View tracker

Efter jag hade suttit barnvakt åt min syster, gick jag hem tog en snabb dusch och gjorde mig klar innan Josefine hämtade upp mig. Sen for vi mot affären för storhandling! Handlade mat för 1600kr och lite till. Efter vi hade handlat klart, åkte vi till mig gjorde lite vegetarisk tacos. Åkte på världens matkoma! Men det var det värt, haha. Vi hängde lite på Statoil och träffade lite folk, innan det blev att åka hem och göra iordning inför min bästa vän som kommer från Hudiksvall och ska tillbringa helgen hos mig. Vi behöver lite tid med varandra och bara umgås och hitta på massa dumheter.

Så nu har jag gjort iordning litegrann, ska fortsätta imorgon då jag måste tvätta, diska, dammsuga. Men till dess ska jag försöka sova lite. Dock har jag haft svårt att somna på nätterna? Brukar alltid ha lätt för att sova. Men nu ligger jag vaken, till 6-7 på morgonen, innan jag somnar. Skit drygt.. hoppas det bara är en period och att det går över.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skulle egentligen har varit på ett möte nu på förmiddagen. Men eftersom min mamma ska iväg nu vid tolv, så blev det jag som blev barnvakt åt min syster. Så det var bara att avboka det mötet. Vi tror att det är magsjuka hon har åkt på. Som tur är så har jag svårt för att bli smittad, just när det gäller magsjuka.

Det här med att ta sig upp ur sängen är alltid lika roligt, alltid lika svårt. Finns inget mer som är lika skönt än att få ligga under ett varmt täcke. Wish me luck today!

Likes

Comments

View tracker