Idag så fick jag äntligen helg från skolan, så skönt för vill bara sova ut. Skolan idag var ganska seg, vanliga lektioner osv. Efter skolan så åkte jag, Jennifer och Isabelle hem i bilen eftersom jag tog den imorse vilket var riktigt skönt att jag gjorde för då slipper man åka tåg. När vi var i Nykvarn så släppte vi först av Isabelle och sedan åkte jag och Jennifer ner till centrum för att hämta ut våra körkort eftersom vi båda har tagit det. Skit kul att få hämta ut det men skit tråkigt att man var så himla ful på bilden, hahah. Nu här hemma ska jag inte göra så mycket men senare ikväll så ska jag hämta min mamma och hennes kompis i Stockholm och sedan ska jag kanske hämta Bianca och hennes kompis i Stallarholmen, vi får se hur det blir.

Imorgon är det lördag och då ska jag iväg på brunch i Stockholm med Isabelle och sedan på eftermiddagen så ska jag hem till min kusin och fira han eftersom att han snart fyller 18.

Likes

Comments

Igår så var det en väldigt kort dag i skolan, eller jag hade inte ens någon skola. Jag kom till skolan och fick veta att alla mina lektioner var inställda, inte så jätte kul direkt. Jag och Filippa åkte då hem tidigare såklart och då åkte vi hem till mig och var här en stund, efter ett tag så var hon tvungen att åka hem och jag valde då att sätta mig ner och plugga lite. Mot kvällen sen så åkte jag och pappa till Eskilstuna där jag då skulle ha min uppkörning och vet ni vad? Jag har nu tagit körkort! Det känns verkligen så skönt att ha körkort, jag känner mig så fri! Jag tog iallafall bilen vid halv 8 för att åka till Åker och kolla på hockey med Sofia.

Idag så tog jag bilen till skolan och Jennifer och åkte med, Bianca och två av hennes kompisar. Skolan var väl chill i sig men hade en debatt som verkligen gick så himla dåligt, jag typ skäms hahah. När jag slutade sen så åkte Isabelle med mig hem och sen så hämtade jag Celina och åkte hem såklart. Jag ska nu ta det lugnt och sedan så ska jag plugga lite.

Likes

Comments

Idag så åkte vi iväg tidigt till Örebro för att kolla på min kusin som tog examen efter att han har pluggat i ungefär 5 år, så nu så ska han ut i läkar livet och göra det han ska haha. Som sagt så åkte vi ner dit och då var det en liten ceremoni där det var musik, tal och sedan utdelning av något slags diplom (tror jag). När vi var klara där så åkte vi till en restaurang som var bokad och vi minglade runt lite, drack lite moserat osv. Efter ungefär en timme så var de dags för middag och då var det lamm med potatis och det var verkligen så himla gott! Trodde inte att det skulle vara så gott. När vi var klara med det så var det dags för lite fika och sen hemfärd. Vi kom hem runt halv 10 så är ganska trött just nu men ska nog gå och lägga mig efter det här. 

Imorgon så är det söndag och då så måste jag verkligen plugga! 

Likes

Comments

- Att inte ge upp så himla lätt. Direkt om jag får en motgång så ger jag upp och det får jag sluta med!

- Att ha så mycket kul som möjligt.

- Tycka om mig själv mer och få bättre självförtroende.

- Att inte bygga upp murar runt om mig, jag ska vara mer öppen med alla människor.

- Spara pengar!

- Vara mycket med mina vänner.

- Försöka äta nyttigt (som jag och även alla andra säger varje år hahah).

- Prioritera rätt.

- Använda mobilen mindre, använder den alltför mycket just nu.

- Börja med mina arbeten i tid. Är den personen som skjuter upp allt till sista minuten.

- Jag ska tro på mig själv!

Likes

Comments

​Dom sensate dagarna så har vädret inte alls varit på topp, det har verkligen bara varit grått ute och idag så har det även blåst riktigt mycket och i slutet av dagen så började det även snöa samtidigt, en hemskt blandning av snö och vindar. Skolan idag var ganska tråkig eftersom onsdagar är min längsta och tråkigaste dag. Var jätte trött genom hela dagen för sov riktigt dåligt i natt men hoppas det blir bättre ikväll för dom senaste nätterna så har det varit riktigt dåligt. Jag sitter nu här i mitt rum och ska snart gå ner till köket för att laga lite mat och sedan så ska jag jag plugga lite HÅLPOL och kanske lite sam, vi får se. 

