Hey guys og velkommen til mit første indlæg her på bloggen.

Jeg tænkte at det vil være ret oplagt at starte ud med at fortælle om mig selv, så i kan få et indtryk af hvem jeg er.

Mit navn er Natascha Holst, jeg er 15 år gammel. Jeg går på en lille privat skole i Gladsaxe. Jeg er opvokset i en stor lejlighed i Lyngby. Da jeg var omkring 3 år valgte min familie at flytte til Sverige. Vi boede derhenne i 1 år. Jeg gik i børnehave derhenne og fik nogle gode veninder og en bedsteven. Jeg lærte også at tale Svensk, men det kan jeg dog ikke længere.

I min fritid elsker jeg at hænge ud med mine venner og veninder, der er ikke noget dejligere end en hyggelig cafe tur i København.

Jeg elsker alt hvad der har med mode at gøre, så selfølgelig skal min blog indeholde mode, men også beauty og mit liv.

Håber at i har lyst til at følge med i fremtiden.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Er du også træt af, at bruge penge, mange penge på hudpleje som skriver lovende ting om produktet, men som er helt udueligt. 

Det er jeg! For rigtig mange måneder siden fik jeg en teenager hudpleje rensning eller hvad det hedder, på Lyngby hovedgade. Jeg måtte bide smerten i mig, men det var helt sikkert de penge værd.

Hun anbefalede mig nogle hudpleje produkter fra dermalogica. Da jeg havde holdt rutinen en uge, deromkring kunne jeg allerede se resultater, min hud blev helt blød og fri for urenheder. Produkterne kan købes på nicehair.dk
Jeg håber at i kan bruge indlægget!
KNUS


Bruges om morgen.

Bruges om aftenen.

Bruges hver dag eller efter behov.

Bruges 3-5 gange om ugen, med en creme over efter.

Likes

Comments

Shoppetur på grafton street.

Sandra og jeg startede tirsdagen ud med at tag på Starbucks. Vi bestilte begge en cinnamon Swirl og en White chocolate mocca, kan varmt anbefales. Derefter mødtes vi med resten af klassen og gik hen til et vikingemuset, som var delt op i 3 dele. Der var vi i 1 times tid.

Så blev vi sluppet løs. Sandra og jeg tog hen til en gade der hedder Grafton Street, det er ligesom det strøg vi har herhjemme. Vi havde hørt en masse godt om gaden især om den butik der hedder Brown Thomas, det minder meget om Illum som vi har på strøget. Jeg købte noget derinde fra Gucci, jeg vidste at jeg skulle købe et bælte og jeg fandt et super flot et hos Gucci. Jeg havde også haft kig på et Valentino armbånd, men de havde kun deres tasker og sko, så det var lidt skuffende at de ikke havde det i butikken, men kun på deres shop.

Så tog vi hen til Henry Street, der var et center kan ikke huske navnet på det. Men vi var i Zara hvor jeg købte en blød mørkegrå frakke, som jeg har tænkt mig at bruge nu og til vinter, Sandra fik købt sig noget makeup. Da vi havde gået rundt i butikkerne tog vi tilbage til hotellet og lagde de ting vi lige havde shoppet.

Så blev det frokosttid. Sandra og jeg havde gået forbi en noddle bar, som vi syntes så god ud.

Vi tog 3 af drengene med og købte os en nudel og en sodavand, det smagte fint indtil at Sandra fandt et sort hår i sin mad, så mistede jeg helt appetitten.

Middag på O’sheas og riverdance

Hele klassen skulle være tilbage på hotellet klokken 19. Vi gik hen til en restaurant der hedder O’sheas som lå tæt på det hotel vi boede på. Der kunne vi vælge imellem foret og hovedret eller hovedret og dessert. Både Sandra og jeg tog præcis det samme, vi bestilte en pastasalat med svampe i og en chokoladekage med flødeskum til. Efter min mening var der for meget ost i pastaretten og chokoladekagen var helt tør.

Da vi alle var færdige med at spise gik vi under restauranten, hvor der lå en dansesal. Der var to som spillede på instrumenter og hende som skulle undervise os. Vi skulle prøve riverdance, som er meget populært i Irland. Vi lærte 3 forskellige danse, det var helt vildt sjovt men også rigtig rigtig hårdt. Alt i alt var det en spændende tur og vi oplevede selvfølgelig også andre ting. Håber i fandt indlægget interessant

Knus

Likes

Comments