Äntligen har jag införskaffat två produkter av tre från samarbetet mellan Jeffree Star och MannyMUA. Färgerna är verkligen superfina men har tyvärr inga swatches just nu. Jag ville gärna ha Eclipse-highlightern också men den fanns inte på Colorsvibe där jag beställde läppstiften. Jag älskar även förpackningen samt den holografiska texten.

Likes

Comments

Usch! Denna veckan har varit så otroligt lång och tråkig. Jag har legat sjuk och bara kollat serier. Förra fredagen hade jag en mysig kväll med två vänner där vi drack vin och dippa grönsaker. En välbehövd kväll med personer som betyder mycket för mig. På lördagen vakna jag upp bakis, det blev en hel del vin. Men jag kände mig värre än vad jag brukar känna mig och tänkte att det passerar nog men på söndagen mådde jag fortfarande skit. Jag var sjuk.. Yay....!

Så under veckan har man inte fått gjort många knop. Jag är fortfarande smått snuvig och har lite hosta kvar men hoppas på att jag ska hålla mig frisk nu. Blandade ihop lite ingefärsshot igår också men den smakar inte bra. Jag hade i gurkmeja och kanel för det har bra egenskaper men det smakar inte alls bra. Men det är bara att svepa den där shoten varje morgon.

Jag har iallafall haft ork att fota lite. Detta var inför ett tema som vi har i gruppen Kvinnliga Fotografer på Facebook. Vi kör lite helgteman ibland om intresset finns och temat för denna helg var Frukt, bär och grönsaker. Jag fota två olika bidrag på sallad och kiwi. Så ni inte undrar varför jag slängt med dom fotona i detta inlägg. Haha.

Likes

Comments


Jag fick lite presentkort på Kicks och H&M av min mamma i julklapp så igår åkte hon, jag och min lillasyster ut och shoppade lite. Jag gick loss på Kicks kändes det som och köpte bara hårvårdsprodukter men det behövs verkligen. Aldrig testat märkena phc eller Blow Pro tidigare så detta ska bli intressant. På H&M gick jag inte loss lika mycket då det var så mycket folk. Men jag hittade iaf Isadoras Nude Cushion Foundation som jag velat testa samt en rundborst så jag kan lära mig att föna håret ordentligt och en mascara som jag tog vid kassan i ren panik då jag vet att mina börjat ta slut hemma. Vanligtvis kör jag på Isadoras mascaror men denna från Maybelline är också grym.

Likes

Comments

Igår var det julafton och den firade jag hemma hos pappa. Min mamma jobbar under jul så hon kommer till mig på tisdag med min lillasyster för att fira jul lite efter. Men då blir det ingen julmat. Får se vad för gott vi hittar på. Jag är ganska sugen på thai-mat, mums! Men jag hade en mysig julafton med pappa igår. Idag blir det eventuellt utgång, beror på hur inträdet ser ut för kvällen. 120kr är lite mycket pengar för mig just nu när jag inte får CSN fören i början av januari. Jag hade inte tillräckligt med veckor så såklart blir man utan i december. Men jag överlever men roa sig blir ganska svårt.

Men jag hoppas alla hade en fin julafton eller lördag för dom som inte firar jul.
God fortsättning!

Likes

Comments