View tracker


November månads box gör mig riktigt glad för den är så vacker. Lådan är holografisk och locket skrimrigt. Men innehållet gör mig ganska besviken då 2 saker är fel. På kortet står det att jag skulle fått Spiced Apple som doft från The Body Shop och ett matt nagellack från Glam of Sweden. Men jag fick en handkräm istället. Visst, handkräm är ett måste nu under vintern och body buttern jag fick luktar gudomligt gott. Men man blir ändå besviken när det står att man ska få något och så finns det inte i lådan. Produkterna kanske tog slut, men då får man ha rätt produkter på informationskortet man får.


La Theorie Des Volcans
Noir Eternae Youth Potion, Face Scrub
Hotmakeup Makeup Brush Cleanser
The Body Shop Body Butter Frosted Berries- Limited Edition!
De Bruyère Beauté Jumbo Eye Pencil, Bubble 07
Ica Ekologiskt Certifierad Handkräm Oparfymerad


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Linda Hallberg har ju äntligen lanserat sin egna smink-kollektion, LH Cosmetics. Jag har följt Lindas blogg i hur många år som helst och när jag såg denna palett föll jag pladask. Infinity Palette heter den och är en mångsidig palett som man kan använda som contouring av ansiktet, ögonen, kroppen eller forma sina ögonbryn med. Färgerna kan användas torra och blöta. Hon har även lanserat smink-borstar. Ett kit för ansiktet och ett för ögonen. Jag vill ha allt men min prio kommer att vara paletten, borstarna för ansiktet och sist borstarna för ögonen. Gah! Önskar jag hade några tusenlappar till övers så man kunde köpa allt man vill ha.

Likes

Comments

View tracker

Igår åkte jag om min tema-grupp i skolan till Göteborg för att besöka Röhsska museet där vi skulle kolla in Tonie Lewenhaupts utställning. Detta är kläder hon samlat på sig under många år och vissa plagg var fantastisk snygga. Christian Dior, Yves Saint-Laurent och Cristobal Balenciaga är några av modehusen. Jag fotade tyvärr inte med systemkameran utan med mobilen för att kameran låg i väskan som jag låste in i ett skåp. Vilket är lite tråkigt men men. Vill man se bättre bild på plaggen så finns dom HÄR. Jag önskar dock man hade haft mer tid i Göteborg då jag som sagt hade kameran med mig för att fota lite stadsmiljö. Men det får bli en tripp dit en annan gång helt enkelt.

Dom fotona jag tog i Göteborg kommer att finnas på @@nwphotography då jag börjat separera denna bloggen från mitt fotograferande. Jag vill att denna blogg ska vara mer personlig och inte så rörig med massa olika typer av inlägg. Så mina foton finner ni på bloggen ovan. Följ gärna :)

Likes

Comments

En av sakerna högst upp på min önskelista i år är en högtalare från Marshall. Jag älskar att lyssna på musik när jag grejar i köket men har endast soundbar i vardagsrummet och om jag ska höra musiken till köket så måste jag ha väldigt hög volym vilket grannarna inte lär uppskatta. Så det skulle vara trevligt med en lite mindre men som ändå har bra ljud i sig och där känns Marshall helt rätt. Jag har kikat på den billigaste som heter Marshall Acton men det verkar som att den ska utgå då nyare versioner har börjat dyka upp men som såklart är dyrare. Den svarta hade iallafall utgått hos Netonnet. Fast färgen spelar ingen roll. Båda är lika snygga i mina ögon.

Likes

Comments

Jag känner mig ganska less på gardinerna jag har just nu då det antingen är svart eller vitt. Jag har börjat gilla en mörkgrön typ av färg likt den gröna färgen på gardinerna till vänster. Dessa är dock lite ljusare men jag blev helt kär i dom. Dessa beställde jag från Jotex och eftersom jag är ny kund så fick jag 50% rabatt. Score! Sen är det ju jul om två månader och då hitta jag dessa röda gardiner på Lineahemma till höger och blev också helt kär i dom samt att jag fick 30% rabatt. Det bästa av allt är att det är sammetsgardiner och jag är helt besatt av sammet just nu. Det känns varmt och mysigt.

Likes

Comments

Jag är så taggad för att Gilmore Girls kommer tillbaka med 4 avsnitt på 90min vardera. Varje avsnitt är en årstid och igår släpptes nya promo-posters med årstiderna. Jag kan känna att det använts för mycket photoshop i dessa bilder men hey, så är det ju. Sorgligt men sant. För mig är hösten och vintern de årstider som jag mest gillar med Gilmore Girls. Lorelai (mamman) kan känna när vintern eller första snön ska komma och dom avsnitten har jag alltid älskat. Första avsnittet börjar med vinter, sen vår, sen sommar och sen höst. Jag önskar dock det kunde bli fler avsnitt. I somras såg jag om alla säsonger av Gilmore Girls för första gången på några år och man blir bara varm inombords.

Avsnitten har premiär den 25 november på Netflix.

Likes

Comments

Födelsedag och jul börjar närma sig och man måste börja fundera på vad man önskar sig. Så jag satt inne på Bluebox och kikade lite. Jag har länge velat ha ljuslådan där man kan anpassa budskapet efter stämning eller om man ska ha besök. En brandsläckare är alltid bra att ha och jag har länge funderat på att köpa en. Har sett några coola på Jula men det har aldrig blivit av att man köpt någon när man varit där. Dessa från Bluebox var riktigt fina men kanske lite väl dyra för min student-ekonomi. Sist men inte minst, doftljus. Jag älskar doftljus och denna doft från Voluspa verkar dofta himmelskt. Ah! Underbara höst med ljus och doftljus.

Likes

Comments