Allmänt, Livet

Hej!!
Jag har snart inte uppdaterat på en hel vecka och jag måste ta och skärpa mig. Men imorn flyttar jag alla mina grejer från Vasa hit hem till Närpes, men kommer säga upp mitt rum senare i november och göra flyttanmälan senare :)

Så jag har höstlov och jag blev färdig från skolan i torsdags. Ser så fram emot att få praktiken gjord och vet ni vad, jag ska börja bilskolan nästa helg!! Alltså äntligen, äntligen, äntligen. Nu får jag börja ta körkortet och är så taggad!

Annars så har det inte hänt så mycket annat, bara varit stressad med vissa saker så jag har inte kunnat fokusera på att blogga bättre. Men ska försöka bättra mig såfort jag har tid :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inköp, Skönhet, Tips

Här var 3 grejer som jag beställde senaste från Avon. Älskar alla tre! Det är alltså en hårolja, en mask och en ansiktsrengörare i silikon :)

Likes

Comments

Allmänt, Inköp, Konst och kreativitet, Kärlek

Hej på er!
Ursäktar min uppdatering. Försöker blogga så gott jag kan men ibland går det bara inte även om man vill.
Iaf. Det är sista veckan i Vasa nu innan jag åker till Närpes för praktik. Ska bli skönt.
Idag känner jag mig annars halvsjuk. Jättetrött och seg, får mens närsomhelst och lite ont i magen. Tror jag ska däcka en stund på matrasten haha. Efter skolan tänkte jag åka på lite shopping i jakt på nya underkläder.

Annars så hade jag fått hem nya Avongrejer i lördags så jag kan ta bild på dem då jag kommer hem. Riktigt nöjd med produkterna denna gång. I lördags var vi även på en jättemysig middag i Åminne för alla dem som ställt upp under sommaren så då har ju jag och Sandra ställt upp som ordningsvakter.

JO BTW! Jag tänkte glömma, Sandra hade hittat en elgitarr åt mig så jag blev jätteglad, för hon visste jag har velat ha en sedan flera år tillbaka. Tack bae <3

Sen har ni mitt senaste porträtt här :)

Likes

Comments

Allmänt, Livet

Hej!

Jag tänkte försöka bättra mig med att blogga men problemet är att det inte har hänt så himla mycket speciellt senaste tiden. Men jag kan ju lista några saker iaf för att få det kort...
- Jag har bara denna vecka och nästa kvar i skolan innan jag börjar praktik
-Funderar redan flytta över alla mina grejer över höstlovet för att slippa göra det sen å säga upp mitt rum efter det.
- Jag har fått min examensmössa, så nu är det bara skorna jag väntar på :)
- Å sen har det inte hänt så mycket annat märkvärdigt...

Så därför har jag inte bloggat ordentligt och har inte heller haft inspon till att göra det.

Sen så kommer nog en annan stor grej hända i oktober men det säger jag senare då det närmar sig!
Kram, ha det bra!

Likes

Comments

Kärlek, Inköp, Musik

Jag har gått och skaffat en sak som jag väldigt väldigt länge varit sugen på att skaffa men den har varit lite väl dyr för mig att lägga pengar på. Idag köpte jag den av en kompis som hade en nästan helt ny men han använder den inte så han sålde den för ett mycket billigare pris och jag tänkte vafan alltså, jag om någon köper den.
Här har ni min nya älskling, Marshall Action Bluetooth. Som jag velat ha en och nuuuu har jag en! <3
Har alltid diggat Marshallmärket och denna är upp till förväntningarna!

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan!

Jag tog typ ledigt från bloggen fr.o.m torsdagen eftersom jag åkte till Närpes och ville umgås med älskling, brorsan å andra kompisar.

Vi hade lite fest i fredags och i lördags var jag och Sandra och red till Bergö. Så himla fint eftersom jag inte varit där förr och hästarna och ridturen var så härliga. jag har ju ridigt i ca 4 år då jag var yngre så vanan kom snabbt tillbaka men jisses vad stel man var dagen efter, och ont hade man. Men jag saknar faktiskt och rida, var superkul då vi fick galoppera 2 sträckor, alltså åh jag vill rida igen :(

Annars har vi inte gjort så mycket annat speciellt så jag har inte haft så mycket annat märkvärdigt att blogga om :)

Ha en bra dag så hörs vi snart igen!

Likes

Comments