Ska ge ett lite inlägg till fröken Fin Ella. Men först måste jag säga att jag blir himla glad när jag får respons från er läsare. Ibland i privata mejl eller i form av en kommentar nedan! Tackar Tackar!

Jag har troligtvis nämnt i tidigare inlägg att Ella är en ganska personlig häst, hon vill lära känna sin ryttare och har alltid 100% uppmärksam på sin människa. Jag är så otroligt tacksam för att jag har denna häst, hon påminner mig varje gång jag ser henne att det är så otroligt viktigt att vara närvarande, uppmärksam på sin medmänniska (medhäst är de kanske i detta fall) och ödmjuk. Idag är de också fars dag. Jag hade verkligen inte en sekund över att fara å hälsa på min pappa idag...

Men jag ringde honom, detta är också ngt vi aldrig gör. Pratar i telefon alltså ;) Och han vart så himla glad! Detta ledde såklart till att jag också vart glad, och nöjd över mig själv. Jag kände någon typ av lättnad. Att jag gav min pappa 10min i telefon. det är han värd! Nästa helg ska jag baka en tårta och hälsa på mina föräldrar.

Likes

Comments

Hej igen! Jag tänkte göra en liten shout out för mitt instagramkonto, där är jag mycket bättre på att uppdatera. Ni hittar mitt till vänster på denna sida, under "profilbilden". Annars heter jag nataliolsson om ni vill söka direkt via instagram appen själv.

Snabbuppdatering av los horses: Calle har tagit de väldigt lugnt denna vecka, de börjar bli kallt här uppe i norr och vi har även fått snö! Vilket gör att Calle blir känsligare i sin omusklade rygg. Han står just nu på mitt jobb och trivs väldigt väldigt bra där! Han går snabbare upp i vikt och blir glansigare i pälsen!
Ella: Har även hon flyttat till ridskolan som faktiskt visat intresse att köpa henne, hon är fortfarande tillgänglig att provrida om någon är intresserad! ;) Ella startade en bana på 80cm på klubbhoppning så sent som i tisdags denna vecka. jättefint!
Bea: fightas i snön!

Jag tänkte tillägna ett inlägg men hur jag jobbar och tänker runt Calle hon behöver musklas en hel del men också har en känslig rygg. Kanske vi kan lära oss ngt av varandra ? ;)

Likes

Comments

Alltså jag tycker det är så svårt att starta ett inlägg. Men så fort första, andra raden är skriven så flyter de mesta bara på. Haha. Så.

Jag jobbar som ridlärare. På en växande familjär ridskola. Jag vill att mina elever ska bli de bästa de vill bli. Jag vill att dom ska utvecklas, inte bara som ryttare utan också som människa. Lära sig ödmjukhet och samtidigt få en självinsikt och respekt för sig själv men också för andra. Djur och människor. Idag hade jag en visning på Ella. En jättebra visning med en intressant och engagerad kvinna. Och de föll för mig att jag är väldigt säker på mig själv. ÄNTLIGEN! Jag är säker på mitt koncept, mitt sätt att hantera och utbilda mina hästar.

Jag brukar ge mina elever lite hemläxor. "Nästa gång vill jag höra EN sak som ni är riktigt bra på" . Det här är något mina elever inte behöver berätta högt för gruppen, utan bara för mig. För de är svårt.

Det är så ofta vi ryttare hakar upp oss på vad som gick dåligt eller vad som kunde gått bättre under ett träningspass. Det är endast resultatet som räknas. Varför?
Är de så att vi är så " svensk" som inte vill ta plats, eller är vi rädd för att tycka för gott om oss själva? Jag hoppas att genom mina hemläxor och mitt val av yrke kan påverka fler unga men såklart vuxna också att våga tycka bättre om sig själva . I vår sport finns mycket prestige, ta de till en födel istället för att gå undan och inte tycka gott om sig själv.


Jag är en duktig ryttare, jag är stabil och jag vågar rida frammåt. Jag tror på mig själv och jag vågar ta chanser. Jag är en bra ryttare! 

Likes

Comments

Hej igen! Efter ett "ofrivilligt" avbrott i bloggandet vart jag positivt överraskad och nästan lite peppad till att försöka börja blogga igen! Jag kan börja men att säga att Ella är till salu, så när en kund ringde och fråga om det är jag som bloggar. Och jag svarade att ja till viss del, haha så kände jag att de kanske finns något där endå. Det kanske är folk som klickar in på min blogg och kanske faktiskt läser och tar del av det jag skriver. Så jag gör ett nytt försök ;)

Men lite uppdatering om vad som hänt sedan sist. 

Callago...

har gjort sin första start med mig. Och jag har gjort min första start på 2 år! Jag kan ärligt säga att jag var så nervös kvällen innan att jag inte ens ville åka, men jag gjorde det! Jag vann inte, men jag var med. Hejja oss. Nu har jag lånat ut Calle till ridskolan jag jobbar på för att hjälpa till och avlasta lite ridskolehästar, då vi tyvärr är lite kort med dom i dagsläget. Han ska få en ny arbetsplan och kan jag återigen försöka lägga upp mer bilder på honom så ni får se och följa hans utveckling.

Eltina..

...är till Salu, min fina tjej är nu till salu. Jag känner att vi är klara med varandra och jag hoppas att rätt ryttare ska dyka upp och vilja lära sig så som jag själv gjort av henne. Min mycket fina prinsessa.

Bea.

Har jag kvar, kommer aldrig kunna sälja henne. Men pga av ändrade situationer så ska hon till en fodervärd i 6mån. Min lurvtuss är en pärla och ärret av triangelmärkningen har nu blivit vita hår på hennes rumpa <3


New in...

Jaa... ni får vänta å se vad som händer helt enkelt! 


 

Likes

Comments