2016 är nu historia. Jag skulle vilja jämföra detta år med en bergochdalbana, både känslomässigt och rent allmänt. De motgångar och dåliga val jag stött på och gjort under året låter jag få vara just historia. Men det är något jag dragit lärdom av, som gjort att jag utvecklas som människa.

Jag kommer att summera det som har varit absolut bäst med detta år. Negativa ting får stanna i det förflutna.

I början av 2016 gjorde jag en resa jag sent kommer att glömma. Tillsammans med min pappa, min farbror, pappas vän Orlando och hans dotter Ginesca åkte vi till Venezuela. Kan låta rätt sjukt, att man väljer att åka till ett så pass oroligt land för semester.

Vi spenderade drygt 3 veckor på Isla Margarita. Resan gjordes för att fira min älskade far som fyllde 50 friska år. Är så otroligt tacksam över att han tog med mig på denna resa, annars hade jag aldrig fått uppleva alla dessa fina platser, kulturen, maten och alla fantastiska människor vi träffade.

Ni som verkligen känner mig vet vilken otrolig passion jag har till AIK. En stor del av mig. Jag vill därför dela med mig av några bilder från denna säsong. Tror det vart närmare 8-10 matcher, vilket jag såklart är super nöjd med.

Jag gjorde ytterligare en faktiskt resa detta år. Spenderade en vecka på Mallorca, Magaluf med ett gäng på 9st. Ingen nämnd, ingen glömd. Kan bara säga att: det som händer i Magaluf, stannar i Magaluf! 😏

Efter denna resa var det intensiva veckor. 8 dager efter hemfärd var det äntligen min tur att bli (vuxen?!). Dagen spenderades med mina absolut närmaste och bästa vänner.. Vi åt gott som mor fixat till oss, drack och sjöng som aldrig förr. Kvällen spenderades på Storsjöyran. Kan inte tacka er tillräckligt, tack återigen för att ni är världsbäst och gjorde min dag till en av de bästa någonsin!

Efter min födelsedag dröjde det inte länge tills jag och Ulrika satt på tåget ner mot huvudstaden. Väl på hotellet träffade vi min stjärna Ida. Även Alicia, Frida, Zara, Maja och Emelia bodde på samma hotell som oss. Festivalen Weekend stod på schemat, SÅ JÄVLA ROLIG HELG. Alltså den får 11/10. Inte alls dumt.

Jag har hunnit med så mycket roliga grejer. Sommaren som 2016 bjöd på kommer jag att ta med mig. Den var FANTASTISK.

Hoppas att ni alla har haft ett bra år och att 2017 blir ännu bättre.

Ta hand om varandra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var det alltså 200 dagar kvar tills vi tar studenten. Och det är klart att det skulle firas. Vi samlades ett gäng i klassen på Allstar, åt och drack gott. Var verkligen hur mysigt som helst, uppskattar verkligen såna grejer. När man träffas och gör nått tillsammans. Därefter begav vi oss till Nigin där det dansades enda in på småtimmarna. Hur skoj som helst!

Alltså herre. Kan knappt inse att det snart tar slut. Tiden bara rusar iväg. Jag gick nyss i sjuan, hallå?? Samtidigt som framtiden skrämmer mig så är jag väldigt förväntansfull. Shit, kan tiden snälla gå saktare?

Pussisar på er! 😘

Likes

Comments

Hej! Denna dag vart inte riktigt som jag hade tänkt mig, vilket jag nu i efterhand är rätt glad över.

Imorse när jag vakna var jag trött, sur och allmänt less. Och tänkte att detta skulle bli en riktig skitdag. Ack så fel jag hade. Har spenderat dagen med Wilma på stan. Fick med mig 5 tröjor hem.. Haha, typiskt mig när jag inte kan bestämma mig att det blir allihop. Tanken var att jag skulle få med mig lite färgglada kläder hem då jag i stort sett bara har svarta, vita och gråa... tråkig som man är. Lyckades jag? Nej. Kom hem med ytterligare två vita, en svart, en beige och en grå. Ovan är dagens favoritplagg, gäller att unna sig själv emellanåt.

Nu inväntar jag Wilma för att kunna inta soffan för skräckfilmsmaraton. Hoppas ni får en gosig eftermiddag, för det ska vi ha!

Take care! 😘

Likes

Comments

Tusen tack till alla som gjorde denna helg till en av de bättre, ni är guld! ❤️

Likes

Comments

Som rubriken lyder, jag är så otroligt lycklig. Har fått spendera hela helgen med en av mina absoluta favoriter, nämligen pappa. Ren kvalitetstid.

I skrivande stund sitter jag nu i bilen på väg hem till Östersund. Stockholm har bjudit på fantastiskt fina dagar.

Startade lördagen med ett träningspass tillsammans med pappa och Indira. Därefter begav vi oss till Älvsjö för att kika på fotboll där GIF Sundsvall stod för motståndet. Kvällen avslutades med middag på Indien Garden samt en spontan utgång med Kim. Otroligt skoj!

Idag har vi strosat runt på Mall of Scandinavia för att sedan kika på AIK - ÖFK. Trots en relativt plattmatch fick vi med oss 3 viktiga poäng. Extra skön vinst då det var mot ÖFK 😏

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Bjuder på denna extremt charmiga bild.

Likes

Comments

Hallå! Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det toppen. Är dock konstant trött, men verkar som att de flesta är det denna årstid.. Gäsp 😴

Smet från skolan idag för att göra något jag har längtat länge efter, nämligen tatuera mig. När man väl ligger där under nålen tänker man "aldrig igen", för stundtals gjorde det sviiiinont. Men ändå lindrigare än vad jag hade förväntat mig, tack och lov. Nu några timmar senare spånar jag redan på nästa!

På bilden ser ni slutresultatet, dock svullet och en del överblivet bläck. Men jag kan säga att jag är kalasnöjd! Det är värt smärtan 🙈

Likes

Comments

Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden till livets vecka, en sjukare resa! 🌴🍹

Likes

Comments

Gaaaah, vilken fantastisk dag jag hade igår. Att få stå i klacken och sjunga för Sveriges vackraste lag är oslagbart, det bästa jag vet! Tre viktiga poäng mot Giffarna fick vi med oss, framåt stolta AIK👏🏻💛

Gissa om jag somnade gott?

Likes

Comments

Fick oväntat besök av papi efter skolan, vilken lycka! Som jag har saknat honom!!

Uträttade en del ärenden tillsammans. Pappa fick med sig ett strykjärn och jag fick med mig livets byxor från Lundhag samt en tvättkorg. Tjoho!

Tillsammans med Victoria avrundade vi kvällen med middag på ett favoritställe, Texas Longhorn! Kan verkligen rekommendera deras fajitas med kyckling, vråååålgott.

Min eftermiddag får helt klart 10 av 10! 😇

Hadee!

Likes

Comments