Header

Ännu en festivalhelg har passerat och nu är man totalt död i kroppen. Fotograferat och sen festat på den lokala rockbarens öltält nere vid kanalen, även fotat band där. Det har varit all in hela helgen och det har verkligen varit skoj och galen. Jag stod tom på bänken i öltältet när bandet spela i lördags och något sådant har jag aldrig gjort förut. Jag har vågat och tagit för mig mer denna helg och det behövde jag verkligen göra.

Likes

Comments

Jag har i många år haft problem med att få fast lösögonfransar och sen bara inte orkat öva på att fästa dom. Men för två veckor sen så satt jag och övade med individuella fransar och jag älskade resultatet. Så jag testade sen att sätta på ett par vanliga wispies och jag fick dom att fästa och se bra ut. Lyckan var total och sen dess har jag haft lösfransar oftare. Nu kör jag bara demi wispies som är helt perfekta för mina ögon för jag behöver inte klippa till dom för att passa. Beställde häromdagen från Lyko två nya par samt ett annat lim som man penslar på istället som jag ska testa idag. Jag bär ju linser och detta lim var rekommenderat ifall man har det, inte för att jag reagerat på det vanliga från DUO men skadar inte att testa.

Likes

Comments

I helgen var det äntligen dags för Vicious Rock Festival här i Trollhättan. Det blev mitt tredje år i rad som jag besökte festivalen och även om inte jättemånga band lockade så ville jag ändå gå. I år fick jag även fotopass vilket jag drömt om så länge. Dock har man inte bästa objektiven men jag är väldigt nöjd med resultatet ändå. Jag kommer dock inte lägga upp så mycket foton här utan dom finner ni på min fotosida: Nathalie Wiik Photography. Helgen var fantastisk och jag har haft så skoj. Men jag var rätt så sliten på söndagen efter allt spring och hur mycket man stod upp hela tiden samt hade en kameraväska hängandes på axeln i två dagar.

Likes

Comments

Denna veckan beställde jag mina två första F.U.N Laquer nagellack från I'm The Artist som är den enda svenska återförsäljaren utav detta helt fantastiska nagellack. Just dom två jag köpte innehåller holografiska flingor. Jag har blivit besatt utav detta märke pga Cristine (Simplynailogical) på Youtube. Jag har även lärt mig av henne att om man verkligen vill ha ett täckande lager av dessa lack så ska man dutta på det med en makeup svamp, vilket jag gjorde och det gav ett fantastiskt resultat. Jag har testat The Art of Sparkle (H) som ses på bilderna nedan. (H) betyder att det innehåller holografiska flingor som gör lacken mer holo än dom redan är. Rekommenderar dessa starkt.

Likes

Comments

För en vecka sen hade Hellaholics en flash sale på smycken från märket Restyle och jag beställde dessa två underbara smycken. Jag har en kärlek för månars olika faser, speciellt fullmåne och nymåne. Det finns så många läckra smycken på den sidan som jag vill ha men jag får lyssna lite på plånboken. Örhängena är slutsålda men jag har länkat halsbandet.

Likes

Comments

Jag har sen i onsdags varit kattvakt åt en kompis katt. Hon är så gosig och härlig. Självklart måste jag ju fotografera henne. Som kattälskare och fotograf är ju det nästan ett måste. Haha! Det är härligt med lite sällskap även om katter inte alltid är så sällskapliga. Jag får iallafall tränat på hur det är att ha katt igen då jag inte haft det på över 10 år. Jag går ju i tankarna om jag ska bli jourhem åt katter innan jag bestämmer mig för att adoptera en.


Likes

Comments

Igår kom resterande vinster från Add9.se och jag älskar båda. Dock är bikinitoppen lite liten för mig med större bröst men jag kan nog få den att funka samt att jag sakta men säkert går neråt i vikt. Mycket tacksam för vinsten! 😁 Väskan kommer nog användas flitigt i Grekland i augusti när jag ska åka dit i två veckor.

Likes

Comments

I fredags fick jag besked av Hellaholics och Add9 på Instagram att jag hade vunnit deras tävling. Idag kom smyckena från Hellaholics och jag är kär. 😍 Dom två andra sakerna från Add9 borde dyka upp imorgon. Jag har länge velat beställa smycken från Hellaholics och kommer definitivt göra det nu efter detta. Men en ring jag velat ha länge är slutsåld så jag väntar tills den finns i lager igen.

Likes

Comments

Då var skolan över för denna gång. Avslutningen i skolan var ju rätt okej. Hade det inte varit för att det kändes som en bastu inne i lokalen så hade man nog kunnat njuta lite mer. Men njutning var det dags för senare på kvällen med min kära vän Mia på Pinchos. Det var första gången jag åt på Pinchos men absolut inte den sista. OMG! Maten var så god att jag gärna hade ätit mer bara för att det var så gott. Det var mysigt att bara sitta där och tjöta skit. När vi var klara så gick vi bort till Bishops för att möta upp Sanna (@Jarske ) en annan mycket kär vän som jag saknat! Där lärde vi känna en ny tjej också som var supertrevlig och som man förhoppningsvis kommer att träffa på igen. En bra skolavslutning blev det ändå och det var skönt att bara ta några öl för att sedan dra hemåt ganska tidigt. Kvalitetstid med fina människor! <3

Likes

Comments