hej på er i båda igår och idag har jag, min mamma och syster varit på Ullared och shoppat. Det va så kul och nu har jag så jag klarar mig ett tag till.

Man kan säga att mittjag har slut på kontot  😂

Fick med mig 4 fulla påsar hem ifrån Ullared +2 hästtäcken. Köpte nog mest saker till hästen denna gång och ridsaker till mig . 

Men kul va det och änu roligare är det att plocka upp allt.

Så min vecka har börjar bra. Och nu taggar vi för skola 😉


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Har blivit sjukt i helgen. Och så klart  hade vi match idag och det va lite jobbigt att spela och inte va på topp men vi spelade väldigt bra idag. Vi vann mot karlskrona idag med 6-2 det va väldigt bra. Sen när jag kom hem så drog jag och 2 andra tjejer ut och skrittade en sväng vilket va jätte mysigt.

Efter det så fick alla 4 hästarna gå ut på ängen och springa av sig en sväng vilket dom uppskattade😊

Likes

Comments

Hej på er. Idag va jag väldigt trött i skolan,men som tur va så va det lugnt i skolan idag.

Efter skolan åkte jag hem till Rickard och hjälpte till i ladugårde. Dom har så många mysiga kalvar nu ❤så skönt att komma ut i ladugården igen.

Sen har vi bara chillat och haft tack mys med världens mysigaste kille. Och nu kollar vi på fångarna på fortet.

Ha en bra helg nu!

Likes

Comments

Hej på er.

Idag kom jag hem vid halv 4 och gick upp till stallet för att hinna aktivera figgate innan jag ska åka och spela innebandy hela kvällen. Tömkörning han i dag men vi han inte så långt innan jag fick avbryta. Men fick pyssla om honom och idag var han extra mysig. Men nu ska jag ner och spela innebandy på Öland i färgestaden. Matchen börjar vid 20:00 blir en väldigt sen match så det gäller att tagga till nu. Det är en ganska viktig match som jag önskar att vi kommer vinna. Så i morgon kommer jag att vara väldigt trött😢 behöver mina 8-9 timmars sömn ju. Men det får gå. Hoppas på vinst eftersom det blir en lång kväll. Det förtjänar vi. Som tur är så kommer hela eftermiddagen i skolan att bestå av film så kommer bli ganska chill i morgon ändå.

Hoppas ni har en lugnare torsdags kväll 😉

Likes

Comments

igår var jag så himla trött. Jag kom hem gick snabbt upp till stallet för att rida figge en sväng. Det gick helt okej men svårt att rida när det är lite fryser ute. Efter det kom jag in och chillade lite och åt lite mat i väntan på att handboll skulle börja. Sverige mötte Frankrike och tyvärr förlorade Sverige,men dom kämpade på bra. Fick bara se första perioden dock eftersom jag skulle på träning i innebandyn då. Träningen gick helt okej men har fått problem med en känning benhinneinflammation så har lite svårt att springa som jag vill.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag varit ute i kylan halva dagen. Det var lnte lika varmt som i går ute idag. Ni undrar kanske vad jag har gjort.. jag har nämligen varigt ute och jagat idag. Vi va på massa fina ställen i skogen,och vi släppte en hund som skulle driva fram djuren. Första passet såg Rickard och jag en räv springa förbi oss men inget annat. Senar på eftermiddagen så va det en som sköt 2 grisar .

Men gud vad kallt det var, jag och Rickard frös så mycket . Men nu sitter vi och väntar på pizza som vi ska äta i kväll så vi kan värma oss lite.

Hoppas ni haft en bra dag i kylan.

Likes

Comments

Hej hej! Idag har jag klyft ved typ halva dagen. Haha vaknade 08:30 och pappa frågade vem som skrämt upp mig. Jag svarade veden 😂🌲hade lite tidspress på mig efter som jag ville komma iväg till min kille så fort som möjligt . Men det är ju inte det roligast med att klyva ved , men man fick ju lite armträning iallafall och varm vatten 😉 sen åkte jag hem till min kille och vi har bara chillat och umgåtts lite med hans hans föräldrar senare på kvällen.

Jaa så har min dag sett ut i dag var självklart och gjorde stallet innan jag åkte. Det är riktigt fridfullt att gå upp dit och ställa sig i sina egna tankar.

Hoppas nu haft en bra dag.

Likes

Comments

När jag kom hem sprang jag upp till stallet och va så taggad på att rida. Och lika taggad som jag var så bra gick det. Idag var min lilla kille väldigt duktigt.. vi var i paddocken och red lite nu när snön nästan är borta. Tror både jag och figge har fått vårkänslor igen 😉Sedan kom jag in och kollade lite på handbollen där Sverige van med 33-26 HEJA.. nu ska jag strax gå upp och släppa in hästarna så dom får komma in en stund.

Skönt med fredag hörn!

Likes

Comments

Idag har skolan varit helt okej. Det skönaste var när vi hade massage i en halvtimme,det behövdes efter ridningen i går kände jag. Sen drog jag och en kompis in till stan för att fördröja tiden lite medans mamma skulle komma och hämta mig i stan. Där efter va det dags för det laget jag tränar att spela lite match vilket gick jätte bra. Dom vann med 19-0. Man är ju en stolt tränare😉.

När klockan var 19:00 gick jag upp och gjorde stallet och släppte in dom så liven inför natten. Ja det är min dag hittills.

Hoppas eran bag va bra!

Likes

Comments

Hej !

Skolan har varit helt okej i dag. Men längtar tills ledigheten 😉 när jag sedan kom hem va det bara att slänga i sig maten för att sedan åka till Vena på ridlektion.

Ridlektionen i sig var väldigt bra vi hade bom och hopp träning på shemat. Min häst är ju som sagt väldigt speciell när det gäller ridningen. Men jag har hittar knapparna så det går framåt.

Idag hoppade vi med har blir alltid lite stressad när man ska hoppa men det gick bra. Ramlade mesta av en gång men sköt ifrån med mitt ena ben och kom i salen på en gång 😂 klister i röven som vi säger!

Senare kom vi hem till gården och det va så kallt ute.. vi skulle mocka och allt så va han bli kalla. När vi va klara med allt sa vi godnatt och släkte lampan och gick ner för att ta en mugg varm choklad och bulle framför farmen som va på tv. Det va väldigt gott ska jag säga er. Sedan ringde min kille upp på video samtal så vi snackade lite innan jag skulle sova nu då.

Så godnatt på er

Likes

Comments