Contains affiliate links

Jeg sidder lige nu i Nessebar, Bulgarien og nyder min charterferie. Men I skal selvfølgelig ikke snydes for at se, hvad jeg købte under min ferie i Milano. Der blev både købt tøj, sko og make-up, det er et shoppe mekka uden lige.

Jeg vil til hver en tid tage tilbage til Milano, både for at shoppe, men også for at se og opleve den fantastiske by igen!


Natasja Lund

Follow me on: Instagram , Nouw & Facebook

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg skrev for et lille halvt år siden, om at jeg skulle til at søge ind på studie. Nu har jeg søgt, og venter blot på at det bliver den 28. juli, hvor svaret kommer.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg bliver enormt skuffet, hvis jeg ikke kommer ind på mit studie, da det er det eneste jeg har drømt om de sidste måneder. Det her år væk fra bøgerne, har været helt fantastisk, men jeg savner at gå skole, selvom det lyder fuldstændigt sygt, at det kan ske, men det kan det. 

Jeg har været så heldig at få et kollegie værelse i Lyngby, så nu virker det hele meget tæt på. Jeg har sagt i lang tid, at jeg blot ville tage det som det kommer, når jeg skulle flytte. Men næ nej, der 117 ting man skal have styr på, når man skal flytte hjemmefra. Forsikring, licens, møbler, hvordan og hvornår..

Jeg har et værelse på 12 kvm, så det er begrænset hvad der kan være der, og når jeg har været vant til 30 kvm så er det lidt af en omvæltning at skulle indrette sig på 12 kvm - men jeg glæder mig.

Så bolig er der endelig styr på, så nu mangler blot at komme ind på studiet. Jeg tæller ned, og bliver mere og mere spændt for hver dag der går. Da det brev der kommer den 28. juli ændrer mit liv fuldstændigt.

Hvad er jeres planer for fremtiden?

Natasja Lund

Follow me on: Instagram , Nouw & Facebook

Likes

Comments

Vi brugte den første dag på at checke ind og udforske lidt af Milano - og hold da op, hvor er her flot!

Vi stod af på metrostationen ved dumoen, og det første man ser, når man kommer op, er den flotteste katedral. Jeg har aldrig set noget lignende.

Dagen i går gik med shopping, solbadning og lidt mere udforskning.

Jeg fik købt lidt nyt i H&M, men det kommer, der et indlæg om senere.

Vores ben og fødder er ved at være godt brugte, og varmen er ulidelig, når man render rundt inde midt i byen, så vi smutter ud i en af parkerne og slapper af i dag.

Natasja Lund

Follow me on: Instagram , Nouw & Facebook

Likes

Comments

Så er den første feriedag nået, og turen går til Milano. Vi sidder i flyet nu, og selvom vi rejser sammen, sidder vi i hver vores ende af flyvet, hvilket er lidt underligt. Vi skiltes lige inden vi gik om bord og kunne sige "vi ses i Milano!"

Jeg glæder mig til at lande i Milano, og se hvordan det hele er der. Det er anden gang, jeg er i Italien, og første gang var ingen succes, så det håber jeg denne gang bliver!

I dag skal vi blot checke ind på vores hotel og så tager vi ind til centrum for at finde noget aftensmad og finde ud af hvad morgendagen skal bruges på.

Stay tuned for flere indlæg fra Milano med tips og idéer.

Natasja Lund

Follow me on: Instagram , Nouw & Facebook

Likes

Comments

Milano og Nessebar.

Om en uge begynder min længe ventede ferie, og ord kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til det. Jeg har 2 ugers ferie, som kun skal bruges på afslapning, så jeg kan lade op og blive klar til de sidste vagter i LEGOLAND inden København kalder.

Jeg skal bruge den første uge af min ferie i Milano, med min kusine. Vi har aldrig været i Milano, og vi glæder os helt vildt. Vi har brugt cirka en dag på at finde ud af hvorhen ville vi rejse, og endte til sidst med at blive enige om Milano.

