Nathalia Eneroth
Nathalia Eneroth
Nathalia Eneroth

Everyday, Travel

Halli hallå!
Jag är helt slut. Skulle kunna sova vilken sekund som helst men måste hålla mig vaken till middag. Vi kom fram hit vid nio och var redo ute i backen klockan tolv. Det var verkligen så härligt att komma upp på skidor igen då jag inte åkt på ett år nu. Vi träffade också upp våra familjekompisar och åt lunch med dom. Så himla gott och så varmt i solen. Sen blev det lite mer skidåkning innan vi gick hem till hotellrummet som vi fortfarande är på. Vid nio sticker vi till restaurangen och sen SOVA.
Puss!

Likes

Comments

Outfits

// Klänning: Zara kids // Väska: Zara // Skor: Converse // Solglasögon: &otherstories // Armband: Tomas Sabo //

Här har ni gårdagens look och jag stor diggar. Tycker att det blev en så cool blandning med rutorna, de färgglada brillorna och stickers väskan. Sen måste vi ju blänka lite ljus på skorna. Jag kan inte minnas sist jag hade på mig ett par converse men när jag i veckan kollade igenom min garderob hittade jag dessa och så fick de följa med. Älskar färgen så de kommer nog få komma till mer användning i framtiden.

Puss!

Likes

Comments

Everyday

God morgon från motorvägen. Vi sitter nämligen i bilen påväg upp till Sierra Nevada. Vill att vi ska vara framme nu men tror vi har nån timme kvar. Bilderna ovan knäppte jag på Giulia i fredags och gud vad jag älskar hur de blev. Har verkligen fått dille för att redigera bilderna så att de ser lite "gamla" ut och sen tycker jag att hon såg lite vintage ut med glasögonen och allt. Riktigt snygg helt enkelt! Nu ska jag sätta på ytterligare en podd i öronen och hoppas på att vi är framme vid dess slut.

Puss!

Likes

Comments

Everyday, Travel

Hela outfiten kommer upp imorgon!

Hej alldeles för sent! Vi tillbringade som sagt hela dagen i Malaga vilket blev lika bra som jag hade trott. Jag älskar verkligen den staden så mycket. Vi kom dit vid elva och då började shoppingen för fullt. Fick med mig en helt del som jag är hur nöjd med som helst. Om ni ville se ett inlägg i slutet av resan om allt jag köpt får ni hojta till!

Sedan vid två tiden gick vi till en vinrestaurang och åt mat. För mig blev det tonfisk tataki och sen grönmögel ost sallad. så brutalt gott, På eftermiddagen blev det en blandning av mer shopping, glass, takterass "drink" och sol. Det har varit så bra väder med 20 grader och sol vilket inte är något att klaga på i februari. Mycket bra dag har det helt enkelt varit och nu ska vi bara packa om lite innan vi imorgon åker upp mot bergen,

Puss!

Likes

Comments

Travel, Outfits

// Jeans: Primemark // Jacka: Zara // T-shirt: Pull&Bear // Skor: Zara // Väska: Zadig&Voltaire // Brillor: Triwa // Choker: Stradivarius //

Morron hörni! Hur känns första dagen på lovet? Min känns fantastisk. Jag vaknade för några minuter sen och ligger atm med mobilen fastklistrad i handen och tittar igenom instagram. Vad annars eller hur. Outfiten på bilderna var vad jag hade på mig igår och den var helt perfekt på alla sätt. Inte för varm, inte för kall och jag kände min fräsch i den trots att jag hade suttit på flyget i flera timmar, Dagar som såna borde man hålla det enkelt för det blir alltid bäst, tips från coachen haha. Planerna för idag blir att sticka in till Malaga som för övrigt typ är min favorit plats här så denna dagen blir nog en bra en.

Puss!

Likes

Comments

Fler inlägg du kanske gillar