Det er ingen surprise at jeg elsker at rejse, men som vi alle nok er klar over, så er det ikke gratis at komme afsted. Derfor får I nu mit bud på, hvordan I bedst spare penge på jeres næste rejse.

Der er mange faktorer der spiller ind når jeg skal vælge min næste rejse.

- Destination

- Fly

- Hotel

- Formål med rejsen

Jeg har aldrig rigtigt forstået formålet med at når vi tager på ferie, så skal alt være så luksuriøst som muligt. Selvfølgelig kan det være en fantastisk oplevelse, og alle pengene værd. Men for mig handler det ofte bare om at have et sted at sove, så jeg kan komme ud og opleve en masse. Her under er mine tips til hvordan du spare penge på din næste rejse:


tidspunktet for din rejse betyder rigtig meget. Undgå helligedage og industriferien, hvis du ønksker den bedste besparelse

1, Flyet:

De billigste billetter finder du ofte på skæve afrejsedatoer og tidspunkter. Gør dit forarbejde og undersøg div. Hjemmesider før du køber din billet. Blandt andet https://www.norwegian.com har den fantastisk funktion kaldt ”lavpriskalender” som viser hvornår de billige billetter ligger.

2, bagage:

Pak let, og overvej en ekstra gang, om du nu behøver de 5 ekstra kg. Mange rutefly tillader fra 8 kg. I håndbagagen. Så hvis du skal afsted på en weekendtur, eller en uges charter hvor du alligevel tilbringer 8 timer om dagen i en bikini. Hvorfor så ikke spare penge på bagagen.

3, hotellet:

Behøver hotellet være den vildeste luksus ressort? Jeg vælger altid mit hotel ud fra mit formål med rejsen. Skal jeg på storbyferie søger jeg altid efter noget billigt, med godt. Fx var jeg i Paris i november, med min veninde. Formået med vores rejse var, at gå rundt i Paris og opleve så meget vi kunne, på den begrænsede tid vi havde der.

Vi vil begge to gerne bo godt, men billigt. Derfor søgte vi rundt for at finde et hotel som passede til lige netop vores behov.

Vidste du, at hvis du vælger et hotel beliggende fx bare en sidegade til ”de populære områder” så spare du penge. Vi fandt et lækre hotel i latinerkvarteret, hvilket var helt perfekt og så betalte vi kun kr. 700,- for 2 overnatninger. Vi kunne have gjort det billigere ved at bo på et hostel, men vi valgte et hotel, da det passede os bedst i denne omgang.

Alternativet er naturligvis at besøge folk du kender rundt omkring i verden. så spare du penge på hotellet og for besøgt dinner venner samtidige (med forbehold for at du kender nogle der bor uden for dk)

//Natasja

Amsterdam Paris Berlin

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

​Hvis du læser med nu, så er det enten fordi du selv har rejst/rejser meget, eller også har du lysten til det.

Da jeg var barn blev sommerferien ofte brugt på div. Campingpladser i Danmark, eller hos min familie i Jylland. Jeg har altid elsket naturen, og for mig var den årlige camping tur med familien et sikkert hit.

Faktisk var jeg 19 år, første gang jeg satte mig om bord på et fly. Jeg husker tydeligt den første gang. Jeg var utrolig nervøs og spændt på samme tid. Jeg havde brugt mange timer på at planlægge ferien, så mine forventninger var tårnhøje.

Turen gik til Egypten, og da jeg er utrolig glad for historie, og ikke mindst det gamle Egyptens religion og kultur, var det den oplagte tur for mig. På daværende tidspunkt var planen, at jeg efter ferien skulle flytte til Århus, for at læse historie på universitetet. Efter første semester og 2 dumpede eksamener, gik det op for mig, at studiet ikke skulle være min fremtid, men at det skulle være en hobby.

For jer som har prøvet at opgive en stor drøm, så ved I at det er utroligt hårdt. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at det ikke var det største nederlag for mig, at skulle droppe ud af studiet som jeg troede var min fremtid.

Jeg besluttede mig derfor hurtigt for, at det ikke nyttede noget at sidde og være ked af det på mine egne vegne, så jeg pakke min kuffert og begav mig ud på et nyt eventyr.

Turen gik denne gang til Spanien, hvor jeg tilbragte 5 uger på en guideskole. Dette blev starten på min nye passion for rejser og bedst af alt, så fik jeg efterfølgende muligheden for at kombinere de to ting jeg elskede allermest, nemlig at rejse og formidle min historiske viden.

I dag 6 år efter min ”første rejse” har jeg rejst til mange fantastiske steder, jeg har taget en uddannelse I turisme, jeg arbejder fuldtid hos et rejseselskab hvor jeg daglig hjælper rejselystne gæster med at finde den perfekte tur. Og bedst af alt, så rejser jeg selv, så tit jeg kan.

Der er med sikkerhed mange, der har rejst meget mere end jeg har. Men jeg har en passion for det jeg gør, og jeg har valgt at gøre karriere inden for det.

Formålet med denne blog, er at dele min erfaring og mine eventyre med jer som sidder der ude ,med en lille drøm i maven om at rejse af sted. Så følg med og del gerne din erfaring med mig, hvis du har noget at tilføje til mine fremtidige indlæg.

/Natasja 

Likes

Comments