Jag fick lite presentkort på Kicks och H&M av min mamma i julklapp så igår åkte hon, jag och min lillasyster ut och shoppade lite. Jag gick loss på Kicks kändes det som och köpte bara hårvårdsprodukter men det behövs verkligen. Aldrig testat märkena phc eller Blow Pro tidigare så detta ska bli intressant. På H&M gick jag inte loss lika mycket då det var så mycket folk. Men jag hittade iaf Isadoras Nude Cushion Foundation som jag velat testa samt en rundborst så jag kan lära mig att föna håret ordentligt och en mascara som jag tog vid kassan i ren panik då jag vet att mina börjat ta slut hemma. Vanligtvis kör jag på Isadoras mascaror men denna från Maybelline är också grym.

Likes

Comments

Igår var det julafton och den firade jag hemma hos pappa. Min mamma jobbar under jul så hon kommer till mig på tisdag med min lillasyster för att fira jul lite efter. Men då blir det ingen julmat. Får se vad för gott vi hittar på. Jag är ganska sugen på thai-mat, mums! Men jag hade en mysig julafton med pappa igår. Idag blir det eventuellt utgång, beror på hur inträdet ser ut för kvällen. 120kr är lite mycket pengar för mig just nu när jag inte får CSN fören i början av januari. Jag hade inte tillräckligt med veckor så såklart blir man utan i december. Men jag överlever men roa sig blir ganska svårt.

Men jag hoppas alla hade en fin julafton eller lördag för dom som inte firar jul.
God fortsättning!

Likes

Comments


Gjorde de sista julklappsinköpen idag samt handlingen innan julafton/helgen och hjälp vilket kaos. Jag kommer aldrig förstå varför folk stressar in i sista vid jul. För mig kändes det mest som en vanlig dag och jag behövde handla som vanligt liksom. Men antar att det beror på arbeten etc som folk handlar i det sista. Men värsta var för några år sen när jag och mitt ex spontant åkte till Göteborg dagen innan julafton och skulle kika inne på Nordstan. Där snackar vi kaos! Men efter vi hade varit iväg idag så slappna jag av i soffan framför Youtube med en white chocolate mocha. Mums!

God jul allihopa! 🎄

Likes

Comments

Äntligen har jag kunnat uppgradera mig. Bye bye Nikon! Håller på att sälja av min Nikon-utrustning just nu och om någon är intresserad så kan ni skicka mig ett meddelande. Jag tror att bloggen kommer att få mer liv nu när jag känner att jag har en kamera som jag inte växt ur. Jag känner redan hur min fotolust har ökat och det känns så skönt. Jag har saknat den!

Likes

Comments

Jag har sett många göra denna tillbakablick till hur dom såg ut för 10 år sen. Jag hade väldigt svårt med att hitta en bild då dom flesta bilderna från denna tid låg på en extern hårddisk som tyvärr gick i graven runt samma period. Men som tur var hade jag denna bild på en gammal Myspace som jag aldrig ens använde. Jag är glad att jag lärt mig att ta bilder i bättre vinklar nu. 😂

Likes

Comments