Hallihallå, nu var det ettag sedan jag skrev något här inne. Det har varit mycket för att jag har varit upptagen med allt som har att göra med Julen. Ni vet, handla Julklappar, planeringar, Julstädning. Då glömmer man bort saker och ting, speciellt en blogg.

Men idag är det fredag! Och min fredag består av städning nu över förmiddagen, senare ikväll blir det väl att åka ut och umgås med vännerna. (Som vanligt) Standard om man bor i Bollnäs. Så hamnar man alltid på Statoil. Nästan varje helg drar man ut, ses på Statoil och umgås där. Statoil här i Bollnäs har blivit den nya mötesplatsen för ungdomar! Spelar ingen roll hur dåligt vädret är, hur kallt det är, så är det alltid nå folk som är där! Egentligen låter det ganska fult när någon frågar "vad man gör" och man säger att man "hänger på Statoil" finns ju egentligen inte mycket att göra där mer än att sitta i folks bilar och snacka skit och lyssna på musik, ungefär.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter jag hade suttit barnvakt åt min syster, gick jag hem tog en snabb dusch och gjorde mig klar innan Josefine hämtade upp mig. Sen for vi mot affären för storhandling! Handlade mat för 1600kr och lite till. Efter vi hade handlat klart, åkte vi till mig gjorde lite vegetarisk tacos. Åkte på världens matkoma! Men det var det värt, haha. Vi hängde lite på Statoil och träffade lite folk, innan det blev att åka hem och göra iordning inför min bästa vän som kommer från Hudiksvall och ska tillbringa helgen hos mig. Vi behöver lite tid med varandra och bara umgås och hitta på massa dumheter.

Så nu har jag gjort iordning litegrann, ska fortsätta imorgon då jag måste tvätta, diska, dammsuga. Men till dess ska jag försöka sova lite. Dock har jag haft svårt att somna på nätterna? Brukar alltid ha lätt för att sova. Men nu ligger jag vaken, till 6-7 på morgonen, innan jag somnar. Skit drygt.. hoppas det bara är en period och att det går över.

Likes

Comments

Skulle egentligen har varit på ett möte nu på förmiddagen. Men eftersom min mamma ska iväg nu vid tolv, så blev det jag som blev barnvakt åt min syster. Så det var bara att avboka det mötet. Vi tror att det är magsjuka hon har åkt på. Som tur är så har jag svårt för att bli smittad, just när det gäller magsjuka.

Det här med att ta sig upp ur sängen är alltid lika roligt, alltid lika svårt. Finns inget mer som är lika skönt än att få ligga under ett varmt täcke. Wish me luck today!

Likes

Comments