Tmi tag.

Hejsa!
Mit første indlæg har jeg valgt skal være et tmi (too much information) tag, da det ville være oplagt, for at i kunne lære mig at kende! Har snydt lidt og fundet nogle spørgsmål på internettet, men hvem tænker over det? Hahah. Lad os bare gå i gang med første spørgsmål :))

1. Hvor høj er du?
Jeg er 178, højt ja, men har det fra min far, hehe.

2. Favorit sang?
Lige pt. er det nok ''lose it'', ''watch me dance'' eller ''last night''. Fantastiske sange!

3. Hvor gammel er du?
Jeg er 14 år gammel.

4. Hvornår har du fødselsdag?
Jeg har fødselsdag d. 11 februar.

5. Stjernetegn?
Jeg er vandmand.

6. Favorit citat?
Det er helt sikkert ''I'm a strong person, but every once in a while, I would like someone to take my hand and tell me that everything is going to be alright.'' Jeg elsker det, fordi det fortæller mig, at alt en dag vil blive okay. 

7. Grunden til at du starter en blog?
Grunden er at Anna Plenge, som er en helt igennem fantastisk person, inspirerede mig helt sindsygt da jeg så hendes livestream på facebook. Jeg ved godt at det lyder helt sygt, men det er altså hende der har fået mig på den tanke at det kunne være fedt med et sted der er mit, et sted jeg kan fortælle jer om at muligt crap jeg lige føler for. Hun har desuden også sin egen blog her på Nouw, så skynd jer lige ind og følg den! Bare søg på ''AnnaPlenge'' så skulle hun meget gerne komme frem!

Nu vil jeg slutte det her indlæg, det blev måske lidt kort, men da det er mit første tænkte jeg at i nok ikke ville have så langt et indlæg :))

Hav det fantastisk! Vi ses i mit næste indlæg! 

Likes

Comments