Header

I dag har en stor del av dagen bestått av att baka bullar. Har bakat till mitt fotbollslag som ska stå och sälja fika nästa helg. Det tar en himla tid att baka bullar men som tur är tycker jag att det är roligt!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var det fredag igen då, veckorna går ju så fort. Kom upp till Umeå igen i söndags efter två veckors påskledigt. Det har varit himla skönt att få vara hemma så länge. Nu har skolan dragit igång igen och just nu läser vi en kurs som heter Handelsrätt som jag tycker är himla roligt.

I dag behöver jag inte vara på skolan så har precis varit på ett spinningpass och resten av dagen kommer bestå av plugg och kanske ett till spinningpass i kväll. Stukade till foten i veckan så kan inte träna allt jag vill men det gick ändå okej på spinningen, så det får bli mycket spinning tills foten är bra igen!

Likes

Comments

Älskar den här inredningsstilen. Så himla fint! Längtar tills jag har en större lägenhet som jag kan inreda och fixa som jag vill!!

Bilderna lånade jag från Instagram @INTERIORSTYLED

Likes

Comments

Har haft en underbar påsk med familjen och släkten. Påsken har varit precis som den ska vara med massa skoteråkning, grillning och pimpling. Hoppas ni också har haft en bra påsk!!

Likes

Comments

Tog och påskpyntade lite i lägenheten. Det blev inge mycket eftersom jag snart åker hemöver men lite påskris med fjädrar blev det. Hittade en jättefin färg på fjädrar på Lagerhaus som blev perfekta att ha i riset!

Likes

Comments

Har återigen haft en skön helg hemma i Jämtland. Hann med en hel del saker i helgen. Träffade alla underbara där hemma, var på Gregoriemarknaden i Östersund, var och simmade med syster, tränade, hade mellomys och så blev det lite plugg.

Nu är det sista veckan innan jag åker hem för påsken. Har lite längre uppehåll på skolan då så blir hemma lite längre än vanligt. Ser verkligen fram emot det. I veckan blir det fullt upp med tentaplugg, träning och en del jobb.

Likes

Comments

Den här serien med sminkborttagning från The Body Shop är en favorit! Speciellt den som är på burk. Tycker att sminket försvinner väldigt lätt och det känns skonsamt för huden då produkten är lite oljig. Sen så luktar de väldigt goda!!

Likes

Comments

Har gått och känt mig lite förkyld hela veckan och i går så bröt det ut. Kände mig helt slut efter skolan så nu ligger jag däckad i hög feber. Det är så himla tråkigt när man vill kämpa på med träningen. Jag känner mig så rastlös när jag vet att jag förlorar några dagar som jag skulle kunnat träna på. Men man måste lyssna på kroppen så i helgen blir det bara vila för mig så hoppas jag att jag kan träna igen till veckan. Ska försöka plugga lite men just nu orkar jag inte ens det.

Hoppas ni alla får en bra helg!!

Likes

Comments

Då var veckan igång igen då. Har haft en riktigt skön helg hemma i Jämtland. Synd bara att helgerna går på tok för fort. Men snart är det påsk och då blir jag hemma lite längre.

I dag har jag varit en sväng på skolan och nu sitter jag och smaskar på en smoothie och laddar för en PW. Sen blir det plugg och i kväll har jag bokat mig på ett spinningpass.

Hoppas ni alla får en bra tisdag!!

Likes

Comments

Har länge varit sugen att köpa en vuxenmålarbok som är så populära just nu. Så i måndags tog jag och köpte mig en bok och lite färgpennor. Har verkligen fastnat i målandet och det är en bra syssla att hålla på med på kvällarna framför tv:n. Jag har alltid gillat att pyssla så det här är perfekt för mig! Jag blir så lugn när jag får sitta och måla!

Likes

Comments