Header

Så var det en jobbdag idag! Första dagen också, det gick hur bra som helst, har lärt mig en massa nytt! slutade vid 16 och åkte då hem till min käraste, han är ute och firar sin kompis ikväll så jag sitter här hemma med hans bror, mamma och låtsats pappa, vi har ätit tacos, ostbricka och kollat på Morran & Tobias! ska alldeles strax hoppa in i duschen och vila lite!

Likes

Comments

Tjenaaaa! Sitter och kollar på Fast 5 just nu med min pojkvän, vaknade tidigt som satan imorse för att följa med Linus till en hud-doktor, det visade sig att nånting i hans kropp äter upp hans pigment. Väldigt ovanligt men det kommer bli bra sen! Efter det åkte vi med pappa medans han jobbade, och käkade kebab. fuskade med min diet idag och ångesten är stor.. Vi kom hem runt 13.30 och vi sov till 16 ungefär, så skönt. Åt gyros till middag och är oerhört trött så funtar på att gå och lägga mig snart!

Likes

Comments

Hej! Kör ett till inlägg och berättar om idag också. Vaknade upp hos mig och började fixa mig för att dra iväg hem till Linus familj, vi drog sedan till en restaurang för att fira Linus mormors och mosters födelsedag, åt plankstek med fisk, vilket var extremt gott och sen drack jag kaffe, då jag är på en diet och inte får äta socker ( :-) ) och det serverades tårta ( :-) ) Vi kom hem runt 21 och jag och min kärlek har bara vilat, nu ligger vi och kollar på Johan Falk och myser. vi hörs mer imorgon!

Likes

Comments

Hej! Igår var jag, Linus och familjen på min barndomsväns 18års-fest! Hade jättekul och dansade massa folkdans. Linus testade även på att dansa med oss juggar, vilket var kul att se. Tidigare den dagen var vi på påsklunch hos mina kusiner och firade även mamma som fyllde år. Hon fick ett armband och smink av mig, Linus och familjen. Hon blev extremt glad över presenten!

Likes

Comments

Hej! Lovade er ett till inlägg idag! Skrev ju tidigare att jag väntade på Moa och Amanda tills de slutade, vi satte oss på Espresso House och tog en varsin varm dryck. Vet inte exakt hur länge vi satt och pratade, men tiden räckte inte till. Finns fortfarande hur mycket som helst som vi kan prata om, så en dejt snart igen kommer att ske, definitivt. Kom hem och där väntade mitt hjärta, vi har myst hela kvällen och ska väl förmodligen gå och lägga oss snart, har blivit lite sjukare och är svintrött, godnatt!

Likes

Comments

Hej! Längesen sist, har inte varit på humör för att blogga. Mått sisådär, och har precis frisknat till faktiskt. Det är typ ingenting som hänt i mitt liv ändå, känns som att skolan tar över, och när jag inte engagerar mitt liv till skolan så är jag med min bättre halva. ​Här har ni några bilder från de stunder jag faktiskt gjort någonting. Bilden på Linus var på vår halvårsdag, sedan får ni en selfie på mig, den tredje bilden är från när jag och Milica var på Bun Meat Bun i Farsta Strand och åt, godaste burgaren, wow. Och sedan så har jag fått min käresta bikini hemskickad till mig. Den är så oerhört fin faktiskt, finare i verkligheten. För en vecka sen blev jag sjuk, hög feber, ont i huvudet, hosta och snorig. Har bott hos Linus sen i söndags, kom hem igår. Somnade vid två inatt men vaknade ändå tillräckligt kry för att kunna gå till skolan. Slutade vid ett och sitter just nu i Thorén och väntar på att mina två tjejkompisar ska sluta, så ska vi fika efter det. Gos. Uppdaterar mer sen! 

Likes

Comments

Och så har en till dag gått förbi, dagen har varit ganska skön faktiskt. Började med att ha en presentation i företagsekonomi, vilket jag tycker gick väldigt bra. Efter det hade vi naturkunskap där vi hade individuella samtal med läraren, har lite att ta tag i men det är inte så svårt. Efter det hade vi matematik där jag pluggade intensivt och skoldagen avslutades med en presentation i engelska också, som handlade om LGBTQ, vilket är ett intressant ämne, så det var kul faktiskt. Slutade halv ett ungefär och åkte då hem till min kärlek. Vi har varit hundvakter hela dagen, så mysigt. två små valpar. Tänkte att jag ska ge er ett till inlägg innan jag går och lägger mig, så håll er uppdaterade! 

Likes

Comments