Nataly Wright
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Alltså, jag har typ stress som satan på sistone. Jobb och plugg samlas på en hög. Jag hinner liksom inte med någonting utöver det vilket är så himla segt. Jag äter inte bra heller vilket gör att jag mår ännu segare i kroppen.

Men nu börjar saker och ting lätta äntligen. SÅ skönt!
Idag blir det en utgång med Emelie, vi ska iväg till Söder och hänga lite är planen. Imorgon ska jag och en vän ut till Ikea för att käka sen till Outlets för att kika lite på kläder. Behöver fylla på min garderob till vintern. Vad gör ni idag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina dagar går alldeles för snabbt. Plugg efter plugg samlas på till en hög. Jag hinner knappt dricka klart en kopp kaffe innan jag måste iväg. Även när jag är hemma är det stressigt.

Först av allt, så kommer jag släppa två rätt så balla nyheter inom kort som har däremot lagt på med stressen. Men jag är glad att jag äntligen gjort båda sakerna! Känns bra i själen!

Sedan så ska jag börja planera inför Paris, då jag drar dit igen med två tjejkompisar den 30 november-3 dec för att njuta men även göra lite allvarliga grejer som hänger ihop med nyheten. Så jag är sjukt taggad.

Likes

Comments

Var på ett möte med öron hals näsa avd på Karolinska samt var och gjorde röntgen. Visade sig att jag hade fått näspolyper under sommaren pga av en kronisk inflammation plus att jag har varit förkyld till och från hela jäkla året.

Nu har jag satts på akut kö i OP listan för Sophia Hemmet medan jag ska ta hand om polyperna genom att hela tiden rengöra med salt vatten och näs sprej med kortison. Jag har så ont, ni förstår inte

I och med att luften är så krispig och kall så gör det ont att andas ibland med näsan. Så det suger ju förjävligt.

Likes

Comments

Måndagen spenderades med tjejerna, jobb efteråt i butiken innan jag sedan drog och träffade Niklas där vi käkade och sedan stack vi till Allstars för att träna lite men slutade med att vi lallade runt bara, vi var på ett flummigt humör så det kändes bara skönt att släppa och bara fåna sig.

Likes

Comments

Söndagen spenderades med Hanna där vi bowlade i Hötorget! Det var så himla mysigt! Jag har ju aldrig bowlat i hela mitt liv men det visade sig att jag råkar vara riktigt bra på det. Kan vara så att jag kaaaaan ha googlat på Wikihow och Youtube hur man bowlar. Allt handlar ju om tekniken!

Likes

Comments

I skrivande stund så håller jag på att städa igenom garderoben för att rensa bort sommarkläderna och sätta in höst och vinterkläderna. Allt ska upp till källarutrymmet senare och sen ska jag till gymmet. Senare på dagen har jag ett möte med jobbet innan jag ska jobba inventering. Hur ser er Lördag ut?

Likes

Comments

Att gå till gymmet efter 2 månader var inte det mest händelserika som hände idag, absolut inte. Vart kaos i Huddinge, värsta tågolyckan där, hann precis vända mig om innan allt gick åt kaphelvete och fick springa till människan i biljettluckan för att varna. Mobilen hade laddat ur så fick ladda om den i sushi restaurangen medan jag väntade på att bli upphämtad. Värsta var när man såg räddningspersonal dra ut saker under tåget. Hemskt.

Satt efteråt i samtal med polisen för att lämna uppgifter om allt som hade hänt. Stackers tågkonduktören!

Likes

Comments

Jacka / Zara - Stickad tröja / Chiquelle - Skor / Sandro

I skrivandes stund är jag på väg till Huddinge Sjukhus för att äntligen få en kameratid för näsan. Som jag har skrivit förgående så var mina tider avbokade pga av att läkaren jag skulle haft var med om en bilolycka.

Så nu har jag fått mig en ny läkare och vi ska kolla hur det ser ut i näsan idag och när jag kan göra operationen, jag är så less på min näsa. Kan inte andas ordentligt och det gör så ont.

Likes

Comments

Kärlek till Tweed jackor. Älskar verkligen denna franska trend som har hållit sig i många år. Så fort jag ser såna här jackor så tänker jag på Chanels jackor. Så himla snyggt!

Likes

Comments

Lilla jag ska iväg och köra lite grupparbete med tjejerna. Vi har en inlämning som är klar men måste nu skrivas ihop (skrev klart min del igår). Så känns najs! Sedan ska jag få lite sällskap. Vi hade tänkt beställa hem lite mat från Foodora och mysa med en film. En sån där myslördag i klass!

Likes

Comments