Fick en härlig sovmorgon, sen åt vi frukost alla tillsammans innan klockan slog 12:30 då var det dax att åka iväg, Leo skulle fara på kalas och vi skulle också på kalas hos min farmor som fyllt 81, hon hade gjort så jävla god mat och som vanligt så äter man liiite för mycket för ens bästa ;) När vi kom hem och även hämtat Leo så var vi ute och klippte lite mer gräs, dom små busade på i studsmattan :)

Vid 18 åkte jag iväg och kikade på fotboll ⚽ och Mjövallen vann med 4-1 👊👊

Likes

Comments

Regnar bara öste ner i Lördags, vi fick 14 mm under dagen, sen åska det ordentligt också! Mamma och pappa var hos lillasyster och hennes karl i Luleå så fick åka hem och slita ut allt :)

Senare på kvällen åkte vi iväg till svärmor för trerätters, då hon fyllt 50 :) Det var jättegott! På natten, där vid 1:30 så hämtade jag storebrorsan och hans tjej som var på fest och ville ha skjuts hem till Skellefteå, vad gör man inte :) kom hem kl 3 och sängen bara skrek efter mig, haha!

Likes

Comments

​Herregud vilken natt alltså! 
Viggo håller på att bli förkyld så han vaknade där vid 23:45 och då hade jag inte ens hunnit somna.. Sen låg han och vred, vände, snorade och mitt i allt så började han ropa på pappa. Fick trösta han, torka tårarna och mysa en stund innan jag verkligen kände att jag behövde sova.. då var klockan närmare 4.. tog bara en liten stund så somnade han. Sen var det bara att kliva upp kl 6 igen. 

Jag har en himla tur som kan lägga mig efter barnen är lämnade, det var verkligen vad jag gjorde. Sov till 11:30 då Jonas ringde. Skönt med några timmars sömn iallafall :) 


När Jonas har slutat och barnen är hämtade blir det att fara iväg med bilen och kolla vad som spökar. Hoppas att han hittar något, så pappsen vet vad som ska göras och ev. bytas :) 

För övrigt då, vecka 26 idag och det är verkligen full rulle, det är så himla mysigt! Men samtidigt jobbigt ibland, den känner verkligen när mamman ska sova, då blir det disco för hela slanten, haha. Men jag sover hellre dåligt pga rörelser än att sova dåligt pga att jag inte känner något, som det var heeela 9 månader med Viggo. 


Ska snart cykla iväg och köpa presenter då Leo ska på dubbelkalas på Söndag, spännande! :)

Likes

Comments

Nu blir det att slå sig ner i soffan och äta lite mellis, surdegsbröd med ost, gurka och tomat!😋

Likes

Comments

Jag handlar för det mesta på H&M just för att det är bra pris och att det är fina kläder där. Titta bara på Mussepigg-setet, hur gulligt!? Här är några saker jag vill och förmodligen ska köpa åt Viggo.

1 - HÄR 2 - HÄR 3 - HÄR 4 - HÄR 5 - HÄR 6 - HÄR 7 - HÄR 8 - HÄR 9 - HÄRTill den äldre är det alltid lite svårare då han inte tar på sig vad som helst, men här är några saker jag vet att han skulle vilja ha :) Nummer 7 på shortsen då hans moster hade det när hon spelade fotboll ;)


1 - HÄR 2 - HÄR 3 - HÄR 4 - HÄR 5 - HÄR 6 - HÄR 7 - HÄR 8 - HÄR 9 - HÄR

Likes

Comments

Idag är det Torsdag och då ska jag ha städdag (mamma städade alltid på Torsdagar så att det skulle vara fint inför helgen, så det blev att jag tog efter det,hehe.) men jag gjorde grovjobbet redan i Måndags så jag kan ta det lite lugnt :) 

Här regnar det så det går inte direkt vara ute och fixa på gården, skulle verkligen behöva kratta, men det får man kanske ta i helgen om vädret tillåter :) 

Nu ska jag äta upp min gröttallrik innan jag ska kika efter lite kläder till barnen inför sommaren :)

Likes

Comments

​Jag tänkte lite snabbt bara berätta lite mer om mitt liv. 

Jag blev gravid som 16-åring, då var det nog ingen som trodde att varken jag eller pappan skulle klara det, allt vad barn innebar, men vi hade bestämt oss att vi skulle visa att man inte ska dra alla unga föräldrar över samma kant. Våran första son föddes i April -10 och det är Leo. Han fick oss att bli starkare än vi varit innan, vilket vi inte ens trodde var möjligt. Nästan exakt 4 år senare, April -14, så föddes hans lillebror Viggo. Då vi döpte han så passade vi på att gifta oss. 21 resp. 24 år gamla. 

I julas så fick vi reda på att det växte en till liten knodd i min mage och storebröderna håller på att längta ihjäl sig, även föräldrar ;) 

Något jag inte trodde är att fastän vi snart har varit tillsammans i 8 år så är jag om möjligt ännu mer förälskad i karln min än jag var som nykär. Det är så häftigt. Och jag är så lyckligt lottad som har han. Han är världens bästa pappa till våran små. 

Det kommer lite bilder på familjen inom kort, ska bara leta fram några ;) 


Likes

Comments