Godeftermiddag! Sitter ute i den sköna solen och njuter. Igår fick jag det absoluta bästa samtalet i mitt liv, som jag har väntat på detta. Jag fick nämligen en LÄGENHET! Förstår ni vilken lycka detta är? Trodde jag skulle få vänta ett halv år till innan jag skulle få en, men så fel jag hade! Flyttar in den första December. Ska skriva kontraktet idag om jag hinner annars ska jag göra det imorgon, denna lycka går inte att beskriva! Äntligen får jag och min älskade tjej ett eget kryp in! 🏡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade för någon minut sedan, av att min mamma hade ringt. Så jag ringde upp henne men när hon väl svara insåg jag att jag knappt hade någon röst att prata med. Hemskt. Så nu blir det att koka lite te och hoppas att det hjälper!

Likes

Comments

Har pratat i telefonen med min kära vän @CattizP i cirka fyra timmar, Om egentligen bara massa tok. (Som vanligt) Tiden har en tendens att bara springa iväg när vi pratar.. Haha! Just nu har jag och min tussinuss lagt oss tillrätta för att inta sömnen, i denna kyla vill man inget annat en att sova! (Iallafall jag) Dock så är det nå fruktansvärt kallt i denna lägenhet.. Då det är väldigt dåligt isolerat runt om fönstren, så man fryser halvt ihjäl på nätterna. Jag hoppas dom tänker fixa det snart! Så man slipper leva som en amish med värmeljus tjugofyra timmar om dygnet.. Låt det bli varmt snart!

P.s Jag bloggar igen, ser du det? 🙋🏻 @CattizP haha

Likes

Comments

Eftersom min kära vän Nathalie är så dålig på att uppdatera så gör jag ett inlägg åt henne. Jag har skällt lite på henne nu så ni kommer nog börja få lite uppdateringar efter detta hoppas jag! 😉

Håller utkik på dig kära vän! /C

Likes

Comments

Det bästa med att vara sjuk! 👆

Likes

Comments

Det är så varmt att jag inte klarar att vara ute.. Var ut på en lång promenad med Müsli tidigare, men efter promenaden var vi båda helt slut. Så nu ligger vi här i sängen, Müsli sover som en stock inte ett enda liv i henne. Stackaren! Ska förmodligen ställa henne i en sval dusch om en stund så hon får svalka av sig lite. Egentligen skulle jag ha gått till affären men det är för varmt för tillfälligt, så jag väntar tills senare så det blir lite svalare i luften!!

Nä nu tänker jag fortsätta att slappa här i sängen! Då det är svalt och skönt inne!
Hörs!

Likes

Comments

Det var ju ettag sedan jag satt här och skrev något. Men kände att det var lite på tiden att någonting kom upp på den här tråkiga bloggen.. Haha.

Det har ju hänt ganska mycket i mitt liv sen sist jag var här, vart jag ska börja är en gåta.. Äsch! Det kommer med tiden, för just nu står det still i hela huvudet på mig! Så klassiker för mig!

Var på marknaden igår och fyndade en sån söt väska att jag bara var tvungen att köpa den. Jag brukar oftast inte köpa väskor då jag är för snål helt enkelt. Men den här vackra väskan var jag bara tvungen. Kärlek i första ögonkastet kanske? Har jag badat något i sommar då? Absolut inte! Har varit ett sånt dåligt väder, Müsli tog ett bad när vi hade dom här tre varma dagarna. That's it! Värdelös sommar.. Dock så har värmen kommit nu istället så man får passa på att njuta av den nu!!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva just precis nu.. Förutom att jag ska springa ut med hunden innan det blir för varmt för henne ute! Så.. Vi hörs senare! ✋

Likes

Comments

Var och hjälpte min faster med storhandling igår åkte hem ifrån runt fem tiden och kom inte hem förens kvart över tio. Så mycket som vi handlade igår har jag nog aldrig i mitt liv varit med om. Så idag har jag legat i sängen med ben som värker som sjutton! Imorgon har jag ett möte så ingen vila för mig inte. Men vad gör det om hundra år? Haha. Nä usch.. Nu ska jag fortsätta vila lite till innan det blir en promenad med vovva, som är lika slut som mig idag.

Likes

Comments

Jag gillar inte söndagar och har nog aldrig gjort heller.. Söndagar för mig är typ en form av oturs dag, en seg och otroligt tråkig dag. Som idag till exempel vaknar jag med huvudvärk... Så otroligt roligt att vakna med huvudvärk, *host* så här ligger jag i sängen med mobilen och kisar med ögonen för att ens kunna skriva. Sen finns det typ tusen andra anledningar om varför man ska hata söndagar (enligt mig) så det så! Hörs senare, om min huvudvärk vill ge med sig!

Likes

Comments

Well.. Det var ju ett tag sedan man skrev någonting här. Jag har bara inte haft tiden att sitta här och skriva, haft så mycket i mitt liv nu så det är sjukt. Dock är det bara positiva saker som händer, vilket är ett plus poäng i kanten!

Idag är det inte precis det finaste vädret ute, jag vill ha massa sol och åskväder, bästa som finns är åska! Så idag blir det bara att ta det lugnt, förhoppningsvis så ska jag ta mig ner till affären och köpa lite gotta tills ikväll. Sånt skadar ju aldrig. Talk to you guys later!

Likes

Comments