Ser ni kanske att jag har klippt mig? Jag gjorde det i måndags och när jag menar jag så menar jag verkligen mig själv! Ja, jag klippte mig själv. Det är typ det dummaste jag har gjort hahah. Det jobbiga just nu är att jag inte riktigt är van vid kort hår så man får ju hoppas på att det ändrar sig snart. 

Likes

Comments

View tracker

Igår så var det planerat att jag skulle vara hemma med familjen och inte göra något speciellt alls, men nej, så blev inte fallet. Blev bjuden på fest i Södertälje med några av mina tjejkompisar så då drog vi såklart dit. Vi var först hemma hos Isabelle och fixade oss där, sedan så kom vår gamla vän Felix och hämtade oss och körde oss till festen. Till en början var festen ganska seg, inte så som jag är van vid, men efter ett tag så började alla komma igång och vi hade det riktigt kul. Sen efter många om och men så kom Theo och hämtade mig och körde hem mig och var hemma runt halv 4.

Idag så har jag inte gjort mycket alls, mest tagit det lugnt och ska fortsätta att göra det. Ikväll så ska jag lägga mig tidigt för imorgon så börjar allvaret igen, usch.

Likes

Comments

De senaste dagarna så har jag hängt med Isabelle kan jag börja med att säga. I onsdag, tidigt på morgonen, så åkte min familj till Umeå för att kolla på Bianca när hon spelar SM i sörmlandslaget. Jag var då hemma själv på dagen och pluggade lite och tog det lugnt. Senare på kvällen som kom Isabelle hem till mig och sov här. På torsdagen så började dagen med att jag och Isabelle åkte till Strängnäs för att hämta några saker, vi åkte sedan hem och duschade och sedan så fixade vi oss och åkte till Stockholm. När vi var där så blev det lite kaos med parkering och den där hemska kylan, burrr. Vi satte oss sen på Vapiano och åt middag och sen åkte vi hem och köpte godis och myste. Igår fredag så hade jag tjejkväll för mig eftersom jag har fyllt år, bättre sent än aldrig hahah. Vi drack, åt lite smått och gott och spelade spel och hade det en rolig stund tillsammans. Alla vi tjejer träffas väldigt sällan tillsammans.

Idag nu så har Isabelle åkt hem för länge sedan, jag har städat lite, diskat, skottat och även tagit ett bad. Jag ska nu sätta mig ner och plugga lite inför körkortet som det snart är dags för.

Likes

Comments

Ensamheten är din vän, om du har valt den till din följeslagare.

Ensamheten är din fiende, om den slagit följe oönskat.

Känslan av ensamhet, är den värsta av alla känslor.

Den som är ensam, väntar på någon som aldrig kommer.

Hör skratt på avstånd, men har ingen anledning till att skratta.

Ser andra som har sällskap, men har inget själv.

Väntar på ett sms, men det finns ingen sändare.

Längtar efter besök, men det finns ingen besökare.

Väntar på en kram, men det finns ingen att krama.

Vill höra ett vänligt ord, men det finns bara tystnad.

Behöver värma sig, men det finns bara kyla.

Vill bara gråta, men det finns inga tårar.

Ropar på hjälp, men det finns ingen som hör.

Att känna sig ensam är den värsta känslan av dom alla.

Likes

Comments

Alltså wow vad mycket snö det har kommit nu! Det började liksom att snöa igår och det är redan fullt med snö överallt. Igår kväll iallafall runt klockan 00 så gick jag ut för att träffa Isabelle på en liten promenad och för att prata lite. Det var då redan sjukt mycket snö på marken och det kom bara mer och mer från himmelen och det blåste så sjukt mycket. Kom iallafall hem runt 01 och då fryste jag som en isbit. Nu iallafall så har jag pluggat lite till körkortet och nu så vet jag inte vad jag ska göra, bara ta det lugnt, kanske ligga och kolla på lite serier. Ska gå och handla senare eftersom ingen är hemma här och behöver mat, haha.

Likes

Comments