I går var der tilbud på blåmuslingerne i Føtex nær mig, så jeg greb chancen for at lave denne lækre og simple ret! Man skulle tro det var svært, men det er overraskende nemt og tager ikke just lang tid. Jeg fulgte opskriften fra Valdemarsro.dk, en side jeg efterhånden har fulgt opskrifter fra mange gange. Jeg lavede dog ikke flødesaucen i går, som ellers er del af hans opskrift, men lækkert var det!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

D. 21 juni blev jeg endelig STUDENT og færdig på handelsskolen (selvom min hue ligner HF, så er det HHX. Tak for det CL Seifert). Dette indlæg kommer lidt sent, da jeg har nydt ferien, studentertiden og FRIHEDEN. Friheden varer dog ikke længe, da jeg er i gang med at søge job, i håbet om at starte på nogen 1. august eller 1. september.

Uden at starte et kæmpe langt indlæg om de 3 år på handelsskolen, om hvor skide træls det til tider var, så gør det! Samtidig med du synes det er fucking nedern og til tider hårdt, så er det den fedeste følelse at være færdig og vide, at du nu kan holde lidt "fri" med god samvittighed. De 3 år er samtidighed også år hvor du har det skide fedt socialt, kan rejse, holde fri og have "syge"dage (hæhæ) forholdsvis når det passer dig - frihed under ansvar. Tiden efter de 3 år, som student, i studenterugen med druk, fællesskab, studenterkørsel og lange nætter, er det mest fantastiske og det hele værd!

Jeg håber I har den dejligste ferie, får rejst, spist en masse, nydt dem i holder af og så ses vi om ikke så længe.

Likes

Comments

Jeg er pt. på altid skønne Mallorca. En veninde og jeg tog en afbudsrejse i lørdags og holder læseferie ved poolen - hvilket kan anbefales ;)))

Likes

Comments

Jeg er snart færdig på handelsskolen. Derfor havde vi for nylig galla for at fejre det er nu er læseferie, men også afslutte tre år sammen på en god måde.
Jeg var gallapartner med en af mine rigtig gode veninder. Vi ankom i en Aston Martin som en sød ven ville køre os i.
Der er ikke så meget at sige - billederne taler for sig selv.
Og dog... min kjole er fra J.S. Boutique og købt i et Sax Fifth Avenue outlet tæt på New York. Mine øreringe er Chanel, ringe er Maanesten og Kranz. Mit hår er sat af søde Louise fra Madeby.Holt. Mine sko er fra maddie girl også købt i New York.

Likes

Comments

Jeg har altid drømt om den perfekte crossbody bag! Gucci Soho tasken har altid været en af de øverste på min taskeønskeliste, MEN jeg så en fra Louis Vuitton og bum to dage senere havde jeg købt en ny crossbody fra Louis Vuitton. Jeg har købt den brugt, da jeg dermed kunne spare 3000 kr., hvilket er prisen på en helt ny taske uden selen. Den er SÅ lækker, sindssyg god stand og kvalitet trods den er fra 2006!

Likes

Comments

Back to the top tunes som jeg hører på repeat. Siden sidst er både kunstnere som Drake, SUSPEKT og Zara Larsson ude med nyt musik. Drake går man aldrig galt i byen med!

1. Slide - Frank Ocean
2. Deja Vu - Scarlet Pleasure
3. Passionfruit - Drake
4. Self Control - Frank Ocean (igeeennnnn)
5. Grown woman - Beyoncé
6. Salute - Little Mix
7. Be my baby - Ariana Grande
8. Body say - Demi Lovato
9. Hun blev bare så glad - Suspekt
10. Symphony - Clean Bandit feat. Zara Larsson

Until next time see yaaaaaa

Likes

Comments

For mit vedkommende havde jeg også fri i fredags, hvilket var sindssyg lækkert og virkelig passende fordi afleveringer er der masser af... Fredag var vejret jo fantastisk og jeg hyggede mig med veninder, afleveringer og rengøring.
Lørdag var jeg et smut forbi Imerco og benytte mig af deres 3for2 tilbud. Jeg købte en del Royal Copenhagen til når jeg skal flytte hjemme fra. Mine forældre havde gæster, så vi fik lækre snitter.
Søndag er en pisse langsom dag... Jeg ligger stadig under dynen, men vil snart bevæge ud og sammensætte en lækker brunch, inden jeg igen (..!!!) skal lave afleveringer.

Jeg håber I har haft en skide dejlig weekend! Hvad har du lavet?

Likes

Comments

Vi kunne for nylig se Anders Hemmingsens opslag om hvilke briller ALLE bloggere har, hvilket var ret sjovt. Jeg tænker dog, at Anders ham selv ville være virkelig flot med dem også. Så har fundet dem i Tiger til 30 kr.! Dog skal det siges at de er med styrke, da det er en læsebrille og selve glasset er nok lidt mindre end de mest populære, men fede, det er de! Og et godt alternativ.
Jeg købte mig selv et par med styrken -1,5, som faktisk er nogenlunde min styrke i kontaktlinser, så all good og nice læsebriller til en billig pris, siger man ikke nej til! Dog er de ret store omkring hvor de skal sidde på næsen..


Likes

Comments

Endelig(!!!) drager jeg snart mod New York - igen. Igen, da jeg har været der to gange før. Én gang før i 2012 på sommerferie og sidst i 2014/15 hvor vi fejrede nytår i New York og jul i Florida. New York er en pisse fed by med det bedste af alt i form af Central Park, de bedste shoppingmuligheder og det helt helt indre byliv.

Denne gang bliver det kort, nemlig 5 dage i påsken. Den korte, men fucking fantastiske, ferie kræver altså en klar strategi og plan over hvad og hvor meget der skal shoppes. Vi skal besøge et outlet som hedder Woodbury. Vi har været i det før og det skuffer aldrig. Der er alt fra Nike til Gucci til YSL, Givenchy, Lacoste osv...

Jeg har samlet en forenklet liste af hvad jeg håber have med på vej hjem i flyveren om ikke så længe.

BEAUTY. Beauty er lykke for mig, og jeg håber at jeg kan styre mig i Sephora, hæhæ.

WORKOUT CLOTHES. Generelt skal jeg bare have fyldt op af alt det basic træningstøj, men vil også gerne pifte det op med nyt, så jeg får motivation til at træne.

SHOES. Om det lige bliver Gucci espadrilles er ikke til at vide, da mærkevarer faktisk er dyrere i USA, men lækre er de!

CLOTHING. Jeg køber generelt ikke særlig ofte tøj, men er begyndt at være mere interesseret i at mixe, matche og have pieces som skiller sig ud. Altså er fede tøj items klart et hunt for mig.

ACCESSORIES. Jeg har længe tænkt på Gucci Soho Disco crossbody tasken, men måske bliver jeg overrasket i New York og finder min nye yndlingstaske, who knows.

Likes

Comments

1. Givenchy Horizon Leather Satchel Bag // 2. Chloé Medium Faye Leather and suede shoulder bag // 3. Givenchy Antigona Small Leather Satchel Bag // 4. Chanel Classic Flap Bag // 5. GG Marmont matelassé shoulder bag // 6. Soho leather disco bag // 7. Proenza Schouler Bags // 8. Mulberry - Darley leather clutch // 9. Dionysus python mini bag

Jeg drømmer, drømmer og drømmer.. Om mange ting, men specielt om de ovenstående tasker! Gucci SOHO disco tasken har jeg planer om muligvis snart at købe, men de andre må jeg nøjes med at kigge på med store øjne, for hold kæft hvor er de flotte!

Likes

Comments