Everyday

Godmorgon kära läsare! En ny dag med nya möjligheter haha känner ni er peppade för tisdag nu? Jag har hela morgonen skrollat igenom alla roliga citat som Samantha Jones sagt och jag kan inte få nog. Tycker att hon är så brutalt underhållande och kan ju säga att hon är ena anledningen till att jag kollar på serien. När jag ändå var igång igår och tipsade så kan jag ju lika gärna fortsätta. Sex and the city är värt för varenda människa att se! Nu bli det frukost för min del.
Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​// Tröja: kenzo // Jeans: Mango // Skor: Adidas // Brillor: &otherstories //

Glad måndag! Har verkligen haft en sjukt bra dag. Började dock med jag jag inte mådde på topp så gick inte på mina två första lektioner men sen släpade jag iväg mig till idrotten och sen till spanskan. Riktigt sköna lektioner som tog slut fort. Sen efteråt blev det en kort pluggstund innan jag träffade en kompis för Djurgårds promenad. Dom bästa! Man behövde ju njuta av sista riktiga sommar (väder) dagen på länge. Så mysigt var det i alla fall. Sen väl hemma blev det en liten middag innan jag bänkade mig framför Twin Peaks. Hörni jag är verkligen helt fast. Älskar att det är så sjukt långa avsnitt och också att den är så gammal. Recommend, recommend.

Puss!

Likes

Comments

Uncategorized

På måndagen händer väldigt lite förutom att jag har No Prov. Kan ju säga att jag pluggat sjukt lite så kommer nog inte gå så himla bra men men.

Denna dagen har jag en riktigt lång skoldag framför mig. Sen ska jag också vara barnvak på kvällen!

ONSDAG!!! Denna dagen börjar klockan sju på morgonen hos Polisen. Låter så himla mycket coolare än vad det egentligen är. Ska nämligen bara skaffa nytt pass då mitt går ut nästa vecka. Sen på kvällen blir det onsdags middag i vanlig ordning.

Soooovmorgon! Peppar redan upp för detta rejält. Sen på eftermiddagen ska jag möta upp Hannah för vårt halvåriska catch up.

Friyay baby!!! Vet inte helt ännu vad som kommer hända här förutom att jag sk träna vilket jag är otroligt peppad för då jag äntligen börjar bli en aning friskare.

Helgens planer är middag med familjekompisar på lördag innan jag drar vidare till Agnes och några andra som styr, Måste fixa min outfit för det också. Sen på söndag blir det träning och chillning.

Puss!

Likes

Comments

Har ni nu firat era mammor? Det har minsann jag! Vi kom en aning sent till en väldigt fint fixad brunch/lunch i Saltis. Sen så blir ju bara allt hundra gånger bättre när man ser farfar i sin otroliga outfit, kan man få låna den? hah kanske inte men han var helt klart bäst klädd. För magen gick det bland annat att äta paté, lax, sallad och rabarber paj. Helt fantastiskt verkligen. Sen så är ju mina småkusiner de sötaste i världen.

Nu är vi precis hemkomna och jag ligger helt slut på sängen. Älskar min säng så sjukt mycket alltså! Ska troligtvis plugga lite för ett no förhör imorgon och sen äta middag. Ska också hinna med att lyssna på Louise och Tildes podd som kom ut idag. Fan va duktig du ee Louise @jorge .

Puss!

Likes

Comments

Everyday, Food

Förbered er på en rejäl bild bomb

haha, jag och sam råkade matcha outfits helt och hållet.

Ja jag lovade er bilder från gårdagen och självklart håller jag mitt ord! Fotade en himla massor men det är klart när man är på ett så sjukt fotovänliga ställe. Vid ett så åkte jag, Becca och Sam dit och vandrade först runt bland alla små loppis stånd. Becca köpte två par byxor, Sam honung och jag en hoddie. Kan ju klart säga att allt var kap så det bara vissla om det. Sen när det kom till mat så åt dom pillerna pork burgare och jag fisk tacos. Allr var svin gott men skulle ändå rekomendera hamburgarna. Väldigt mysig dag på söder, bästa stadsdelen!

Idag så står brunch hos mina farföräldrar på schemat för det är ju inget mindre än morsdag idag. Grattis alla mammor men speciellt min egna. Vi ska dit om vid ett och jag är mitt i "fixa mig" stadiet så jag checkar ut nu.

Puss!

Likes

Comments

Fler inlägg du kanske gillar