Som rubriken lyder, jag är så otroligt lycklig. Har fått spendera hela helgen med en av mina absoluta favoriter, nämligen pappa. Ren kvalitetstid.

I skrivande stund sitter jag nu i bilen på väg hem till Östersund. Stockholm har bjudit på fantastiskt fina dagar.

Startade lördagen med ett träningspass tillsammans med pappa och Indira. Därefter begav vi oss till Älvsjö för att kika på fotboll där GIF Sundsvall stod för motståndet. Kvällen avslutades med middag på Indien Garden samt en spontan utgång med Kim. Otroligt skoj!

Idag har vi strosat runt på Mall of Scandinavia för att sedan kika på AIK - ÖFK. Trots en relativt plattmatch fick vi med oss 3 viktiga poäng. Extra skön vinst då det var mot ÖFK 😏

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Bjuder på denna extremt charmiga bild.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 339 readers

Likes

Comments

Hallå! Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det toppen. Är dock konstant trött, men verkar som att de flesta är det denna årstid.. Gäsp 😴

Smet från skolan idag för att göra något jag har längtat länge efter, nämligen tatuera mig. När man väl ligger där under nålen tänker man "aldrig igen", för stundtals gjorde det sviiiinont. Men ändå lindrigare än vad jag hade förväntat mig, tack och lov. Nu några timmar senare spånar jag redan på nästa!

På bilden ser ni slutresultatet, dock svullet och en del överblivet bläck. Men jag kan säga att jag är kalasnöjd! Det är värt smärtan 🙈

  • 437 readers

Likes

Comments

Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden till livets vecka, en sjukare resa! 🌴🍹

Likes

Comments

Gaaaah, vilken fantastisk dag jag hade igår. Att få stå i klacken och sjunga för Sveriges vackraste lag är oslagbart, det bästa jag vet! Tre viktiga poäng mot Giffarna fick vi med oss, framåt stolta AIK👏🏻💛

Gissa om jag somnade gott?

  • 468 readers

Likes

Comments

Fick oväntat besök av papi efter skolan, vilken lycka! Som jag har saknat honom!!

Uträttade en del ärenden tillsammans. Pappa fick med sig ett strykjärn och jag fick med mig livets byxor från Lundhag samt en tvättkorg. Tjoho!

Tillsammans med Victoria avrundade vi kvällen med middag på ett favoritställe, Texas Longhorn! Kan verkligen rekommendera deras fajitas med kyckling, vråååålgott.

Min eftermiddag får helt klart 10 av 10! 😇

Hadee!

Likes

Comments

Jag har alltså gått och blivit med blogg, kors i taket! I mitt första officiella blogginlägg tänkte jag därför dra en kort presentation om mig själv.

Vem är då jag?

Jag är en glad och positiv tjej på 18 somrar som ursprungligen är från en liten by vid namn Åsarna, även känt som Guldbyn. 2014 gick flyttlasset 8mil mot Östersund, där jag nu studerar Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning fotboll på Storsjögymnasiet.

Jag har ett brinnande intresse för fotboll. Sparkar jag inte boll själv kollar jag mer än gärna när andra spelar, speciellt när Sveriges vackraste lag AIK spelar. Att resa och upptäcka nya platser är ytterligare ett stort intresse, jag har som mål att minst besöka ett land om året. Finns inget bättre än äventyr! 

Mina bästa egenskaper är att jag är omtänksam, målmedveten och framåt, gillar nya utmaningar. 

Sämsta egenskap är att jag är tvärdålig på att laga mat.. Något jag verkligen vill bli bra på dock, då jag älskar god mat. 

Jag hoppas att ni fått en lite bättre uppfattning om vem jag och hoppas innerligt att nån vill läsa min blogg 🙈

Nu tänkte jag gosa ner mig i soffan för att invänta säsongspremiären av Paradise Hotel, spännande! På återseende.Likes

Comments