Når jeg kommer hjem fra Milano, har jeg lige en dag i Danmark, inden Nessebar i Bulgarien kalder. Jeg har været i Bulgarien før, men der boede jeg i Sunny Beach, så jeg glæder mig til at opleve Nessebar. Vi skal bo lige udenfor den gamle bydel, på et lækkert hotel. Jeg glæder mig til at skulle bruge en uge på absolut ingenting, andet end afslapning ved poolen eller stranden med mine bøger og magasiner.

Bloggen har været lidt stille på det seneste, men nu hvor ferien kalder, lover jeg, at der bliver mere liv på den.

Hvad skal I bruge jeres ferie på?


Natasja Lund

Follow me on: Instagram , Nouw & Facebook

Likes

Comments

Contains affiliate links

Man kan ikke komme uden om at rød er en af sommeren og efterårets farver. Til sommer vil jeg ønske jeg kunne i klæde den lækre one shoulder bluse fra Pull and Bear. Når først huden får den rigtige sommerglød så er rød virkelig en flot farve. Jeg satser på at min sommer garderobe kommer til at indeholde en eller flere røde items. Jeg har allerede min ​røde nederdel fra Gina Tricot, som der kommer en styling med senere på sommeren.

Hvad synes I om farven rød?

XX

Natasja Lund

Follow me on: Instagram , Nouw & Facebook

Likes

Comments

Cheerleading

Det er torsdag, så det er ingen hemmelighed at det betyder cheerleader træning. Jeg glæder mig især til dagens træning, fordi vi er igen med at lave de sidste finpudsninger på vores nye dans. Og i dag, kommer vores nye uniform, så det er endnu en grund til at glæde sig.


Brullyp x to

Jeg skal ikke bare til et bryllup, men til to, og så i samme weekend. Det bliver virkelig en weekend i kærlighedenstegn, og jeg glæder mig. En hel weekend, hvor jeg får lov til at fejre kærligheden. Det første bryllup er på rådhuset, og med et sammenskudsgilde om aftenen, og det andet er et kirkebryllup med reception og fest. Så ja - det er faktisk to vidt forskellige bryllupper, men jeg er sikker på at de blive lige fantastiske, på hver sin måde.


Søndag

Hvor tamt det end lyder, så glæder jeg mig til, at kalenderen siger søndag d. 11. juni, hvor jeg endelig har en dag uden nogen planer. Jeg skal lave absolut ingenting andet end at slappe af med en en god serie.


Mere overskud - tak!

Jeg glæder mig til at min hverdag bliver mere overskuelig igen, og arbejdet ikke fylder så meget mere som det gør lige for tiden. Det er desværre gået ud over bloggen, at jeg har arbejdet så meget som jeg har, og derfor ikke har overskud og eller inspiration til at bruge tid på bloggen men dette skulle meget gerne ændre sig nu.


Natasja Lund

Follow me on: Instagram , Nouw & Facebook

Likes

Comments

Gensyn med mine veninder

Endelig, er hele min venindeflok på dansk grund igen, og ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at se dem alle sammen igen. Efter 4-5 måneder, hvor vi ikke har set hinanden, er der 117 ting der skal vendes.

Sommerhus med familien

Bededagsferien er lige for døren, og jeg har endelig fri. Store bededag skal bruges ved Henne Strand, hvor jeg skal besøge min mormor og morfar, så ren afslapning, hvilket efterhånden også er tiltrængt.

Morgentræning

Jeg har sat mig et mål for uge 19, som går ud på, at jeg skal træne hver morgen inden arbejde. Jeg har nu gjort det i 2 dage, og mit overskud er helt fantastisk, og jeg er slet ikke træt på samme måde. Så dette ser jeg frem til hver morgen.

Min halvsøsters konfirmation

Jeg troede faktisk, at jeg var ovre konfirmationerne, men min fars kæreste har en datter, som skal konfirmeres i år. Så jeg nupper lige en mere, og jeg er vild med konfirmationer, så det bliver super dejligt. Jeg ser dog ikke så meget frem til den tøjkrise, der helt sikkert rammer mig på søndag.

XX

Natasja Lund

Follow me on: Instagram , Nouw & Facebook

Likes

Comments