Jag är så taggad för att Gilmore Girls kommer tillbaka med 4 avsnitt på 90min vardera. Varje avsnitt är en årstid och igår släpptes nya promo-posters med årstiderna. Jag kan känna att det använts för mycket photoshop i dessa bilder men hey, så är det ju. Sorgligt men sant. För mig är hösten och vintern de årstider som jag mest gillar med Gilmore Girls. Lorelai (mamman) kan känna när vintern eller första snön ska komma och dom avsnitten har jag alltid älskat. Första avsnittet börjar med vinter, sen vår, sen sommar och sen höst. Jag önskar dock det kunde bli fler avsnitt. I somras såg jag om alla säsonger av Gilmore Girls för första gången på några år och man blir bara varm inombords.

Avsnitten har premiär den 25 november på Netflix.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Födelsedag och jul börjar närma sig och man måste börja fundera på vad man önskar sig. Så jag satt inne på Bluebox och kikade lite. Jag har länge velat ha ljuslådan där man kan anpassa budskapet efter stämning eller om man ska ha besök. En brandsläckare är alltid bra att ha och jag har länge funderat på att köpa en. Har sett några coola på Jula men det har aldrig blivit av att man köpt någon när man varit där. Dessa från Bluebox var riktigt fina men kanske lite väl dyra för min student-ekonomi. Sist men inte minst, doftljus. Jag älskar doftljus och denna doft från Voluspa verkar dofta himmelskt. Ah! Underbara höst med ljus och doftljus.

Likes

Comments

Hösten är verkligen min favoritårstid. Jag längtar tills det blir mer höstfärger ute så man kan bege sig ut och fota i naturen. Min kropp gillar också att det börjar bli kallare eftersom jag är så varmblodig så står jag inte ut när det är 25+ ute. Speciellt inte här i Sverige då det blir så fuktigt. Utomlands är annorlunda då det är lite torrare luft. Välkommen hösten säger jag bara! :)

Likes

Comments

Igår kväll kom jag och pappa hem från Lofoten. Han åkte upp redan i början av juli och jag åkte dit upp den 2:e augusti. Åkte tåg till Oslo och därifrån flög jag upp till Evenes där pappa hämta upp mig. Det var billigaste flyget så jag är verkligen tacksam att pappa körde två timmar för att hämta upp mig. Det var känslosamt att komma upp till Lofoten igen. Jag har inte varit där sen 2010 och annars har jag varit där nästan varje sommar sedan jag föddes. Jag hann tyvärr inte träffa all släkt på den korta tiden. Jag ville försöka fotografera så mycket som möjligt och allt hanns inte med denna sommaren så jag hoppas verkligen att jag kan åka upp nästa sommar igen. Det lär nog dyka upp en hel del foton därifrån. Imorgon börjar skolan igen så jag ska förbereda mig lite för det nu. Ville bara göra en liten uppdatering då det var längesen nu.

Likes

Comments