KONTAKT: natwallin@hotmail.com

På senaste tiden har jag inte gjort så mycket annat än att studerat körkortsteori och förberett mig inför kunskapsprovet. Och vet ni vad? I f*cking made it! Hjälp vad jag har skjutit upp på allt som har med körkortet att göra, men nu har jag äntligen lyckats! Om det inte vore för flytten till London så vet jag inte om jag hade haft lust eller ork till att skaffa körkort, men jag hade ett mål. Min avsikt var att jag inte får flytta till London förens jag har skaffat mitt körkort. Och på det sättet tvingades jag att göra allt för att klara kunskapsprovet och uppkörningen, det hjälpte mig att fokusera eftersom jag hade ett mål att sträva efter. Tyvärr är jag en sådan person som gärna skjuter upp på saker om jag har den möjligheten. En dålig egenskap jag har.


Just nu har jag ingenting som hindrar min flytt, jag är egentligen gott som redo. Men helt redo är jag inte. Jag jobbar nämligen augustimånaden ut, jag behöver fortfarande köpa flygbiljetter och lite annat, samt förberedda mig mentalt. Hjälp, hur ska det här gå?! Wish me all luck!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilden är tagen på Gröna Lund den 10/6-17

Okay allesammans, redo för action? cause I guess I'm not. Bara några enstaka veckor kvar nu tills flytten. Den här veckan har jag haft fjärilar i magen, för det är nu som jag börjar inse vad som väntar mig. Seriöst nu, jag är riktigt stressad över hur fort tiden går och över allt som jag måste hinna göra tills det är dags, t ex ta körkortet (inget litet moment direkt!), köpa flygbiljett, skriva klart det sista på cv:et, hitta hostel, fixa arbetsintyg och sen är det massa annat som ska checkas av innan vi beger oss iväg.


Det som känns jobbigt i dagsläget är framför allt att jag kommer behöva lämna min familj, för jag bokstavligen älskar att vara hemma och att umgås med min kärleksfulla familj. Och under sommaren vill jag verkligen försöka spendera så mycket tid som möjligt med dem. Fy, nu när jag tänker efter, hur ska jag klara mig utan mina föräldrar? Får ont i magen av den tanken. Blir förmodligen en hel del skypesamtal här framöver, det kan jag lova.


Så, nu ska jag fortsätta umgås med min brorsa, han har typ somnat här i stolen bredvid mig.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw