Nathalia Eneroth
Nathalia Eneroth
Nathalia Eneroth

Fashion

// 1an // 2an //

// 3an // 4an //

// 5an // 6an //

​Eller skinnjackor som jag nog skulle kalla det. Den här jackan är nog bättre när det är lite varmare höstväder men det är helt klart min favorit. Kan inte minnas någon vecka jag inte använder min skinnjacka. Överanvänder den helt klart men om man gillar något varför inte ha på sig det. Är dock sugen på att köpa en till skinnjacka men i en rolig färg. tycker att den röda är svin snygg och den gröna skulle inte heller sitta fel.

​Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Everyday

​Whioo, måndagen är över och det är nu mindre än en vecka kvar till ledighet. Jag har som sagt pluggat den här eftermiddagen och känner mig för första gången rätt lugn för provet imorgon. Har också kollat en del på lite inredning till mitt rum då jag verkligen vill att det ska bli klart då det nu saknar en del saker så det känns lite kallt. Vill bland annat så gärna skaffa mig en sänggavel. 

Nu ska jag dock sova så jag hoppas att ni haft en toppen måndag så uppdaterar jag er imorgon.

​Puss!

Likes

Comments

Everyday

Jag måste bara börja med att säga att jag blir så deppig av vädret. Det är inte bara mörkt utan regna ska det också göra. Okej nu har jag fått det sagt, jag har nyss satt mig ner på min första lektion idag och vi har no vilket betyder robotprogramering.
Efter skolan blir det direkt hem då jag ska träffa upp en kompis och sen plugga ihjäl mig till mitt hemkunskaps prov jag har imorgon då jag inte riktigt kan så mycket till det. 

Puss å kram skumbanan!

Likes

Comments

Outfits

// Byxor: Zara // Tröja: H&M // Jacka: J.Lindeberg // Halsduk: Filippa K // Skor: ? // Väska: Céline //

Ja här har ni gårdagens outfit. Gick som sagt på en promenad igår morse och då gick jag förbi den här väggen och kände direkt att jag behövde komma tillbaka dit och fota. Tycker att det blev så coolt att färgen på väggen verkligen blev så stark. Gillar det verkligen. 

På tal om morgonpromenad så ville jag så gärna gå på en idag igen men när jag såg att det regnade så la jag mig i sängen igen, haha. Nu har jag iallafall kommit upp och ska äta lite frukost och sen blir det en plugg söndag för min del.

​Puss!

Likes

Comments

Everyday

Hela looken kommer upp imorgon!

Hej hörni, haha många h:n
Kände inte riktigt att jag hälsade på er i förra inlägget så det får bli det sent hej. Jag vaknade av mig själv klockan åtta imorse och fick världens ryck att jag ville ta en promenad så gick ut och bara vandrade runt i en timme. Var verkligen så skönt att börja morgonen så men jag borde verkligen satt på mig mer kläder, gud vad jag fryste på slutet.

Förutom min promenad så hängde jag med pappsen hela dagen. Vi handlade, fotade, gick på acne archive och när jag till sist skulle sätta mig i bilden spräcktes mina byxor så där har ni min dag haha. Måste köpa ett par nya men han fota looken som kommer upp imorgon så får se den ljusa sidan.
Puss!

Likes

Comments

Fler inlägg du kanske gillar