Ännu en väldigt oklar dagen som började med matteplugg på jobbet, inkluderade även en del tjat med mina tjejer, och sedan gavs det av mot gymmet för ett inte så kärt RPM/spinningpass med godingar Ida. Hatkärleken är någon extremt då känslan efteråt är hur underbar som helst!

Nu vankas det hemgång och bak inför morgondagens administrationslektion. Puss puss bilder på mitt kommande mästerverk lär åka upp förr eller senare.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj Halloj! Äntligen tillbaka ska jag nog börja med att säga. Var ett bra tag sen nu men känner att det är dags att ta tag i aktiviteten här på bloggen. 

Dagens lunch bestod av en smaskig runda sushi med kära lilla Ebba. Sitter i skrivande stund i skolan och försöker avverka dagens sista två lektioner innan det bär av  mot gymmet. Hörs senare, pusspuss

Likes

Comments

In och följ min nya instagram vetja! @ NatalinYousef

Likes

Comments

Under gårdagen blev det hyrning av bil och ut på öns små bergsvägar. Vi har haft det väldigt tur med vädret under 20° har vädret inte termometern visat, förutom igår då vi smått fick en skur regn.

Väll åkandes på bergets små vägar så besöktes både djupa dalar, museum, en gammal kyrka samt blev ett försök att se Europas ända Kaffeodling vilket inte gick sådär jättebra precis.

Om 4 dagar bärs det av mot kyliga Sverige som de senaste dagarna snittat -10°. Gissa vem som inte ser fram emot det? Dessutom blir det ingen vila mellan semestern och jobbet, börjar nämligen redan kl 05 på söndagsmorgonen och är framme i lilla Skövde runt 1 tiden på söndagsmorgonen, inte lika mysigt.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Ute på rälsen ännu en gång, med destination Kanarieöarna och Gran Canaria. Lite lagom spontant nu vid årsskiftet men man tackar väll inte nej till ett erbjudande som detta?! Blir 10 dagar nere i värmen med mina två käraste kusiner.

I skrivande stund sitter jag på tåget mot Göteborg och därifrån blir det ett byte till tåg mot Oslo och efter det det ännu en buss mot Gardermoen, Oslos flygplats, haha och därifrån lyfter flyget ner till värmen. Lite rörigt? Ja. Blir en bra bit det vill säga, iallafall om man åker på egenhand. Tur nog är jag framme på mys-ön strax efter 22 så tolvslaget lär inte missas iallafall. Om då inget tokigt händer på vägen förståss....


Likes

Comments

​Under fitnessfestivalen blev det somsagt mycket shopping i främst form av träningskläder men även dessa 3 godingar från SELF. Helt galen i smakerna, fick med mig två BCAA burkar, en då ur Bobby Oduncu, samt en burk Pre-workout. Blev i samkerna (Hallon-saltlakris(Pre), Cola (BCAA) samt Bobbys sjukt underbara BCAA Strawberry-Lime)

Recension på Bobbys Strawberry-Lime

Känns lite som om jag vore över hypa denna men seriöst, handen på hjärtat, den är bättre än livet. Saken är väldigt god, saft liknande, utan att bli för söt och stark som många BCAAs lätt blir. Förövrigt så måste jag nog snabbt bara "preacha" det faktum att det smått bildas kolsyra när den späds ut, slår verkligen till med mer fräschhet, förutom den somriga smaken. 

Helt klart 5 av 5


Likes

Comments

Den föregående helgen medförde inte bara inspiration och ett drös träningskläder, som tur blev det även ett fåtal timmar inne i stan med "vanlig" shopping. Något baben Elise inte riktigt uppskattade, hehe jag är hemsk. Fick iallafall med mig dessa 3 godingar från NYX, dock inte hunnit testa dem än, hört massa bra dock. Det enda negativa jag kan komma på just nu är iallafall storleken på den lilla mini butiken inne på Gallerian, den är ju för skjutton maximalt 2 kvm stor. Sinnessjuk. Dessa tre produkter ska iallafall vara grymt bra och det håller jag verkligen tummarna på.

Fick med mig två concealers en flytande i färgen "Yellow" samt en fast i färgen CJ03/Light, och så en underbart len primer på det. Båda concealerna har gul underton, speciellt den flytande då hehe. Vilket för mig är väldigt viktigt då jag lätt blir rosig om kinderna men i mig själv har en väldigt gul underton. 

Likes

Comments

Skulle någon sagt till mig att mitt liv skulle se ut som det gör idag för ett halvår sen skulle jag börja gapskratta. Under de senaste månaderna har jag gått igenom så sjukt stora förändringar både när det kommer till mig själv, mina tankar och mitt sätt att utesluta negativitet. Till en början kändes allt så vilseledande, saker så vardagliga som att hoppa på bussen fick hjärnan att ställa hundratals frågor. Osäkerheten bara kröp fram och allt kändes bara så fel och helt utanför mina gränser. För ett par månader sen började jag rota mig in i mig själv, bara genom att tänka, bara genom att försöka förstå varför allt var precis som det var?

På något sätt så känns det så konstigt att detta var precis hur jag mådde för några ynka månader sen. Sinnessjuk. Man märker verkligen hur mycket ens värderingar, tankar och slutsatser ändrats och hur det blivit en del av en själv på ett helt annat sätt. På samma sätt när det kommer till att välja sitt umgänge. Att utesluta människor som inte bidrar med någon som helst positivitet. Det samma när det gäller åt det andra hållet. Träffat ett sjukt underbart gäng människor det senaste som inte bidragit med annat än garv, glädje och underbara minnen. Fyfan vad jag uppskattar er!! Vissa växer man bara ifrån, andra går man inte bara ihop med längre och detta inte med något som helst hat från min sida. Jag respekterar er som människor, men vi går bara inte ihop.

Det känns så lätt nu det senaste att bara tänka på vad som är bäst och passar en själv. Tidigare har jag alltid varit en förlåtande människa, accepterat att bli illa behandlad, men just nu känner jag bara att det inte är värt den energin och tiden. Att förlåta någon om och om igen för samma saker, det håller inte. Det blir bara en extra belastning på en psykiska välmående, inte mer än så. Till en början kunde jag känna mig hemsk över att inte längre ha kvar de relationer som en gång betytt så mycket för en, sånt väljer man att koppla bort tillslut och efter att ha sett det från ett x antal personer om och om igen så ger man upp. Ger upp hoppet om att det någonsin kommer funka. Principer är något som det senaste blivit viktigt för mig. Principen av en handling kan lätt få mig att inse, inse vad en person faktiskt prioriterar eller hur personen prioriterar en. Ville bara få saker och ting nerskrivet, för min egna skull, då bloggen alltid varit min lilla åsiktsbok. Hör nog lite till att komma över saker när man fått trycka det i ord. Take it or leave it.

 Ta det såhär: "Det är mig det är fel på, inte dig".  För det är ju trottsallt jag som insett vad jag är villig att offra för mitt egna bäst.

Likes

Comments

​Äntligen blev dessa mina efter att ha spanat in dem i evigheter. Velat lite då jag personligen inte föredrar att lägga pengar på vardagsskor. Som tur var la mina kära stammisar från jobbet som jobbar i huset la undan ett par i min storlek, hehe de har bokstavligen bara stått och väntat på mig i dagar! Tufft att motstå. Kände att det var dags att unna sig några nya godingar då man under oktober trottsallt slet som ett djur på båda jobben. Dessa ska allt användas väldigt flitigt. 

Likes

Comments