Nathalia Eneroth
Nathalia Eneroth
Nathalia Eneroth

Hej från bussen den här gången. Jag och mamma är (lite sena) påväg till mina kusiner. Onsdagsmiddag som alltid men är lite extra taggad då detta är första gången på fem veckor som både jag och min favorit Alicia är med. Måste snacka av mig lite med henne så ska bli svin kul.

Innan vi stack hemifrån började jag också packa vilket jag också kom ganska så långt med. Måste nu bara ficka handbagaget och sen är jag ready to fly!
Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Uncategorized

4: Grönan! Var inte där förra året så nu vill jag bara dit.

5: Glass, denim och leo. Allt som behövs i en bild, haha.

6: Blommor, blommor, blommar. Alltså vad är mer vårigt än det. Så himla härligt.

7: En färgglad outfit med finaste jackan (beccas). Hela outfiten (här!)

8: En lunch förra veckan på Kalf & Hansen. Så himla fin,

9: Och till sist en så himla snygg bild på Giulia. Älskar hennes byxor och så passade ju solisarna perfekt till.

Puss!

Likes

Comments

Outfits

// Jacka: Massimo Dutti // Tröja: Zara // Jeans: Gina Tricot // Skor: Pull&Bear // Solisar:? // Väska: Zara // #nouwoutfit //

Halloj hörni!

Jag kan äntligen pusta ut efter att nu ha gott mitt no prov som jag stressat lite över hela dagen. Jag har verkligen en tendens att förstora sånna här saker och panika helt i onödan. Det måste jag sluta med. Vad är det värsta som kan hända lixom. Nu står sista lektionen för denna dagen på schemat vilket är musik och bas spelande för min del. Riktigt kul faktiskt!

Puss!

Likes

Comments

Culture

Hej mina solstrålar. Denna tisdagmorgonen tänkte jag ljusa upp en gnutta med fem låtar som gått på repet i hörlurarna mina. Först och främst, hur bra är inte Zara Larssons nya album. Tycker om varenda låt vilket sällan händer. Sen har jag inte kunnat sluta lyssna på how far I'll go från Moana. Har inte sätt filmen eller så men känner att jag kanske borde göra det med tanke på hur mycket jag gillar låten. Resten av låtarna är också svin bra och värda att lyssna på.

Puss!

Likes

Comments

Everyday

Kanske inte riktgt tillräckligt bra väder för kjol men nästan hörni.

Hej och välkomna till ännu en blogg som ska prata om det fantastiska vädret som Stockholm levererade idag. Är ni redo? Jo hur i hela friden blev det så här bra väder. Haha jag klagar inte men det snöade ju förra veckan och ska snöa på onsdag så jag fattar inte. April väder?!?

Jag hade i alla fall en riktigt skön dag i skolan med helt vanliga lektioner vilket inte var något märkvärdigt. Sen efter skolan drog jag hem för att turbo plugga innan jag åker och också för ett no förhör jag har imorgon. Visst pluggade jag men det viktigaste som var no:n "hann" jag inte till. Aja de löser sig, haha.
Puss!

Likes

Comments

Fler inlägg du kanske gillar