Its winter, hatar vädret men jag gillar julen.

Sist i was up in here var när jag var i Kanada. Det är så sjuk att tiden går så fort. Ni kanske tror att jag har gjort mycket under tiden but NO. Jag har bara tagit det lungt, den här årstiden är inte för mig.

Jag tänkte börja uppdater här mer för det kommer upp massa grejer som jag vill dela med mig. Inte bara med en bild på Instagram men i en text också.

Det är jullov snart och jag kommer vara hemma under hela lovet men den 11 januari åker jag till Toronto, Kanada i några dagar. Därifrån åker jag till Punta Cana, Dominikanska Republiken i en vecka, och sedan tillbaka till Toronto. And then back home.

Det kommer bli så kul, har aldrig varit i dominikanska republiken förut sooo im excited. :))))

Här är en skev bild och en bra bild från sommaren, two moods.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har det jätte bra här borta! Igår var jag och mina kusiner uppe på vårat landställe här i Kanada. Det var så avslappnade, vi simmade i poolen och gick till stranden för att det var varmt idag. Det enda dåliga med vårat landställe är att vi inte har något internet där, när man är så beroende av intenet blir det svårt. På ett sätt är det endå bra att man inte har internet, man kommer närmare varandra och det var kul att bara prata hela natten lång.

Många kanske undrar varför jag är i Kanada varje sommar. Jag har familj från både mamma och pappas sida här. Speciellt min mammas sida då hon är den enda som bor i Sverige och resten av släkten bor här i Kanada. Min mamma bodde också här i sina yngre dagar tills hon flyttade till Sverige. Just för att min mamma är en medborgare här så har jag och min syster också kanadensiskt medborgarskap redan sen vi var små. Det är väldigt bra tycker jag. Jag vill flytta hit i framtiden. Min mamma planerar att flytta hit när jag är klar med gymnasiet alltså 2019. Så jag kommer gå på collage här och i helhet bara leva hela mitt liv här om jag inte ångrar mig. 

Likes

Comments

Värsta flygresan på länge ! Som många av mina vänner vet så är jag i Kanada, jag ska vara här i en och en halv månad. Det ska bli jätte kul, vi har mycket planerat. Som jag sa så var flygresan hit energi tagande. Vi åker taxi kl 5 på morgonen till Arlanda. FATTA VAD SEGT! Vid detta moment är jag redan helt död för att jag inte har sovit något alls. När vi kommer till Arlanda har vi krångel med vårat bagage, on and on. Vi kommer äntligen till det första flyget som ska mellanlanda i Island. I flygplanet sitter jag längst ut i kanten brevid ett gammalt par. Under hela resan som var 3 timmar försöker jag sova, varje gång jag var nära på att somna så skulle en utav de där gamlingarna på toa. Jag försökte somna om flera gånger men till sluta fick jag bara ge mig. LOL. Vi är framme i Island och jag och min syster går och sätter oss lite ifrån vår gate för det var fullt där. Vi sitter på våra mobiler, tills jag märkte att det inte fanns några människor kvar vid våran gate då jag kollar dit bort. Jag får panik och vi springer, det var en "last call" på flyget. Vi var de sista på, jag hade panik. Under denna resa som var 6 timmar tänkte jag att jag skulle sova under hela resan för när vi landar i Kanada är det 12 på morgonen dessutom är det Kanadas nationaldag och vi skulle ut och fira. Jag sätter igång en film och somnar till den i typ 30 min tills jag hör en bebis gråta. Den gråter och gråter under typ hela resan, fatta vad jobbigt?? Där gick mina chanser på att sova bort. När vi äntligen är framme är jag helt slut, jag att inte sovit på typ 30 timmar och inte ätit på 14 timmar. HELT DÖD :/

