Nathalia Eneroth
Nathalia Eneroth

Everyday, Food

God morgon och glad fredag! Önskade att min morgon hade börjar med goda pannkakor som på bilderna men får tyvärr drömma mig tillbaka några veckor. Förutom att jag inte fick den perfekta frukosten så har jag faktiskt haft en bra morgon hittills så fredagsfeelingen briljerar. Efter skolan blir det shopping för min del och sen middag hos Giulia. Perfekt enligt mig så denna dagen kommer bli perfa👌🏼
Puss!

Likes

Comments

View tracker

Everyday

Exakt mitt humör just nu

Haha kan säga att jag börjar bli alldeles för van men skoldagar på bara en timme. Började nämligen tio idag och slutade vid elva igen. Så sjukt skönt ju! Då åkte jag hem för att göra klart en so uppgift innan jag åkte tillbaka till skolan för utvecklingssamtal. Efter det åkte jag med mamma till Östermalmstorg för att äntligen hämta ut min nya mobil. Vet inte varför en telefon kan göra en så glad men det kan det! Nu på eftermiddagen har jag fortsatt med pluggandet och ska nu sova!
Puss å kram skumbannan

Likes

Comments

View tracker

Thoughts

Först och främst tack för kommentaren och det är så kul att fler av er börjat kommentera mycket mer! Just den för fick jag för några dagar sen och det är inte den första som handlar om det här så det var värt ett inlägg. Självklart har jag tänkt lite på att kanske i alla fall börja skriva inläggen på engelska också men har kommit fram till att det inte är något för mig just nu. Eftersom att jag redan har mycket utanför bloggen så att lägga ytligare tid på att skriva det på engelska skulle inte funka även om det skulle vara kul.

Sen så är svenska det språket jag kan absolut bäst och jag tror inte jag hade haft lika lätt att utrycka mig på engelska så det hade nog lätt känts lite falskt. Spanska kommer det ta lång tid innan jag börjar skriva på då jag skulle prioritera engelskan. Men kanske i framtiden vem vet?

Puss!

Likes

Comments

Everyday

God natt, god natt, god natt! Jag är tröttare än någonting och somnar vilken sekund som helst men för er som inte kan somna och har den här testen uppe nu, ni får här en recap av dagen min.

Började halv nio som alltid och har två lektioner innan jag slutade vid 11. Japp, hur skönt! Då släpade jag iväg mig till gymmet som jag troligtvis kommer ha träningsverk från imorgon. Sen träffade jag en kompis för lunch. Efter det åkte jag hem innan det var tillbaka till skolan för ett informationsmöte. När en timme hade gått så körde vi vidare hem till min morbror där det var onsdagsmiddag. Det var verkligen så kul att träffa alla igen efter jul men gud så trött jag var. Sen vi kom hem har jag pluggat lite och sen tittat serier som de flesta. Men nu checkar jag ut så...
...Puss!

Likes

Comments

Q&A

När föddes du? Jag föddes år 2002.

Var växte du upp? Mitt första år i livet bodde vi i Hästhagen (Nacka) men eftersom jag inte minns någonting från det så skulle jag säga att jag är uppvuxen på Östermalm i Stockholm.

Hur tror du att du var som barn? Nog den svåraste frågan någonsin. Jag tror att jag var väldigt envis och bestämd då vilket jag fortfarande är.

Visa 3 bilder på dig från när du var liten.

2002 / 6 månader

2003 / 1år

2005 / 3år

Har du någon pinsam historia från när du var liten? Jag tror jag har hur mycket som helst som jag tyckte var pinsamt då men eftersom att jag har typ världens sämsta minne och nästan inte tycker något är pinsamt längre så kommer jag inte på något.

Vilka var dina 3 favoritartister? Svårt men tror de var Amy diamond, E.M.D och Nanne Grönvall

Vad var din favorit leksak att leka med när du va liten? Jag lekte väldigt mycket med dockor när jag var liten och min första var en som hette Anna och sen hade jag flera babyborns som jag lekte med tills jag var typ åtta.

Vilka TV program har du växt upp med? Oj det finns ju hur många som helst Barda, Dora, Pingu, Huset Anubis, Fångad, Fifi förgätmigej, Olivia, Amigo, Fem myror är fler än fyra elefanter, Häxan surtant, Sagor på zoo, Zoé Kézako, Babar, Teletubbies, Tillbaka till vintergatan, Hotell kantarell, Charlie & lola, Super snälla silver sara och stålhenrik m.m. Skulle kunna skriva hur många som helst men tror jag slutar. Tycker också att programmen var så mycket bättre då än nu!

Vad ville du bli när du blev stor och vill du det fortfarande? Det första jag ville bli var brandkvinna och det ville jag bli väldigt länge. Tyckte att det var ett bra jobb för mig då jag var liten och smidig så jag skulle komma in i trånga utrymmen och så vidare. Nej det är inget jobb jag nu skulle vela ha då jag troligtvis bara skulle få klaustrofobi eller nåt i den stilen.

Vad är det läskigaste du kommer ihåg som hänt dig när du var yngre? Haha det första jag kan komma på är att min syrra lurade i mig att det bodde en super läskig häxa under oss. Den här lögnen gick så långt att min syrra själv började tro på det och vi trodde att hon hade följt efter oss till Spanien när vi var där på semester. Det var en sån sak som jag nog aldrig riktigt slutade tro på utan jag blev äldre och förstod hur overkligt det var. Sjukt rädd var jag i alla fall under de åren.

Om du fick ändra något i din barndom, vad skulle det vara? Jag skulle aldrig vela ända någonting då det som hänt gjort mig till den jag är.

Puss!

Likes

Comments

Fler inlägg du kanske gillar