Hej alla fina

idag har jag varit på kalas , spelat in musical.lys och ätit chips och godis . På kalaset fick vi först fika alla som var bjudna åt inte så mycket för att alla hade typ ätit hemma innan . sedan fick vi glass,glasssås,strössel, och sedan fick vi ostbollar , 2 olika sorters chips medan det var frågesport , sedan gick alla ut , typ vid 15:15 kom pappa och hemtade mig . nu nyss har jag ätit chips och godis före åt jag middag .


Förlåt för kortblogginlägg men på måndag har jag studiedag så då kommer sista april inlägget på förmiddagen

hoppas ni får en fin kväll \ Nathalie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina

Först gick jag i skolan till 14:30 men vi slutade typ 10 eller 15 minuter efter . sedan gick jag hem till mamma . vid typ 15:23 var jag framme på busshållplatsen jag fick vänta jättelänge . jag fryste jättemycket . Det var 7 grader och blåste ganska mycket , När jag kom hem kollade jag på nya sängen den var fin . Typ vid 17:35 hjälpte jag och min pappa våra hyresgäster . Det var strul med doms Bosch Tvättmaskin men det löst sig . Nu snart är det mat sedan ska jag spela in några musical.lys och spela Twister och Kortspel med pappa \ Nathalie

Dagens bild

Likes

Comments

Jag har städat mitt rum och ätit glass och spela kort . sedan jag publicerade förra inlägget nu ska jag bygga korthus och umgås med pappa och faster . för att faster kommer om vilken minut som helst . jag har fixat mitt hår .

Likes

Comments

Hej alla fina

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra . kanske ladda upp 3 blogginlägg vi får se helt enkelt vad dagen erbjuder oss . alla fall senare kommer min faster och ska vara här över helgen . Jag kanske ska ut och sälja Majblommor och ringa en vän . senare ikväll ska jag inte göra så mycket .

Dagens bild... och omröstning längre upp

Likes

Comments

Min Outfit Strumpor: Rosa Hampton Republic 27 ... Jeans med hål i ... Älskar dem ... Tröja Never Ending fun

Förlåt för att jag inte har bloggat på 3 dagar . inte så långt inlägg men hoppas ni blev nöjda .

Dagens outfit var detta men jag köpte jeansen idag 

Likes

Comments

                  Hej alla fina ❤
Runt 8:30 åt jag frukost . 10:30 gick vi till tåget . när vi gick från tåget . gick vi till gallerian nian och kollade på skor vi hittade inga skor.  sedan gick jag på Kappahl och då köpte jag en tröja som är på bild här 👇👇👇
och underkläder.

sedan gick jag och mamma på Clas Ohlsson . sedan gick vi tillbaka till tågstationen . Jag köpte ett wienerbröd och kanelbulle och en Zingo . Mamma köpte Cokos godis och en korv . Vi väntade och väntade . Tillslut kom tåget och vi gick på . Efter några minuter kom en dam med en hund den hete Elsa och var jättegulig . Jag vart lite rädd för att jag är allergisk mot mycket päls på djur . Tåget var framme 14:59 . När vi kom hem fick jag torka av utebordet .

Några timmar senare ringde pappa och sa att han kommer och lämnar glassar imorgon . Nu ska jag kolla på Talang ❤
     Ses i nästa inlägg ❤ Ta hand om er ❤
/ Nathalie

Likes

Comments

                     Hej alla fina ❤
Jag vaknade  06:45 för att mamma började kl 07:00 . kl 08:05 gick jag till skolan . först hade vi Svenska då jobbade vi med Grammatik . Andra lektionen hade vi Engelska då fick vi ett Engelska test  . det var svårt . sedan efter Engelska testet fick vi göra ett eget korsord .

Efter lunchen hade vi Bild . Jag jobbade med en Hundertwasser bild . efter hade vi Svenska då kollade vi på Lila Aktuellt och hade kryss och sedan lekte hänga gubbe .
Vi slutade 13:25 . då gick jag hem .

    Mina åsikter om Terrordådet i Stockholm . Det är hämst  att det händer i Sverige . Jag älskar Stockholm. Jag finns till er som förlorade någon . ❤ .
    Ses i nästa inlägg ❤ / Nathalie
 

Likes

Comments

                     Hej alla fina ❤

 Jag vaknade 07:30 typ 

 08:00​ gick jag till skolan . 

 Först hade vi SO då jobbar vi med några av Sveriges landskap. Andra lektionen hade vi Svenska då kollade vi på film och redovisade . Efter lunchen hade vi profil men min grupp gick på kyrkis . Sedan hade vi Idrott . 

 Vi slutade 14:15 då gick jag hem. Sedan gjorde jag inte så mycket mer . 

Likes

Comments