Allmänt

Igårkväll blev det en långpromenad med min sambo. Jag håller på med ett spel som heter Turf. En ska gå med sin telefon till diverse platser för att ta s.k zoner för att samla poäng. En tävlar i flera kategorier: Stad, land och världen bla.

Tre timmar irrade vi runt i nya områden! Riktigt mysigt att bara gå runt och prata. Vi har haft så mycket den senaste tiden. En får se rätt fina platser, vi hittade en runristning bland annat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Jag är ungefär sämst på att uppdatera.

Här om dagen var jag och min bästa vän Alexandra på ett HM-event. Det var 20% på allt, öppet extra sent och munkar. Drömmen det vill säga. Jag köpte ett par sköna byxor och tre par trosor. Hittade även en jumpsuit som inte fanns i min storlek så ska försöka ta mig till ett annat HM i hopp om att hitta rätt.

Likes

Comments

Allmänt

Hej! Idag har jag mest skrivit på en rapport. Jag och Erik mötes upp för att handla när han var på väg hem från jobbet. Det blev våfflor på menyn och jag kunde inte vara mer nöjd med det beslutet. Så gott! Vi åt det för någon vecka sedan, vilket triggat mitt sug. Jag förstår inte varför en inte äter det oftare?

Det känns som att jag bara går och väntar just nu. Väntar på att saker ska hända. Resa till Budapest, katter, semester och bröllopet som är allra längst bort. Idag var det i alla fall väldigt fint väder ute men i övrigt känns livet mest som en slags dvala. Mars, det är liksom vår men ändå inte. Skolan rullar på och jobbet lika så. Inga särskilda planer samtidigt som jag har mycket att göra, vilket gör att jag inte hinner vara ledig på riktigt.

Likes

Comments

Bröllop

Söndagar är min jobbdag. Då studerandet inte drar in pengar precis, är ett extrajobb passande för att få en bättre ekonomi. Jag jobbar på Arlas kyllager och trivs någorlunda. Det som är särskilt bra med det jobbet är att jag under tiden kan lyssna på poddar. Det har varit mycket "I do - Bröllopspodden" vilken oftast är väldigt bra. Tips för de som är intresserade av bröllop!

Igår var jag och Erik dessutom gäster på ett bröllop. Inget i min stil precis. Det gjorde mig osäker. Jag är rädd för att ha en förskönad bild. Jag vill ha så många olika bröllopsstilar. Ibland en större mer klassiskt. Ibland ett litet med en stor bröllopsresa i anslutning. Samt allt däremellan. Det känns som att jag snarare blir mer och mer osäker på vad jag vill ha. Vad är rimligt? Vilka förväntningar är realistiska? Hur bestämmer en sig? Om du har några tankar eller idéer så dela gärna med dig.


Likes

Comments

Bröllop

Idag har det varit full rulle. Bland annat åkt och testat en brudklänning i Östhammar. Det tog nästan tre timmar dit. Enkel resa. Dock så himla värt! Jag var på brudbutiken Lilly med min bästa vän Alexandra för några veckor sedan. Hittade en drömklänning men behövde lite betänketid på grund av prislappen på närmare elva tusen. En vän tyckte att jag skulle göra en annons i en köp&sälj-grupp på Facebook med bröllopstema. Sagt och gjort. En tjej hade precis den klänningen men en storlek mindre än den jag testat, då den storleken var slut i butik. Eftersom att det var snörning och korsett så är det en rätt flexibel klänning men kände ändå att jag ville testa den.

Många mil senare fick jag träffa en så härlig Madeleine! Jag var hemma hos henne i nästan två timmar. Klänningen passade dessutom! Lär dock vilja köpa en annan underkjol men det är ju ingenting. 5000 vill hon ha för den, kemtvättad och allt. Så nu är det bara att vänta och hoppas på att inget händer den. Hon gifter sig nämligen denna sommar i augusti.

Glad men trött på väg tillbaka till Stockholm såg jag fram emot att få hämta ut min vigselring. Bara exakt sjutton månader i förväg. Jag vet att vi är ute tidigt men dels vet jag vad jag vill ha och dels var det 25% (!!!) rabatt på köpet. Jag är så kär i den! Jag ska nog låta min mamma ha den hemma hos sig så behåller den lite mer mystik.

Likes

Comments

Allmänt, Djur, Bröllop

Igår bestämde vi den låt vi troligen ska ha som ingångslåt vid vigseln. Det är mycket bröllop i mitt huvud nu. Trots att det är 520 dagar kvar. Men vem räknar, right? Som ni antagligen kan gissa heter låten Turning page och den spelas av Sleeping at last.

Jag blev inspirerad av en bröllopsgrupp på Facebook att starta en blogg. Jag tänker att det kan vara skönt att skriva av sig, samt samla, tankar och idéer om bröllopet. Självklart kommer jag skriva om annat med. Som ni ser i den lilla beskrivningen finns det mer än ett stundande bröllop, eller flera om en räknar in att jag ska vara tärna i sommar, nämligen Hamsterdam.

Vem är då Hamsterdam? Jo, vår hamster. Bakgrunden bakom detta fabulösa namn sitter Erik, min blivande, på. Jag fick inte ha en hamster hemma när jag bodde hos mamma, utan hon sa att det var något jag fick ha när jag flyttat hemifrån. (Hon är inte ond eller så, jag var typ 17 och hade haft smådjur när jag var yngre.) Hur som helst var Erik inte helt tagen av identiteten "hamsterägare" så han ville vara fyndig och ha som krav att få bestämma namnet. Han trodde att hans namnval skulle avskräcka men icke, det mottogs med öppna armar. Så nu sitter vi här och har ägt en hamster i över ett år. Nästa steg blir två katter. Ja, min övertalningsförmåga är väldigt bra. Från att Erik ville ha exakt noll katter till att två stycken burmakatter kommer till oss i maj.

Likes

Comments