Hej alla och förlåt förlåt igen för att jag inte har bloggat. Jag har helt glömt bort det, men dom dagarna jag inte har bloggat så har jag tagit det lugnt varit med kompisar och jag har varit hos mormor och morfar. Jag har gjort en sak till och det att vara på bio

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla!. Jag har faktiskt inte gjort något typ. Just nu tittar jag och mamma på mästerkocken och min storasyster är i Göteborg. Jag har inte gjort så mycket faktiskt. Hej då!

Likes

Comments

Jag längst såå mycket tills mamma köper dessa skorna😍. Jag ÄLSKAR NIKE😍. Om ni undrar vart jag köper dom så är det på zalando (inte sponsrad) dom kostar 899 kr.

Likes

Comments

Hej alla.... Förlåt att jag inte bloggar så mycket😫. Men iallafall hela denna helgen har jag varit med pappa och vi har ut och gått mycket, ätit tacos och kollat på let's dance. Igår var jag med en kompis. Annars har jag bara tagit det lugnt. Det var allt. Hej då!

Likes

Comments

Idag ska vi stöda mitt rum ut och gå och göra något roligt efter det. Jag är hos min pappa, det var längesen jag sov över här så ja, jag tänkte att jag skulle det. Igår så har jag och pappa köpt kläder eller pappa gjorde det. Sen så köpte jag nya träningskor och städat lite grann i mitt rum. Men ja det var allt det, hejdå!

Likes

Comments

Hej alla! Ny sitter jag i bilen, vi har nyss beställt pizza😂. Jag gick hem till pappa och sen så hämta mamma mig. Jag kommer väll inte göra så mycket när vi kommer hem, jag kommer nog yoga lite och ta en promenad med mamma om hon orkar. Vi syns imorgon, bye!

Likes

Comments

Hej alla!, jag är jätte glad för att Frans vann Melodifestivalen🎉. Idag så kom Mormor och morfar hit och vi fika tillsammans hemma hos oss. Sen har inget speciellt hänt. Men ja, vi syns imorgon😂👏🏻

Likes

Comments

Nu tittar jag på tv:n, idag så sluta vi 16:00 i skolan. Idag så har jag inte gjort så jätte mycket, mest har jag varit på telefonen😂. Det var väll typ det😂. Bye

Likes

Comments