Hello alla nära och kära.
Det var tänkt att jag skulle ha gjort en motivation monday igår men va så grymt trött efter första dagen på jobbet och träningen med Ida så mina planer blev inte riktigt bra där men nu gör vi det bästa av det.

Hur många gånger tränar du i veckan? Det ända du behöver tänka på är att du rör på dig lite varje dag, varenda liten träning behövs. Själv tränar jag riktiga träningspass på gymmet eller ute i skogen cirka 4-5 gånger i veckan och ibland mer.
Ett bra tips för att du ska komma iväg och träna är att du har en kompis med dig för då måste du verkligen göra det eftersom det värsta som finns är när en vän sviker dig och inte orkar eller hinner följa med.
Då kan ni tillexempel bestämma dagen innan så båda kan då.
En till bra grej är att du ger inte upp lika enkelt när du har din vän med dig eftersom hon/han peppar på dig så du på något sätt orkar med det var några tips till dig som tränar och kom ihåg att om du har nära till skolan eller jobbet välj att gå/cykla istället för att ta bilen efter som varje liten träning räknas. ;)

Min dag idag har inte vart så märkvärdig kom hem från jobbet pussade lite på pojkvännen och gick in i duschen just för tillfället ligger jag bara i sängen helt utmattad och skriver det här och kollar lite sociala medier och väntar på maten.
Ni får ha det så gött hej då hörs i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej alla ni som har hittat intresset att läsa min blogg. Jag kommer börja med att berätta lite om mig själv och vad som händer i mitt liv. Det första jag kommer berätta är att jag är en helt vanlig tonåring som bor i typ Sveriges minsta stad där alla känner alla jag är en av många systrar i en stor familj. Jag har en underbar pojkvän som bor i grannstaden där jag även spelar innebandy med Kungsörs damlag.
Jag har väl inte världens största erfarenhet av att blogga men tidigare i år har jag bloggat på blogg.se men vart tipsad att börja blogga på nouw.com av min syster Mathilda och min kompis Ida vilka även har sinna bloggar här. Dom sa att det va en enklare bloggportal så tänkte att jag skulle försöka mig på det här istället.
Den här bloggen kommer för det mesta handla om träning och motivation och sen lite om mina dagar och vad jag gör det va typ det jag hade och säga för denna gång men vi hörs sen. Herrå

Likes

Comments