Nathalia Eneroth
Nathalia Eneroth
Nathalia Eneroth
View tracker

Everyday

Hur har er dag varit? min har varit toppen och spenderats på fotografiska. Såg nämligen Chloe Schutermans blogg inlägg om en utställning där och ville så gärna se den. De hade fem olika utställningar just nu och alla var så bra. Kommer visa bilder från det imorgon så se fram emot det.

Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Uncategorized

Här kommer del två på julklapps tips och idag är det träning som gäller. Jag trodde att det skulle vara super svårt att hitta träningssaker för 100 lappen men efter ett tag så hittade jag hur mycket som helst som jag inte tackat nej till. Det är endast en ska som överstiger budjeten och det är kettlebellen som kostar 109kr men tyckte att den fick följa med ändå.

// 1an: Orange , Gul // 2an: Svart , Mönstrad // 3an // 4an: Svart , Multifärgade // 5an: Orange , Svart // 6an // 7an: Orange , Svart //

// 1an // 2an: Mulitfärgade , Svarta // 3an: Grå , Mönstrad // 4an: Vit , Svart // 5an: Vit , Svart // 6an // 7an //

Likes

Comments

View tracker

Everyday

Torsdag torsdag härliga dag! Om jag ska sammanfatta den här dagen blir det julmusik, varm choklad, plugg och Victorias Secret. Musiken har gått i mina öron sen jag öppnade ögonen så den är rätt självklar. Varma chokladen dracks med en kompis för fika efter skolan vilket var mysigt så klart. Plugget var för att jag skrev klart en inlämnings uppgift ovh Vicrorias Secret är där för att för er som har missat det så var deras fashion show inatt så hela mitt instagram flöde har varit fyllt av bilder därifån.

Nu har middan just slunkit ner och ska nu chilla innan Wahlgrens värld sätts på.

Likes

Comments

Q&A

Hur firar du julen? Jag har inte riktigt nåt sätt som vi alltid firar julen då vi inte varit hemma de senaste åren men julbord några dagar innan julafton blir det alltid.

Vilken doft förknippar du med julen? Saffran, nejlikor och pepparkakor!

Favorit godis på julen? Knäck, knäck, knäck. Sen är juleskum också väldigt gott.

Nämn något som måste finnas på julbordet. Köttbullar tycker jag helt klart är ett måste!

Brukar ni ha jultomte hemma? När jag var mindre vad min farfar alltid utklädd till tomte och ja vi brukar ha det om vi är hemma då jag har småkusiner.

Vad framkallar mest julstämning? Julmusik helt klart för min del, har lyssnat på det hela veckan.

Vilken är din favorit julsång? Måste nog säga Tänd ett ljus men det är så svårt.

Vilken är din favorit julfilm? Ensam hemma, santa buddies och polarexpressen.

Öppnar ni julklapparna på morgonen eller kvällen? En julklapp på morgonen i strumpan och sen resten på kvällen.

Har då någon jultradition? Jag och min syster brukar varje år gå på julmarknaden i Gamla Stan med farmor och farfar. Det är något vi gjort så länge jag kan minnas vilket är super mysigt.

Puss!

Likes

Comments

Months of 2016

Näst sista månaden av året är nu slut och bara julen är nu kvar. Jag kan börja med att säga att November är den månaden jag gillar minst av alla då jag alltid tyckt att den är rätt onödig men årets har varit väldigt bra. Har haft det ovanligt lugnt i skolan och haft mycket kompis tid vilket är det bästa. Den första snön kom också även om den inte låg kvar så länge men det fick mig lite i Julkänslan.

December kommer nu då och jag kunde inte vara mer peppad för en månad. Tycker i allmänhet väldigt mycket om December och kan inte vänta tills julkalendern börjar, julklapps inköp startar, och Spanien väntar. Hoppas att ni är lika peppade på månaden som jag.

Puss!

Likes

Comments

Fler inlägg du kanske gillar