Nataly F. Wright
n.w
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jag har varit hos mamma dem senaste två dagarna för att hjälpa till henne att packa och slänga saker vi inte behöver längre. Vi öppnade upp stugan idag för att rensa ut så att vi kunde lägga in cyklarna. Det var en hel hög som rensades ut innan jag fick syn på Margareta under allt skit.

Ja, min moped heter Margareta. Jag namngav den när jag var femton år gammal och tjock. Jag älskade att åka till Pizzerian Beneventos för att köpa en Margareta pizza.

Jag fick värsta nostalgin. Brukade köra upp till skolan med min lilla moppe. Gick i nian när jag köpte min moped med egna pengar som jag tjänade medan jag jobbade på stallet. Var så himla glad att se den!

Självklart bestämmer jag mig för att försöka ta mig en sväng runt kvartét. Tror ni då inte jag kör in i grannens staket med hög hastighet? Då ser jag att bromsarna inte funkar... Och att det var just av den anledningen jag inte kört runt på Margareta i snart fem år.

Nu ska Margareta säljas. Antagligen för den händiga föraren eller som reservdelar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är nu två dagar kvar tills min uppsägningstid är över. Dock har jag två pass kvar. Idag och imorgon. Jag har så mycket ångest över att jobba dessa pass. Ingen förstår hur trött jag är på att vara på dem förbaskade arenorna. Jag är rädd för min säkerhet, jag har ångest över tiderna och jag är såå trött.

Firade lite i förväg och köpte några saker. Några ska jag lämna tillbaka för att dem var för små samt för stora. Fick med mig en mysig mössa från FWSS och flare jeans från Scotch & Soda.

Likes

Comments

I samarbete med Carl Edmond.

Vi alla strävar efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Men den stora frågan är ju om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo. Carl är killen dem flesta vill ha i sin närhet. Skön, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för alla oss att börja tänka om, och prioritera om våra liv.

Likes

Comments

Idag blev det massa mys med tjejerna och sedan åkte jag iväg för att ge Amanda ett par hörlurar eftersom hon tappade bort dem sist vi gymmade. Vi tog en liten lurre på Bun Meat Bun som var såå himla gott. Värt!

Likes

Comments

I samarbete med Toni&Guy

Jag fick hem en Toni & Guy hårfön idag från företaget och allt jag har att säga är haleluljah.

Alltså vi måste börja prata om inställningarna. Jag har haft en gammal Sassoon hårfön som jag köpte för fem år sedan på en rea i Tikimax i England. Och den har endast två ställningar. Kallt, mediumvarmt och supervarmt-så-att-du-bränner-håret.

Men min Toni kan ställa om det varma till hur varmt jag vill ha det. Och hur kallt jag vill ha det.

Jag fönar endast mitt hår med kall luft för att det ska bli sådär glansigt så är superglad för den inställningen.
Det bästa med denna är väl att tratten är så bra gjord att den fångar varenda hårstrå istället för att blåsa ut. Gillas stort!

Ni kan hitta denna lite överallt! Rekommenderar denna gladligen och priset är studentschysst också! #gladtjej

Likes

Comments

Dem senaste två månaderna har jag tagit tag i mina dåliga vanor. Vanor såsom att dricka för mycket coca cola, glömma att ta hand om min hy eller bita mina naglar. Så jag köpte ett nagelkit med filare, förstärkare osv. Idag har det gått 58 dagar sen jag slutade bita och kolla hur långa dem har blivit! Så himla kul!

Jag har sprayat parfym i mina händer så att jag känner av när jag börjar bita på dem då lukten är så stark. Sedan har jag använt en nagelförstärkare från Absolute NewYork som innehåller E vitaminolja och Vitlök.

Likes

Comments

Det bådar aldrig gott när jag är inne på Vestiarie Collective. Jag klickade hem dessa två klänningar med stjärnmönster från märket Realisation som har blivit en hit på sistone. Håller även på att buda på en klänning med stjärnor i svart, så snyggt. Så snyggt med beiga klackar, naturligt smink och håret uppsatt ju!


Likes

Comments

Igår så var jag, Ellen och Haddy ute. Vi började i Aspudden där vi förkrökade innan vi drog till Hornhuset. Satt och spelade spel majoriteten av tiden på övervåningen då jag inte dricker ute längre (Försöker minska mitt alkoholintag). Mysigt var det! Men sen så halkade jag med ena foten i trappan och min tå sabbade ihop sig totalt då jag hade klackar dumt nog. Hela klacken var helt blodig när jag bytte till sandalerna. Hur onajs?
Men sen åkte jag hem med William och vi pratade lite vilket behövdes då vi inte varit på bra termer på ett tag.

Hur har eran helg varit?

Likes

Comments

Planen var att jag skulle ut idag men det blev lite ändringar så stannar hemma och myser och kollar lite på How I met your mother och myser. Mår lite illa också så kanske lika bra det!

Likes

Comments

I samarbete med Foreo Nordics.
Jag var rätt så skeptisk till att en liten vibrerande silikongrej skulle kunna göra någon slags skillnad.
Men fyfan vad bra denna lilla makapär är! Helt sick.

Jag märkte efter 30 sek vibration på hyn hur najs min hy såg ut. Allt skit bara åkte av. Jag hade även använt min toner efteråt och fy vad bra det blev.


Jag ska fortsätta använda Foreo i en vecka för att se om jag får några märkvärdiga resultat. Förhoppningsvis så är jag icke lika röd eller sliten i hy som jag har varit sen jag kom hem från Bali. Min hy har verkligen nötts ut på alla sätt och vis.

Likes

Comments