Likes

Comments

Jag har klippt och färgat håret förra veckan. Jag blev faktist rätt nöjd. Jag behöll min hårfärg som jag hade innan, dock är det mer en brun/blond nyans nu än förut när det var mer orange. Jag vågade inte gå med en helt ny färg, så det blev en liknade. De fick färga mitt hår tre gånger just för att jag hade en mörk utväxt från innan. De fick först bleka mitt hår, vilken typ sved. Jag kände att det började brännas vid de första minuterna i hårbotten då bleknings färgen var i. En väldig konstig känsla, det brändes så mycket att mina ögon börjades vattna. Marie var med mig och jag frågade henne om det var normalt, hon tror jag är allergisk mot starka produkter. Men jag har blekt mitt hår innan och det har aldrig känts så förut. WERID. Men jag tänkte på "beauty is pain" och stod ut för resultatet. Jag tror bara att produkterna var för starka för mig då min hy är känslig. Jag klippte också mitt hår, jag vad nöjd med hår längden från innan men mina toppar var kluvna så jag klippte av en bit. Jag bestämde mig också för att gå med en liten lugg, jag var lite rädd på hur det skulle se ut men jag är väldigt nöjd och kommer nog behålla denna frisyr länge nog.

Jag har funderat på att färga mitt hår svart med en glans och klippa det kort tills hösten. Som Kim kardashian hade en period, hmmm undrar hur det blir. Vi får se......

Likes

Comments

Vad är feminism för mig?

Det är när killar och tjejer ska värderas likadant och ska ha samma rättigheter. Kvinnor ska få ha sin röst lika hörd som männen. Vi är alla lika värda och det ska inte bero på till vilket kön man är född till.

Jag vet att några tycker att feminismen idag jag kommit till en punkt där man går "all in" men det görs bara för att folk ska fatta hur viktigt det är att alla kön behandlas lika. Ingen ska diskrimineras för vad de är, jag HATAR när killar säger "Du ..... som en tjej" okej vad vill du säga med det? Är det fel eller? Man känner sig liksom kränkt fast man inte alls borde känna så. Vi lever i ett samhälle där man blir kränkt för att man gör så kallade "kill grejer" som "en tjej" och det är helt galet. MEN SKIT I VAD FOLK SÄGER SLÅSS SOM EN TJEJ,, DET ÄR TUFFT OCH DU ÄGER !!! HEJA !!! WOHOO 

Det är så mycket grejer tjejer är utsatta för i sin vardag det kan till exempel vara att bli kallad för något..( slampa, hora, bitch etc) Killar slänger runt dessa ord som om det inte betyder någonting. Ett litet ord har så mycket makt och kan förstöra så mycket, ett helt liv.

Det jag stör mig mest på är hur killar blir så himla sura när det hör ordet "fuckboy". Såklart ska man inte bete sig som de, men de borde väll fatta att de ord som de slänger runt till tjejer också är lika kränkander om inte mer. Ughhh blir bara så irriterad..... nej inget har hänt mig men jag pratar bara för allmänheten just nu. Jag hatar verkligen inte män pga detta jag säger bara att några borde verkligen tänka sig för innan de pratar, inte bara mot tjejer men också mot vem som helst.

Jag försöker inte pekar ut någon specifik utan jag ville bara säga mina åsikter inom detta SUPER ämne som borde förstärkas i hela världen.

GIRL POWER,, LET'S GO !! 💪🏼


Likes

Comments

Hejsan allihopa, min helg har varit väldig chill för det mesta har jag bara legat i min säng och kollat på olika filmer,serier och ätit gott :) Det är så mysigt att bara koppla av nån helg utan att ha massor med spring att göra fram och tillbaks. Hur har er helg varit? Dessa är två filmer/ serier som jag har kollat på. Jag ÄLSKAR verkligen serien "Stranger things" har redan kollar klart på första säsongen bara på två dagar!! Det är en super bra serie med mycket spänning och mysterier som passar perfekt till hösten dessutom är det en serie som jag är ett stort fan av. Checka gärna in den om ni inte redan har gjort det, jag kan rekommenderar den till alla som gillar 1980- tals filmer som "The Goonies" och "Stand by me" då serien är inspirerad av dem. Kramar från mig, vi hörs!! 

Likes

Comments