Nu var det ett tag sen jag och Robin for till Turkiet, min första utlandsresa. En mycket bra semester med bra väder och bra sällskap.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I helgen har Magnum varit på sin första hundutställning som gick bättre än förväntat. Han blev BIR och fick sig även ett HP, mycket mycket stolt över honom då han skötte sig exemplariskt. Detta var en utställning för att träna, med denna omgivning som förekommer på utställningar med många hundar och massa människor. Även att visa upp sig utan att tjorva och tro att man kan leka och hoppa runt som en valp. Men han var duktig och sprang vid min sida och var mycket uppmärksam vad det var jag ville.Likes

Comments

Även idag har vi tränat viltspår med Magnum och denna dag gick det mycket bättre än igår, det finns hopp trots allt. Under tiden som spåret låg så gick vi på en promenad i skogen och man känner verkligen att det börjar bli höst, kylig och frisk luft. Men hundarna njöt av att springa av sig lite energi.

Lite missbedömt?Likes

Comments

I helgen har vi varit på tax träff där det blev att träna viltspår och lite utställnings, och träffa sina kullsyskon. Vi hade kanske inte tur med vädret, men vi hade det väldigt mysigt trots att det regnade i stort sätt hela dagen. Magnum och de andra taxarna hade det väldigt roligt och sprang runt och lekte hela dagen, men på hemvägen var det en trött hund som somnade i mattes famn.

Likes

Comments

Nu är det så att vi har fått en till familje medlem som heter Bevorax Magnificent men kallas Magnum. Känns väldigt spännande att få prova på en "ny hundras" med tanke på att vi alltid har haft stora hundar, och vår lilla Magnum är väldigt liten jämfört med Dumbo och Essie. Men vår lilla vän har redan gjort ett stort intryck i mitt hjärta, och kommer hela tiden med nya utmaningar.

 

Under denna tid som vi har haft honom så har han hunnit vara med på massa fotbollsmatcher, och även hunnit vara med på älgjakt där han inte visar någon rädsla. Det är bara nyfikenhet och viljan att utforska som strålar från honom, visst älgen är STOR men Magnum tror han är stor.

 

Likes

Comments

En heldag ute med skoter och en massa skoterälskare. Det här kan man göra varje skoldag!Det går inte alltid som man tänkt sig..


 

Likes

Comments

När vi var med skotern förra helgen så tog jag med mig kameran för en gångs skull..

Likes

Comments

Idag har jag gjort något som jag inte är så jätte bra på, och det är att baka. Jag har bakat amerikanska cookies, men lite hjälp av min kära vän Ellinor. Men hon fick jobbet att kolla om det fanns några utlandsresor nu under sportlovet, men det ser inte så ut. Det fanns inte många resor under denna tid som hade våra krav, billig sol och badsemester. Skulle vara så skönt att bara fara bort och mysa i värmen under en hel vecka. Så jag hoppas verkligen hon hittar några bra resor så vi kan fara! 

 

Nu ska jag fortsätta drömma mig bort...

Likes

Comments

Igår såg vi filmen "A good day to die hard", som jag faktiskt tyckte var ganska bra. Älskar filmer som är spännande och slutar bra, så denna film får toppen betyg utav mig. Såg även på reklamen som gick före filmen att det ska komma en till film "Fast and furious" och dessa filmer älskar jag verkligen, tycker de är så bra.

 

Så det var på detta sätt som jag firade alla hjärtans dag med min pojkvän. Tycker inte att man ska behöva ge varann saker, det som verkligen betyder är kärleken som man ger varann. Även det Robin kan ge mig för att jag ska känna mig speciell. Han behöver inte ge mig saker för att visa sin kärlek, han kan krama mig och det betyder mer än allt annat.

 

Hoppas alla har haft en bra alla no dag!

Likes

Comments

Igår när vi spela poker kom jag på att jag hatar att förlora, men jag har alltid varit en vinnarskalle och ska alltid vinna vad jag än gör! Men jag har blivit mycket bättre på att behärska mig och inte bli sur för varje förlust , för då är det ju inte kul att tävla med mig eller spela nå spel överhuvudtaget.

 

Men jag kom fram till att jag aldrig mer ska spela poker med pengar, för jag har inte råd med att förlora pengar. Jag har så mycket som jag ska lägga pengar på i framtiden som balklänning, studentklänning och skor till detta och en massa andra saker. Detta blir nog ett dyrt år! 

Likes

Comments