Allmänt, Skönhet, Inköp

Hejsan. Hade ärende till Vasa idag och var inne på Combo ett varv. Hittade en eyeliner, highlighterpalett (färgskalan är nästan helt identisk med Anastasia GLEAM kit), ett ögonfranslim som är riktigt bra faktiskt och ett par jättefina stövlar som jag är skitnöjd med.
Ett par lösnaglar köpte jag dock på Tokmanni för jag och S ska på 50-årsfest imorn så vill vara lite extra fin imorn :)

Ha de bra så hörs vi! Ha en fin helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Tankar

Som ni märker så står bloggen ganska tom och jag har svårt att veta vad jag ska skriva om och har inte riktigt lusten eller orken. Jag hoppas jag snart kommer på bättre vägar med massa kul att blogga om. Jag får ju snart examen så åtm då har jag nåt att blogga om.

Ha det bra så hörs vi snart igen!

Likes

Comments

Allmänt, Livet

Hej på er!

Hur är det med er? Med mig är det helt okej, lite stress här och det men det går.
Nästa vecka ska jag köra upp (!) och jag är liite nervös faktiskt men jag hoppas jag inte är allt för nervös då det faktiskt gäller. Jag hoppas verkligen det går bra, man hinner göra många fel på 1 ½h om man är riktigt åt skogen nervös....

Något annat som närmar sig är också examen den 22:a dec och jag är riktigt taggad på att bli examinerad. Har nog snart allt planerat och jag hoppas dagen blir riktigt lyckad.

Ha de bra så hörs vi snart igen

Nåt sånt här tänkte jag ha håret då jag blir examinerad...

Likes

Comments

Livet, Inköp, Kärlek

Här har ni min sötnos, en Wolkwsaget Polo, liten å tuff. Är så kär å jag är så nöjd med bilen, exakt vad jag letat efter och ville ha, och jätteprisvärd! 😍ska ta bättre bilder sen

Likes

Comments

Allmänt, Livet

Hej på er!

Jag har ju inte nämnt att Vanilj har kommit hem och mår bra. Vi fick ta hem henne i lördags och hon är pigg och glad och pratar massor <3

Och imorgon har jag mörkerkörningssimulator kl 9 vid TopRide, och nästa vecka har jag halkbana på måndag och körlektion på tisdag. Jag kommer ju köra upp den 5.12 och det är ju bara 2 veckor till det. Blir lite nervös av tanken men jag har kört bra på de lektioner jag haft hittills och det går riktigt bra, så det borde nog gå bra.

Och på tal om bilar osv....så ska jag kolla på en bil i Kokkola på lördag! Jag blev kär i den då jag såg den och tyckte den var jättecharmig men jag tänker inte visa den ännu, högst antagligen köper jag den dock men man vet aldrig. Min typ av drömbil är ju annars MiniCooper men har haft funderingar på att skaffa en modell av Wolkswagen innan jag har råd med en minicooper, och det är just en Wolkswagen jag har hittat men absolut inte vilken WS som helst...den har en liten twist.

WIsh me luck, kram på er!

Likes

Comments

Allmänt, Livet, Tankar

Hej!
Sedan senaste uppdateringen har hänt en del.

För det första: I tisdags hade jag teoriprov och jag klarade det galant, inga problem som helst!

Först det andra: Jag hade min första körlektion idag och det gick också jättebra, enda grejen jag har att bättra på är att ta det lugnt och inte stressa, haha. Samt att försöka gruppera bättre i trafiken.

Och för det tredje: Om Vanilj...Hon har övernattat hos veterinären de två senaste nätterna eftersom hon började krampa 2 dagar efter operationen och inte kunde stå eller gå, men hon verkar vara liite bättre idag och vi hoppas vi får ta hem henne snart. Varför hon krampade och blev så plötsligt lam i bakbenen osv så har veterinären svårt att komma på, han kan egentligen inte göra så mycket men tar hand om henne så gott han kan för att hon ska bli bättre.

Är väldigt taggad dock på nästa körlektion och får hoppas det går lika bra eller bättre då.

Likes

Comments

Livet, Tankar

Är jätteorolig och ledsen just nu för Vanilj har blivit dålig igen och har haft en början på blodförgiftning. Låt era tankar gå till henne och jag ber för att hon ska bli frisk. Snälla snälla snälla låt henne få bli frisk <3 :'(

Likes

Comments

Allmänt, Livet, Tankar

Hej på er.

Jag är väldigt upptagen nuförtiden med praktik, körkortsplugg och konst.
Jag hinner inte andas känns det som och jag är på gränsen till att vara utbränd och utmattad. Det har jag känt av sedan slutet av sommaren så jag undrar om jag kommer bli sjukskriven ett tag eller om det bara är frågan om mer vitaminintag + träning och avslappning. Kan skriva mer om det i ett annat inlägg men jag hinner inte just nu.

Det är ju söndag idag och helgen är snart slut. Men har inte heller fått vila ut ordentligt, eftersom Vanilj har varit preggo ett tag och på fredagskvällen/natten till lördagen märkte jag att hon blödde, visste att det var dags för henne att föda och hon kunde för allt i världen inte vara ensam för ett öre. Jag och S trodde hon hade ca 1-2 ungar i magen eftersom hennes mage inte alls var särskilt stor. Fick väldigt lite sömn p.g.a att hon var så orolig hela natten, men följade dag hade hon fortfarande inte fått några ungar även om hon blött och krystat lite hela tiden. Hon blev tillsist helt slut och jag och S kontaktade veterinären eftersom det var något som inte stämde och jag hade misstankar om att ungarna var döfödda och därför gick det inte som det skulle.
Veterinären kom vid 6-tiden på kvällen och han hann knappt börja känna på hennes mage och sa direkt att hon måste opereras och göras kejsarsnitt på. Efter 2 h ringde han och frågade om han skulle sterilisera henne och det fick han lov att göra eftersom vi inte ville att det skulle bli mer komplikationer om hon skulle bli preggo igen i framtiden. Nåväl, runt halv 9 fick vi lov att hämta hem henne igen. Då vi kom dit så berättade veterinären att det hade varit en enda missformad unge i magen, som hade samma storlek som 3 kattungar tillsammans. Ansiktet hade tydligen varit avlångt som hos en kanin och kroppen hade varit väldigt avlångt på något vis. Vanilj hade dessutom haft en livmoderhalsinfektion och därför hade hon haft ännu svårare att få ut ungen som var alldeles för stor. Men det som var det mest hemska var att ungen hade börjat ruttna inuti henne, och ingen hade någon aning om hur länge ungen hade varit död eller funnits till.

Är bara glad att Vanilj är i behåll och har börjat komma på bättringsvägen nu, kattungar eller inte <3 Vårt älskade matvrak

Likes

Comments

Skönhet, Tips

Jag fick ju en tester på en GlamGlow mask då jag var till Kicks förra veckan och jag testade den i lördags. Det är då en peel off mask som man ska ha 20-30 min och den ska då göra huden mer spänstig.
Här kommer några saker som jag har att säga om den.

-Mängden räckte precis till en anda användning, skulle gärna ha fått till ännu en användning.
- Den luktade godisaktigt och gillade hur silvrig den var, det var något utöver det vanliga.
- Den sved dock ganska mycket i början
- Efter en stund kändes den men behaglig
- Efter en halvtimme så var den färdig att dras av och jag tyckte nog jag märkte skillnad direkt och huden kändes mer spänstig och såg bättre ut.

Rekommenderar denna mask!

Likes

Comments