Mobbningen och min barndom har inte varit lätt! Som liten hade ja knappt vänner i min ålder. Alla mina vänner ja hade var yngre än mig oftast. Folk i min ålder ville aldrig umgås. 

Ibland har de varit svårt för mig att veta hur ja ska bete mig vissa gånger. Ja kunde knappt läsa av andra i min närhet ibland. Och de har varit tufft. Jag pressade mig hela tiden på löpande band. De vart värre med mobbningen ju äldre ja blev folk frös ut mig ännu mer. 

Alla fick mig att känna mig annorlunda me deras blickar. Vissa gånger låste ja till och med in mig själv på skoltoaleterna och grätt när folk försökte slita upp dörren och säga en massa saker till mig som fick mig att titta mig i spegeln. En gång hittade en städerska mig inlåst på toan minns hur hon låste upp toan när hon hörde mig gråta. Folk gjorde knappt en fluga för mig. Vissa lärare brydde sig knappt. 

Ibland fick pappa rycka in när ja mådde som sämst dom värsta mobbarna hade iallafall mer respekt för min pappa än nån annan. Ja var helt förstörd av smärta och plåga. Var rädd att vistas överallt var rädd att inte kunna känna mig duglig underbar och älskad på samma sätt. Men sen i början på 2009 då ja började hotell och resturange på särskolan de var en utmaning. Ja var så oerhört ensam och kunde inte ens va på stora ytor. Ja kunde inte ens sitta me folk ja va så rädd i mig själv. Men idag har ja lärt mig en sak och de är styrka. De kommer inifrån!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt namn är Natali Mari Norenius och ja är en tjej som är från Örnsköldsvik! Är född och uppvuxen i Västergidsjö bodde där i 16 och har mina rötter där ifrån! Morsan och farsan separerade för ca 10 år sen ungefär! På grund av mycket som hänt runtomkring! Pappa har varit den i livet som tagit hand om mig och syrran som mest!

Sen lever ja med ett funktionshinder autistisk spektra och tiks vi började utreda mig vid 12-13 års ålder om de inte var tidigare de minns ja inte riktigt, och en massa saker har skett sen dess! Mitt funktionshinder är något ja är stolt över att ha de lärde mig att ja är lika unik som allt annat i denna värld! Jobbar på en daglig verksamhet numera och bor i en helt egen lägenhet sen fyra år tillbaka!

Började jobba 2013 efter studenten och första stället ja var på heter Konferens Fika där ja är nu startade 2015 nyligen och heter Cafe Kronan!

Har tre hamstrar som ja älskar mest på denna jord! Två är helt mina men den tredje är halvt min! Sen lever mina föräldrar även idag med nya partners mamma hon bor i Malmö och pappa han bor här i Örnsköldsvik! Sen är ja älst i syskonskaran! Har en halvbror på pappas sida som föddes 2013 och en biologisk lillasyster som är tre år yngre än mig bl.a en 96!

Sen på fritiden älskar ja att måla hålla på med musik och fota, samt vara med vänner med såklart! Och nu i år 2018 flyttar ja pågrund av att ja mått dåligt en längre tid! Hade ett förhållande i 4 år med en kille ja dessutom varit förlovad med och riktigt kär i med som ja träffade 2014. Men de året som kommer blir ett år med nya utmaningar!

Har dessutom en YouTube kanal som heter Nattis Tv som ja även kan roa mig med ibland på fritiden!

Men de va lite om mig nu och har dessutom en gammal blogg sen tidigare som heter snuttisnuttanflum.bloggplatsen.se ni kan ju kolla den och få en tillbaka blick från den men den är ett avslutat kapitell!

Mitt kommande år som kommer ska bli ett år där ja får må bra och klättra på nya höjder igen men de var en del om mig och mer kommer i fortsättningen!

Kram Natali <3

Likes

Comments