Något som jag tycker är extra fint är kaktusar. Har en rätt så dassig historia med levande växter. Är sämst på att ta hand om dem, fast med kaktusar behöver man inte ens tänka på att ta hand om flera gånger om dagen. Gillar dock enbart små kaktusar och inte stora. Ska försöka hitta en eller två små kaktusar i butik som kan stå på skrivbordet eller i fönsterkarmen i varsin liten kruka. Älskar blommor och växter, även om jag inte kan ta hand om dem. Tycker att dem fräschar och piggar upp ett rum!

Likes

Comments

1. Jag tycker detta är svårt.
2. När jag var mindre var Shirley Clamp min stora idol.
3. Jag blir lätt sårad och övertänker ofta.
4. Om jag fick endast leva på en maträtt tills jag dör, så skulle jag välja tacos alla dagar i veckan.
5. Vad jag ångrar mest i livet är att jag la ner fotbollen. Kommer aldrig förlåta mig själv för att jag slutade spela.
6. Jag kan absolut inte somna om min dörr till rummet eller garderobsdörren är öppen.
7. Är och kan vara världens mest nyfikna person. Det har sina för- och nackdelar må jag säga!
8. Jag lyssnar på musik verkligen HELA tiden. Har alltid hörlurar i öronen.

Likes

Comments

Hittade mina nya favoritjeans i en liten klädbutik i Borås. De är sköna att ha på sig och sitter som en smäck över rumpan. Lyckades även köpa det sista paret som fanns i butiken. Woo! Har velat ha sådana jeans i snart ett år, men så har andra saker kommit före. Måste ut på nätet och söka efter återförsäljare, då de ska finnas i fler färger.

Likes

Comments

Det är redan måndag. Dagarna bara försvinner. Känns som att sommaren snart är över och jag har inte gjort någonting som jag sa att jag skulle göra. Bäst att trycka undan den tanken så inte ångesten kommer och knackar på dörren. Jag ska i alla fall jobba idag (och imorgon blä), men idag är det bara tre timmar ihop med Carro. Imorgon är jag ensam. Måste även lägga mig tidigt ikväll för att orka med imorgon också. Ah well. Nu ska jag i alla fall äta upp min frukost, välja kläder och sedan vänta på att klockan blir lite mer än tio innan jag åker iväg till jobbet. Blir även en liten tur till stan efteråt, ska nämligen träffa Alex och Johanna över en fika, samt shoppa lite. Ska bli kul.

Likes

Comments

I skrivande stund, sitter jag och Marina vid våra datorer med ansiktsmasker på. För en stund sedan, hade vi våra ansikten nedstuckna i två skålar med hett vatten. Efter att vi båda vaknade sent efter gårdagens festligheter på Excet, så orkade vi inte hitta på något speciellt att göra och bestämde oss för att ta det lugnt hos mig, och ha ett litet mini-spa. Efter att ansiktsmaskerna stelnat ska vi dra bort dem och använda produkterna som ni kan se på bilderna ovan. Stunder där man tar hand om sig själv med olika krämer och rengöringar upplevs som behövligt för min del. Älskar den känslan som uppstår efteråt, man känner sig liksom fräsch, bäst och som en ny person.

Likes

Comments

Idag är mitt huvud inte med mig. Har världens jobbigaste huvudvärk som inte vill försvinna. Jag som hade tänkt att åka in till gymmet för att köra ett träningspass. Har inte varit där på nästan en månad och börjar få lite ångest. Får väl ta och åka dit imorgon. Lär nog spendera dagen i sängen, antingen sovandes eller framför Netflix. Ska i alla fall ta två huvudvärkstabletter och försöka sova bort det onda. På kvällen så kanske jag, Zara och några till åker till Excet för en utekväll. Hoppas jag mår bättre tills dess!

Likes

Comments