Når man har tid, vejret er godt og veninderne skriver, så er der intet bedre end at omklamre muligheden og tage en udflugt til smukke hyggelige København.
Kaffe, Sushi og hyggelige gåture stof dagen på og ikke mindst skøre og sjove samtaler med mine skønne veninder.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har været på nogle dejlige rejser her i juli måned!

Først på le boat fra byen Dejon i nord Frankrig og rundt på floderne fra by til by.
Det var en fanatisk, interessant og meget speciel oplevelse, som jeg helt sikkert kommer til at udforske igen på et tidspunkt.

Efter en rejse rundt på flodernefortsatte turen i Italien på Europa Silvella.
Det skønneste feriested lige ned til Garda Lake. Vi nød mange dage i og ved vandet med en skøn drink og varmende sol. Helt sikkert et sted der vil være i min interesse at besøge igen, i den nærmeste fremtid.

Likes

Comments

Godformiddag damer

Da vi snart kan slå håndklædet ud på stranden, sole os og bade i det skønne danske vand, så har jeg fundet noget lækkert swimwear og ting og sager, som ville opgradere din strandtur to the next level.

Swimwear:

1. https://na-kd.com/products/swimwear/kirmizi-swimsuit-red

2. https://na-kd.com/products/swimwear/metal-loop-bikini-bra-light-pink

3. https://www.missguided.eu/tan-triangle-crochet-bikini-set-l4224493

4. https://www.missguided.eu/white-strappy-halter-neck-bandage-bikini-set-10047976

Andre strand sager:

1. https://www.outbackboots.dk/straahatte-75/kulda-sommerhat-p4667

2.https://dearleader.com/collections/original/products/dear-leader-u-cognac

3. https://houseoflingerie.com/da/sl-0096-drss-da

4. http://dk.triumph.com/strand-taske/76021992.html

Likes

Comments

Hvor langt er du villig til at gå for forandring imod et sundere liv? Jeg har omlagt min kost fuldstændig samt udøver et træningsprogram 6 dage om ugen. Det KAN lade sig gøre for ALLE! Det kræver bare viljestyrke og troen på sig selv. Hvis du vil hjælpes godt i gang, kan C9 være en fremragende mulighed, det hjalp mig. "Look better, feel better"

Kontakt mig for bestilling af "C9" -indeholdende program, produkter og vejledning.

Likes

Comments

Umenneskelige, smukke og helt igennem perfekte glansbilleder, er en forestilling nogle har om kvinder. Ja, vi kvinder nyder da at fremstille os så skønne som muligt overfor mænd og måske endda også andre kvinder. Det er da klart! Men bag facaden er vi jo bare mennesker, der ligesom mænd også har brug for at klø sig bag i rumpetten eller pille en stor busser ud af næsen.

Jeg har her sammensat en top 5 over hvad jeg mener og har observeret, at kvinder allermest gør i det "skjulte", når folk kigger væk eller man er alene.

5 ting kvinder gør, når ingen kigger:

1. Smid bh´en

Der findes ikke noget mere rart efter en lang dag, end at træde ind i sit eget hjem og så smide bh´en. Generelt ryger alt, der strammer så man hurtigst muligt kan komme i noget afslappet hygge tøj. Selv ved jeg ikke noget bedre end bar røv og t-shirt.

2. G-strengen skal rettes på

De kvinder som går med g-strenge kender nok alt til dette problem. Man står midt ude i offentligheden og pludselig har ens g-streng forvildet sig ind mellem kønslæberne. Dette kan være ret så ubehageligt, så man er jo nødt til lige at tjekke om nogen kigger og så stikke hånden diskret og hurtigt ned og få det rettet. Følelsen bagefter, når det er blevet rettet er til gengæld fantastisk.

3. Nøgen foran spejlet

Jeg er nok en af mange kvinder som bruger en del tid foran spejlet - også nøgen. Man kan stå længe foran det spejl, da man naturligvis først er færdig, når man har set hvert et stykke hud fra alle tænkelige vinkler. Alenetid på badeværelset er bare skønt til tider.

4. Lækker sulten

Når man er alene og tager sig selv i at rode rundt i skabe for at finde et eller andet lækkert og sukkerholdigt at proppe sig med den pågældende aften, tror jeg de fleste kvinder kan være med på. Man håber lidt på at finde noget lækkert, man havde glemt var der. Derudover vil vi kvinder jo gerne udstråle påpasselighed og i hvertfald IKKE grådighed, men vi tænker da alle sammen en gang imellem, at vi sagtens kunne have spist et ekstra kæmpe stort stykke af den lagkage der blev serveret.

5. Prutte og bøvse

Ja, så kom den! At prutte og bøvse ses lidt som et tabu for kvinder. Det er pinligt og flovt og ikke noget nogen som helst skal opdage man gør, selvom vi jo allesammen ved det. Når man så er alene hjemme eller har tjekket, at folk er langt nok væk til hverken at kunne høre eller lugte det, så er det altså en befrielse.


Likes

Comments

Så har jeg valgt selv at begynde på Change 9(C9) ! Et kick start boost!

Jeg begynder fra i morgen af og vil løbende lave opslag om hvad jeg gør under forløbet samt den udvikling jeg opnår.

Jeg har tidligere fortalt om denne pakke jeg sælger, men kort fortalt er C9 en 9 dages kick start boost. Alle produkter og den nødvendige vejledning vil du modtage i en samlet pakke.

Pakken indeholder:
Forever Gel Original x 2
Forever Ultra® Vanilla/chokkolade x 1
Forever Fiber™ x 1
Forever Therm™ x 1
Håndbog x1
Målebånd x1
F.I.T. Shaker x1

Kontakt mig for bestilling eller yderliger information på:E-mail: Natashawozniak@workmail.com

Likes

Comments

Hovedingrediensen i de fleste produkter jeg sælger består af Aloe vera. En plante med mange gode egenskaber.

Den tykke gelé, som planten indeholder kan enten presses og drikkes som et kosttilskud eller blandes med andre grundigt udvalgte ingredienser til forskellige hud- og hårplejeprodukter.

En kombination af Aloe vera, sund kost og motion kan være en metode til at opnå bedre balance og større harmoni i hverdagen.

Likes

Comments

Godaften damer!

Læg fundamentet til at få det bedre og til at se bedre ud. CHANGE 9 er programmet, som på ni dage kan hjælpe dig med at kickstarte din rejse mod dit slankere, sundere jeg. Det er effektivt, nemt at følge og det giver dig de værktøjer, du har brug for, for at starte din forandring i dag!

Med CHANGE 9 tager du det første skridt mod at etablere livsvarige vaner, som vil hjælpe dig med at opnå varig vægtkontrol. C9 er fundamentet i Forever F.I.T.-programmet og vil placere dig i bedst mulige position til at opnå optimal helse og bygge dit nye, slankere jeg.

Den fås i to smage, vanilje og chokolade.

Denne pakke indeholder:

Forever Gel Original x 2
Forever Ultra® Vanilla/chokkolade x 1
Forever Fiber™ x 1
Forever Therm™ x 1
Håndbog x1
Målebånd x1
F.I.T. Shaker x1


Kontakt mig for bestilling eller yderliger information på enten mail eller mobil:

E-mail: Natashawozniak@workmail.com

Nummer: +45 21 52 20 01

Likes

Comments

Natasha Wozniak

For business inquiries


E-mail: Natashawozniak@workmail.com

Number: +45 21 52 20 01


Likes

Comments