Header

Jag tänker såklart inte ropa hej men jag njuter. Framförallt TACKSAM. Allt för nu. ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Arlanda. 06.49. 2016. 2017. Det här året har jag hittat mig själv igen. Jag är jag igen. Zürich. Zermatt. Kajsa. Martin. Christoffer. Robin. Christoffer-Robin. Sherwoodskogen. Haha. Älskade Lars i lurarna. Känslosam. Kramgo. Älskade jävla pappa. Han gör allt. 10 minuter kvar. Puss

Likes

Comments

Om ni kunde se min vy nu. Rofyllt. Flinande leende. 3:e advent. 07.44 och alldeles tyst. Tack.

Likes

Comments

❤️

Likes

Comments

Ligger ihopkrupen med mensdefekter som heter duga i soffan. Kajsa i andra soffan. Jag tror vi hittills haft den bästa helgen på hela året. Nu ska jag återgå till det klyschigaste livet någonsin. Hjärtekrossmusik, julkänslan, tända ljus och frukosten kvar på bordet än.

Likes

Comments

Vissa dagar är bara vissa dagar.. Idag är jag liten. Allt har och göra med att min kropp inte har tyckt att jag ska sova sedan 02.30. Ikväll äter vi tacos och sen ska jag hämta Kajsa på stationen. Älskade jävla Kajsa❤️

Likes

Comments

Nu vill jag ha tillbaka mitt immunförsvar tack kroppen. Orkar inte vara sjuk såhär ofta längre. Tack på förhand. Puss och kärlek.

Likes

Comments

💜💙

Likes

Comments

https://www.facebook.com/UpdatesBieber/videos/1747698645484342/

Wow. Justin, hans röst och så fast car av Tracy Chapman. Jag är lite halv, har knaprat alvedon var tredje timme i två dygn för att hålla ihop. Ikväll somnar jag i mitt barnrum. Jag är omtumlad av känslor. Jag hoppas att det snart flödar noveller över mig. Älskar just Det. På återseende.

Likes

Comments