hehe.
Jag har idag jobbat och jag ångrar mig för jag ääälskar det, jag har nu oxå fått jobb där efter att ha praktiserat där i två dagar. Super härligt!! Nu bär det av mot sängen för ska upp väldigt tidigt imorgon.

Godnatt!

xoxo

Likes

Comments

Saknar sommaren sååå mycket, tråkigt att man ska jobba hela sommaren så att man inte kommer ha tid för lika mycket roligt som jag hade förra sommaren. Jag hade världens bästa sommar förra året med världens härligaste vänner! Ute sena kvällar, uport och bruncher hemma hos Karro som bor såå fint!

Idag har jag bara jobbat på sjukhuset vilket inte alls var lika kul som jag trodde, vill att veckorna går så fort som möjligt så jag får gå balen och ta studenten!! Och snart är det endast 50 dagar kvar till studenten(?!) Känns som det var några dagar sen jag och klassen pratade om att det var 130 dagar kvar. Otroligt.

Ha en fortsatt fin dag!

xoxo

Likes

Comments

Idag drog jag och familjen till Haga i Göteborg för lite shopping och annat. Fick faktiskt med mig några fina saker hem och hann också ta några bilder. Ska nog vidare till min kompis nu för att mysa lite. Hoppas ni haft en superbra dag!!

xoxo

Likes

Comments

Jag och Sabina tyckte det var såpass varmt att vi kunde sätta oss i solen och äta glass men det lät bättre än vad det var, det var super kallt och vi åt snabbt upp våran glass och drog sedan vidare hahah..
Hoppas ni haft en fin dag
xoxo

Likes

Comments

Nu håller jag och mamma på att sy ihop min balklänning, vi har kommit väldigt långt och ser verkligen framemot att få se resultatet!
Ni kommer få se resultatet på baldagen som äger rum den 5 juni och bilder kommer såklart ut här!

xoxo

Likes

Comments

Att länge lidit utav psykisk ohälsa där jag många gånger tvekat på livet och slutat upp hos psykolog ett antal gånger. Där man kan ligga i sängen och fråga sig varför man vaknar upp, krampar och skriker av smärta medan andra dagar mår man bättre än någonsin. Jag förlorade mitt livs största kärlek för snart ett år sen som fortfarande hänger kvar på mina axlar, någon som jag fortfarande skulle göra allt för. Någon man gång på gång ger chanser efter chanser. Det jobbigaste beslutet jag någonsin behövt ta är att sluta älska någon för att den inte längre älskar mig. Jag förlorade inte bara min största kärlek utan också min stora glädje.

När jag efter lång väntan äntligen fyllde 18 år och äntligen kom in på krogen, vilket för mig nu har blivit en större ångest och en större rädsla efter kvällen jag hårt höll försvarssprayen i handen på väg hem, som förändrade mitt liv. Efter denna sena natt hindrade det inte mitt stora ego att fortsätta gå ut på klubben då jag också vill kunna ha roligt, trots dem desperata killar som tagit sig viljan att tafsa på mig, tryckt mig mot väggen för att kyssa mig för att sedan skrika lammkött efter mig.

Att desperat innan varje utgång pratar med mina vänner om hur dem kommer hem och om vi kan dela taxi, buss eller åka hem tillsammans. Inte bara för att jag är rädd att någon igen ska ta sig viljan att röra mig utan också för att jag är så otroligt rädd för dem människor som jag älskar. Att prioritera sina vänner före sig själv har alltid varit en självklarhet för mig och att man alltid ska vara rädd om sina medmänniskor. Jag är glad att oavsett vad jag råkar ut för håller jag alltid huvudet högt för att aldrig låta någon trycka ner mig, men ibland är det svårt att hålla allt för sig själv då ingen förstår hur jävla jobbigt det är att vara tjej. Därför delar jag idag med mig om min situation och hur jag mår.

Det är aldrig okej att ta sig viljan att överfalla någon och därför är det så viktigt att vi tar hand om varandra. Jag är så glad att jag har vänner som bryr sig, som sätter sig i samma taxi, samma buss och hänger med en hem just av den anledningen att dem är rädda om andra och bryr sig. Målet är inte att hitta stöd utan för att berätta att det är okej att må dåligt och att det är viktigt att vi uppmärksammar det hemska som hela tiden pågår idag.

Var rädd om er och varandra.

xoxo

Likes

Comments

Fick hem ett par fishnet idag och jag älskar dem!! Tycker det är så sjukt snyggt att piffa upp outfiten med.
Imorgon har jag svenska nationellt prov och jag är väldigt nervös. Ska läsa ett häfte på 30 sidor och har fortfarande inte tagit tag i det. Jaja, mina betyg sätts i slutet av veckan så jag är inprincip klar med skolan. Vill ha studenten nuuuu!!!

xoxo

Likes

Comments

Gårdagens hårstyle fick vara uppsatt, då det var ett speciellt tillfälle.
Idag är det dags för ännu mer plugg då jag känner mig super stressad för nationella proven.. Jag har bara en vanliga vecka kvar i skolan då jag om två veckor börjar jag jobba på BB, vilket är mitt gymnasiearbete. Det kommer bli såå kul och ser verkligen framemot det.

xoxo

Likes

Comments

Innan klassen skulle iväg och göra den sista övningen med brandmännen så åkte jag och Karolina till Knalleland och till detta otroligt coola stället som också är väldigt läskigt hahah. Jag ska plugga hela dagen inför nationella prov som är nästa vecka, vilket inte är så roligt.. Menmen, hoppas ni har haft en bra dag!

xoxo

Likes

Comments

Facebook
Twitter
Instagram
Blogkeen
Nouw