Hej i dag har jag varigt och spelat innebandy hemma. Vi vann med 8-4 men kände mig inte på topp i dag tyvärr, men det är bara att ta nya tag och tagga till lite extra till nästa match. Men vi vann ju !! Sedan har jag spenderat tid med min kille och kollat på olika filmer. Väldigt mysigt. I går va jag även ute med hästen det gick bra tyckte jag men denna vecka ska jag satsa på att rida.

Har även varigt på 50 års kallas hos en nära familj som vi umgås med. Det va väldigt kul att umgås och spela spel med alla .


Hoppas ni har haft en bra helg.


Likes

Comments

Hej på er i dag har jag varit väldigt trött. Men kämpade mig igenom dagen i skolan. När jag kom hem satte jag min med mamma och min syster och kollade på avsnitt 3 av Saknad, en väldigt bra serie. Sedan va jag uppe hos hästen och mockade, har inte lagt så mycket tid på att rida dom 3 senaste dagarna för det blir SÅ mörkt ute nu när jag slutar skolan och det blir inte lika kul att rida i mörker.

Längtar så mycket till våren och dom ljusa tiderna då man hinner med mycket mera, Du kan liksom gå ut och rida kl 21:00 på en sommar kväll och flera timmar kvar tills det blir mörkt. Men det är bara att kämpa på någon gång blir det ju vår. Sen började min innebandy träning kl 20:00 idag var jag inte ett du taggad och lyckas alltid sträcka mig i låret i början vilket förstör hela träningen.

Hoppas ni är pigga och glada inför fredagen och helgens vilande :)

Likes

Comments

Idag har jag varigt i skolan. En redig slappar dag. Senare när skolan slutade så hängde jag och Anna inne på stan och väntade ivrigt på att äta sushi 🍣. Sedan kom min mamma och hämtade mig med alla innebandy tjejer som jag skulle åka och träna. Ett underbart gäng ❤

Likes

Comments

Tillbaka igen efter ett långt uppehåll men nu är jag tillbaka. förra året va ganska stressigt men i år känns det som ett bra år. Så nu kör vi 2017

Likes

Comments

Hej idag har jag varigt i "skolan" och det va hyfsat roligt men hade varigt skönare att vara  kvar och sovit lite till. men vad passar inte bättre då med att bara få va en stund med hästarna och bara  plocka lite smultron med bästa Figge  ❤och sen tar man moppen en sväng mer till sjön och svalkar sig lite . 

i morgon är sista dagen i skolan det ska bli så skönt att ta sommarlov på riktigt , ha en bra kväll på er

Likes

Comments

hej. idag har varigt en vilo dag med bad sol och mys. och i dag har vi även snickrat ihop en mat hållare till våra grisar 🐷så nu är dom nöjda och belåtna, nu är det bara att gå och lägga sig och tagga skolan i 3 dagar till innan sommarlovet börjar på riktigt och det ska bli skönt kan ni tro 😉

Likes

Comments

hej det om ursäkt för att inte ha bloggat på några dagar men har varigt vildugt bra dagar så har inte hunnit att blogga då.  men under dessa dagar har jag blivigt moppe ägare till världens snyggaste moppe och sen har vi haft världens mysigaste midsommarafton men goda vänner och familj,idag har vi varigt vid sjön och badat och solat och nu ska jag och min kille vara va hundvakt och ha en mysig kväll . hoppas era dagar har och kommer bli bra 😉

Likes

Comments

hej på er hoppas ni har sovit gott! själv går jag upp tidigt eftersom jag går på teknik college 🎓 det är super kul och längtar tills vi ska pyssla med el 😄 igår va jag hemma och pluggade på moppe grejer som jag ska fortsätta med i dag så kommer va helt slut efter denna vecka.


Likes

Comments

hej!

idag har vi äntligen slutat skolan fast jag ska på en sommarskola i en och en halv vecka och det bästa är att ma  får pengar. och vad gör man inte för pengar.

när man kom hem står det en tårta på bordet och firandet för att vi har sommarlov är i full gång. har precis varigt hos hästarna och myst med min lilla bebis. och nu väntar fotbollen och en familjen stund till eftermiddagen. sen ska man tillbringa kvällen med att va hundvakt och så klart så ska min bästis vad ♡

hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha .😉

Likes

Comments

hej på er!

idag har det varigt en dag med brännboll och musikaler. vi fick se finalen mellan 9C och lärarna och äntligen van niorna ,efter 3 års förlust mot lärarna så fick 9:an segern.

sen har vi kollat på massa konserter i skolan som har varigt helt underbara med massa sång och glädje. har även varigt och tränat knän i dag eftersom jag har gjort en knä operation. sen har jag bara varigt hemma och myst med min lilla hund lillan och myst med familjen .

så vi hörs nog i morgon eftersom det    är skolavslutning ! taggad? inte så men skönt att få slippa gå till skolan iallafall.

   hej då på er så hörs vi i mon! ♡

Likes

Comments