Header

Ni anar inte hur glad jag är just nu! Har massa grejer på gång inom foto och film inför sommaren, mer än så säger jag inte än ;) men är så sjukt tacksam och glad! Ni får vara nyfikna sålänge!


Likes

Comments

Hej på er! Har haft fullt upp idag, först gick jag en promenad med mamma till hennes jobb innan jag skulle till psyk klockan 11, så promenerade dit och tillbaka till mammas jobb, sjukt skönt att röra på sig lite! Har hjälp till här att hänga ut kläder och prismärkt massa grejer. Nu inväntar jag pojkvännen och jag ska bjuda honom på pizza, tycker jag är extremt gullig idag!! Hittade även en studentmössa när jag sorterade alla kläder ;) bjuder på bilden.

Likes

CommentsDu behöver:
- Mixer
- 2 bananer
- 4 dl frysta hallon
- 1/2 liter Vaniljyoughurt
- 1/2 msk vaniljsocker
- 2 dl mjölk

Super gott! ;)

Likes

Comments

Om man beställer ifrån Gina Tricot och skriver in kampanjkoden "EXPRESS" så får man fri frakt! Funderar själv på att klicka hem någon fin tröja eller liknande. Vilken outfit är eran favorit av dem här nedan?

Likes

Comments

Sitter och väntar tills älsklingen kommer, då blir det mys och film. Hittills har inte medicinen gett några biverkningar.. skönt :) Ska väl hinna ta en dusch och käka lite. Men tänkte iallafall köra någon frågestund eventuellt i helgen, så klura ut lite frågor sålänge så dyker det upp ett sånt inlägg på slutet av veckan.

Likes

Comments