Vi är nu i graviditetsvecka 36 och det är nu bara 4 veckor kvar till beräknad förlossning. Hur sjukt är inte det? Under ultraljudet som vi var på för någon vecka sen så visade det sig att barnet redan lagt sig med huvudet neråt. Sedan dess så har jag haft en hel del förvärkar som bara ökar och blir mer intensiva. Jag har en väldigt stark känsla av att det inte alls är lång tid kvar till det att barnet bestämmer sig för att komma ut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alla bilderna i inlägget är lånade ifrån www.zalando.se!

SPORT-BH IFRÅN PUMA HÄR | TROSOR IFRÅN PUMA HÄR

Eftersom att jag blivit så stor som jag blivit utöver magen så känner jag mig jättepeppad inför att få förlösa ut barnet och börja träna. Därav så har jag börjat kolla på en massa träningskläder, skor och tillbehör som behövs bland annat då detta set med underkläder ifrån Puma. De verkar vara sjukt bekväma, är supersnygga och inte minst ut sagt billiga!

Likes

Comments

Godmorgon! Jag vaknade för snart en timme sedan och har inte kunnat somna om trots att jag är helt utmattad. Efter att ha legat och vridit på mig ett tag nu så har jag förstått att det inte är någon idé att försöka få någon mer sömn för "natten" utan att jag helt enkelt får ta en tupplur i eftermiddag. Hur som helst så sover jag och Simon inte hemma ikväll utan på hotell då vi gifte oss igår. Gårdagen började hur bra som helst, var aningen stressig innan vigseln, super härlig under middagen och mysig under kvällen. Vi fick jättefina bröllopspresenter, varav en hotellnatt på The Lamp Hotell i Norrköping som vi snabbt ville till efter middagen. När vi kom till hotellet så tog vi ett långt bad med en massa gott i både dryck och snacks. Därefter tog vi det bara lugnt i badrockarna som vi efter ett tag bytte ut mot kläder och mer mat nere på hotellets restaurang.

Likes

Comments

Alla bilder är lånade ifrån www.weheartit.com!

Som rubriken lyder så är det bara nio dagar kvar framtill det att jag och Simon kommer att gifta oss. Den dagen är bara runt hörnet och det känns hur underbart som helst! Jag har sett och ser fram emot det så mycket att jag inte kan beskriva det med ord.

Både jag och Simon vill viga oss kyrkligt och ha en fin bröllopsfest med middag efteråt. På det viset kommer vi dock inte att ha det då jag är höggravid, det kostar en massa pengar och vi vill vara gifta innan det att barnet kommer. Vi kommer därför att gifta oss på Rådhuset och avsluta dagen med en mindre middag ihop med alla i familjen denna gång. När vi känner att vi har möjligheten att gifta oss på det sättet vi drömmer om så kommer vi att börja planera det mer ordentligt och sen göra det! Är det någon mer där ute som gjort på det här sättet?

Likes

Comments

Jag vaknade inte förens för en halvtimma sedan. Sen jag klev upp så har jag inte hunnit göra så mycket mer än att morgonmysa med Simon och ta en dusch. Vi ska snart ner till bilen och åka till affären där vi ska handla något gott att dricka och frukt. Därifrån så kommer vi att åka ut till hans föräldrars hus och lägga oss i solstolarna i deras trädgård då det är stört fint väder och varmt idag. Jag har längtat jättemycket efter både solen och värmen. Nu tycker jag att det får vara slut på kyla och snö!

Likes

Comments

Nu är vi inne på graviditetsvecka 34 och vi växer så att det knakar! Mina fingrar ser ut som ett gäng falukorvar och magen som en badboll. Magen är nu officiellt ivägen och krockar med allting från dörrar som öppnas till diskbänken och matbord. Samtidigt som jag tycker att det är hysteriskt roligt varje gång så tycker jag också att det börjar bli lite jobbigt. Jag känner även av hur tungt barnet blivit och det tar på min rygg. Alla sura uppstötningar och illamåendet känns som värst just nu. Usch!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Alla bilder i inlägget är lånade ifrån www.nelly.com!

SKOR IFRÅN NIKE HÄR

Under pausen så passade jag på att kika in på Nelly.com, där hittade jag dessa. Sedan Nike kom ut med Air Max i modellen Thea så har jag haft ögonen för de. Jag har varit så sugen på ett par men jag har också varit osäker på vilka utav alla jag velat ha. De som jag hittade på Nelly.com är garanterat de jag köper om jag köper ett par! Jag älskar att de är vita och har små detaljer i svart. Men som sagt så handlar det om, om och inte när. För tredje gången gillt sedan jag började blogga här, så är det gratis att drömma!

Likes

Comments

Jag har aldrig förstått mig på hockey, då menar jag både vad det går ut på och hur det fungerar. Det gör dock Simon och därför har jag snart sett hela matchen mellan Sverige och Lettland. Innan matchen började så ordnade vi tacos som vi åt under första perioden. Nu är vi inne på andra perioden och snart så ska jag duka fram fikabrödet som vi handlat. Gott! Gott! Gott!

Idag så har vi inte gjort så mycket mer än att lämna in bilen för en både in- och utvändig tvätt. Imorgon händer lite mer, både besök hos läkaren och barnmorskan. Vi kommer att avsluta vistelsen på sjukhuset med ett ultraljud som jag gått och längtat ihjäl mig efter!

Likes

Comments

För en stund sedan så var jag och Simon på Ica Maxi för att hämta ut den efterlängtade startboxen ifrån Libero. I boxen fick vi babyprodukter i resestorlekar, blöjor, bindor och trosskydd. Även en leksak, jättefina rabatter på Liberoprodukter och rabatter på Icas babykläder medföljde! Allting var helt gratis, då jag prenumererar på Liberos nyhetsbrev via PregLife-appen.

Likes

Comments

Bilder ifrån träffen kommer inom kort!

Jag har tidigare varit på en bilträff, där var jag dock inte länge alls och jag hann därför inte få en riktig förståelse för vad mer än tävlingarna som pågick, dessutom så hade jag då inte heller något intresse för bilar. Igår kväll så var jag dock för första gången på det omtalade Meet Of the Month som är månatliga bilträffar på Bråvalla i Norrköping. På de träffarna pågår bl.a. försäljning utav mat och produkter, företag håller i utställningar och så finns det en burnruta. Jag tyckte att det var förvånansvärt najs och jag skulle utan tvekan vara med på fler träffar!

Likes

Comments