Header

Igår fyllde man år och min mamma kom förbi med en grym present. Jag har kikat på detta kit från NYX men vågade inte önska mig det i present men min mamma känner mig så väl <3 Men jag plockade ur några utav dom ljusa färgerna som jag vet inte passar min hudton och gav dom till henne så hon och min syster kan dela på dom. Ingen idé att spara på färger som inte passar mig. Men jag sparade några ljusa för att testa då jag alltid varit så osäker på ljusa nude läppstift. Så jag kan ju kanske ordna lite swatches på dom jag har kvar för dom som önskar det. Även min pappa kom förbi lite senare med en jättefin orkidé och min andra present ska vi köpa på IKEA i veckan. Jag har länge velat byta ut mina tallrikar och det blir ett kit från IKEA.

Ber om ursäkt för kassa mobilfoton men enda fotona med alla läppstift på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ÄNTLIGEN ÄR DEN MIN!! Var inte meningen att skrika men jag är så lycklig. Jag har ju länge trånat efter denna plånbok och även skrivit ett tidigare inlägg om den. Eftersom jag fyller år om ungefär en vecka så valde jag att beställa den. Jag älskar den verkligen och får plats med mer kort i den än i min förra plånbok. Köpte den från Add9.se som förövrigt har sjukt snygga saker i sin butik. Det är så mycket jag vill ha därifrån men jag får prioritera ;)

Likes

Comments

Jag älskar verkligen dessa sammetsgardiner från Jotex . Jag har sedan tidigare dessa i grå färg. Nu har har beställt dessa i denna gröna färg som kommer passa bra i vardagsrummet/sovrummet nu under jul då jag vill få en liten varmare känsla detta år till skillnad från förra året då jag körde på vitt/silvrigt tema. Eftersom jag bor trångt så får jag inte plats med min stora vita gran i år då jag möblerat om men Rusta har en smal grön gran som jag ska köpa för att ha vid sidan om sängen. Temat i granen i år blir nog rött och silver. Gardinerna finns redan hos mitt ombud men har inte orkat ta mig dit pga snöslasket som råder ute just nu. Bilderna länkar till produkten. :)

Likes

Comments

Jag älskar känslan som infinner sig när man ser första snöfallet på morgonen när man vaknat. Dock bitterljuvt då det kommer smälta. Men just nu är det så ljust och härligt ute och jag älskar att höra snön knarra under skorna. Jag är ju ett vinterbarn som är född i början av december. Det värsta jag vet är en julafton utan snö, så i år hoppas jag att det finns snö ute på jul. Sen tror jag att det är fotografen i mig som älskar vintern för att fota vackra snötäckta landskap etc.

Likes

Comments

Igår åkte jag och @Jarske ut på morgonen för att fotografera lite. Vi skulle egentligen åkt ut vid 7-tiden på morgonen för att fånga soluppgången samt dimman men vännen försov sig, haha. Jag själv var uppe redan vid 6-tiden och tyckte det var mysigt att se och höra hur staden vaknar samt hur solen sakta gick upp. Vi besökte en vikingaby som byggts upp för en filminspelning i somras men som fortfarande står kvar. Jag kommer lägga upp dessa foton i ett separat inlägg när jag redigerat dom. Till detta inlägg får det bli ett foto av min vän som hade en vision av ett coolt foto på denna utsiktsplats. Min fina vän. 💜

Likes

Comments

Jag var i Norge en sväng med min pappa för lite mer än en vecka sedan och där fick jag för mig att filma några klipp. Det blev ganska skakigt pga kylan men jag tycker ändå att videon blev ganska mysig även om den blev ganska kort. Jag ska även försöka filma lite imorgon när jag och en vän ska upp tidigt för att fota morgondimman osv.

Likes

Comments

"Om alla kvinnor som har blivit sexuellt trakasserade skriver 'jag också' som status,
kanske människor kan förstå omfattningen av problemet"
- Alyssa Milano, Twitter 15 oktober.

Just nu sprids #metoo hashtagen som en storm på sociala medier och jag har själv delat den men inte skrivit min historia. Jag och en vän blev sexuellt ofredade i väldigt ung ålder. Jag minns inte helt hur gammal jag var men i tidiga tonår måste det ha varit. Jag skulle hem från en kompis och hon skulle följa mig en bit. Bara några meter från hennes hus mötte vi två killar på en fotbollsplan som var betydligt äldre än oss. Dom började direkt prata med oss och hindrade oss från att gå vidare. Jag vill minnas att en utav killarna tog tag i min kompis och jag såg hur rädd hon var. Dom sa att dom hade pengar i ett kuvert och skulle betala oss. Det mesta är väldigt suddigt då det var så längesen.

Innan något hann hända så dök en man upp som var ute och gick med sin hund. Han jagade bort killarna som kastade kuverten i luften och vi kunde se att det bara var vita buntar med papper som dom lagt i det. Mannen följde oss tillbaka hem till min kompis där vi berättade för hennes storasyster vad som hade hänt och hon följde med oss så jag kunde komma hem säkert och att min kompis slapp ta sig hem ensam. Jag är fortfarande idag väldigt tacksam för att denne mannen dök upp för vem vet vad som hade kunnat hända.

Likes

Comments