Everyday, Travel

Så ni har fått se vår lunch men inte mer från denna fina lilla stad. Det som gör den unik är att varenda hus och jag menar varenda hus är vitmålade. Det gör den så himla fin och fotovänlig. Kändes som att var man en gick så var det något nytt fint och ja de resulterade så klart också i en rös med bilder så de här är inte ens alla men behövde dra ner på det.

Idag så har det blivit en pool och chill dag som inte började förrän klockan ett med frukost precis som det ska vara. Sen så planterade jag och becca om ett par plantor och så drog jag ner till poolen en snabbis. Alltså så har inte så mycket hänt. Nu ska jag dock hoppa in i duschen och skrubba mig rejält då jag har börjat flagna hur mycket som helst och sen blir det film.

Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Food, Travel

God morgon finisar! Jag är nu tillbaka i Marbella men ha så sjukt många bilder kvar så mer marbella bilder får vänta. Här uppe har ni gårdagens lunch som va så extremt god. Vi åt uppe i Vejer och jag åt paella. Riktigt god var den men höjdpunkten var ändå desärten som jag helt glömde fota. Tog en Tiramisu som är min favorit dessert och den är var super bra. Maräng drömmen på bilden mammas citron kaka som också var hur god som helst.

Puss!

Likes

Comments

Everyday, Travel

Hej mina älsklingar! Vår första dag här är nu slut. Vi kan som sagt hit vid tio imorse och har spenderat hela dagen på stranden. Solat, badat och lyssnat på poddar. P3 dokumentär gör några av de bästa kriminal avsnitten om ni gillar sånt och jag som älskar det lyssnade på ett avsnitt idag om Stenbergapyromanen som var svin bra så recommend, recommend.

Sen åt vi också på en svin god restaurang men de får ni se bilder från senare då jag smart som jag är glömde datorn. Nu ska vi vandra bort till marknaden innan middag.
Puss!

Likes

Comments

Outfits, Travel

// Playsuit: &otherstoties // Väska: Zadig & Voltaire // Skor: ? // Armband: Stella Rittwagen & Snö of sweden // #nouwoutfit //

Och vi är nu påväg till Caños de la meca. Vi satte oss i bilen alldeles för tidigt och har nu ungefär en timme kvar. Vi ska vara där i två nätter och bara gröta oss på stranden, gå på marknader och rida. JA ni hör ju hur härligt.

Här uppe har ni en klassisk "jag vet inte vad jag ska ha på mig men jag måste vara lite finare" outfit. Den här shorts dressen har jag haft i två år och jag älskar den lika mycket fortfarande. Tycker bara att den sitter helt perfekt överallt. Den är lixom inte för mycket eller för lite. Sen så glömde jag helt att fota men den öppna ryggen gör den ännu mer intressant och snygg. Helt klart ett av mina bästa köp. Sen så finns det ju inget bättre än att matcha alla andra delar av outfiten som i det här fallet fick vara rosa.

Puss!

Likes

Comments

Everyday

God natt mina babes! Vi har precis lagt oss efter att ha packat klart till imorgon. Idag åt vi först lunch hos ett par familje kompisar och sen så åkte jag, Becca och Louise in till Puerto Banus. Jag fick med mig ett par sjukt, sjukt snygga jeans som bara kostade åtta euro så världens kap verkligen. Sen så åt vi livets brownie (Louises ord) och blev skrikna på av den argaste britten när vi skulle hoppa in i taxin. Riktigt lyckad dag helt enkelt.

Puss!

Likes

Comments

Fler inlägg du kanske gillar