Är hemma själv ikväll också, trotsar min jävla ångest denna helgen. A lanar så har hela huset för mig själv, både positivt och negativt, men försöker att bara fokusera på det positiva för annars smäller jag av. Jag HATAR att vara ensam, speciellt när det är mörkt ute och klockan är mycket. Igår låg jag vaken tills A kom hem och då var klockan 02:30 cirkus. Haha förstår inte hur jag pallar med mitt liv ibland, hälften av tiden i mitt liv äger min ångest skulle man nästan kunna säga men denna helgen är det fanimej min tur att vinna.

Vad har ni hittat på för mysigt dessa dagarna då? Vädret är ju fucking underbart på riktigt, nu älskar jag Sverige haha, nästan som att vara utomlands. Vi har iallafall hållit på med Altanen som vanligt och nu börjar det närma sig, ska bli sååå skönt med altan i sommar. 

Nu ska jag nog lägga mig i soffan och börja kolla någon serie och fortsätta äta mitt snacks som jag köpt, försöker bli nyttig igen....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så var det måndag igen och en ny vecka framför oss, denna dagen har bestått av städning och plockat upp lådor som jag hämtat hos min mamma nu innan dem flyttar. Tog en paus nu och fixade lite mat, blev så sugen på sushi så slängde bara ihop allt och mumsade i mig.
Hade fel ris hemma sig gick inte rulla ihop riset men det var minst lika gott ändå.

Likes

Comments

Nu har vi städat lite här hemma, men blir nog en hel städning med dammsugning och skura golvet på söndag. Ställde mig även och bakade en banancola paj efter städningen som nu står i ugnen och gottar sig, hoppas den är lika god som den ser ut att vara.
Jag får helt enkelt återkomma med det senare!

Likes

Comments

Jag blir gaaalen, har ju precis börjat med linser igen efter flera år men alltså jag kan inte ha linserna i ögonen i mer än 15 minuter typ. Det skaver och jag får typ blinka hårt flera gånger för det blir lite små suddigt. Jätte jobbigt och verkligen jätte oskönt, blir så trött. Vill så gärna kunna använda linser istället för glasögonen, tur jag ska tillbaka till optikern på Måndag så får vi se vad som händer.

Idag är det äntligen fredag, dock ingen större skillnad för mig eftersom jag är ledig och hemma varje dag haha, men fredagar är ändå speciella ändå.
På lördag är det ju Valborg och den spenderar vi hos A's faster och deras släkt. Blir nog trevligt.
Vad ska ni hitta på för trevligheter under Valborg? 😊

Likes

Comments

Denna dagen spenderas i soffan med teoriplugg och serietittande vilket jag tycker låter helt okej ändå.
Fixade iordning lite frukt som jag ska smaska på och fortsätta kolla på Desperate Housewives innan jag ska börja plugga igen och sen blir det väl att fixa iordning lite mat.
Lugn dag med andra ord

Likes

Comments