Nu sitter vi på bussen påväg hem från Kramsta, har haft riktigt roligt och har lärt mig en hel del utifrån dessa två dagar! Känner mig ganska peppad och full av energi men nu när jag har suttit ett tag så rinner de av snabbt och jag vill bara sova ett tag. Idag blev jag även medlem i kommunal vilket har en hel del fördelar! Tycker att det ska bli riktigt skönt att få komma hem igen till min familj, älskade vovve och min underbara pojkvän! Ska försöka vila lite nu när vi rullar in i Bollnäs men lägger till några bilder från dessa 2 dagar! Bye!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som jag tidigare skrev så vart jag vaken längre än jag är van vid och de antar jag ska märkas imorgon... Har precis krupit ned i sängen med två fina vänner efter en trög,dryg men ändå rolig och lärorik! Idag har även min underbara pojkvän fått tjänst på Björkbacka, så skönt och så glad för hans skull! Det var verkligen på tiden tycker jag! Imorgon ska vi kliva upp och vara klara och utstädade klockan 08.00! Jippi eller inte! Hoppas att det är god frukost imorgon som dem säger annars jäklar. Ska försöka sova nu så kommer det väl förmodligen ett inlägg imorgon. God Natt!

Likes

Comments

Klockan 08.00 går bussen till kramsta från skolan. Vi som går i sista året inom barn och fritid och vård och omsorg runt om Söderhamn m.m ska åka till kramsta då vi blivit dit bjudna av kommunal! Meningen är väl att eftersom vi går yrkesinriktade program som kommer ut i arbetslivet på en gång efter studenten ska få gå på bla. föreläsningar, lära oss skriva bra cvn och massa annat. Ska bli roligt tycker jag och det kan nog vara en bra sak att få göra sön förberedelse. Vi kommer även att få sova kvar där över natten och på kvällen har vi tydligen tillgång till bastu, någon bubbelpool eller vad de va och vi får då se hur mycket jag får sova när resten av brudarna säkerligen kommer vara vakna längre än vad gamla jag är van vid, haha! Kanske lägger ut ett till inlägg senare! Bye!

Likes

Comments

Sitter och väntar på andra bussen från sjukhuset till skolan. Det är ganska kallt ute idag det ligger en vita dimma över hela staden. Första lektionen är psykiatri 2, vilket jag tycker är riktigt roligt! Förra veckan skrev vi en uppgift om schizofreni och det tycker jag är en väldigt intressant sjukdom! Jag känner mig piggare i kroppen idag än vanligt, inte alls lika illamående som jag har vart varje morgon ett bra tag, tror jag har sovit väldigt tungt och bra inatt så de kan väl bero på det! Gårdagen spenderade jag hos min mor och umgicks med en som står mig väldigt nära, inte för att vi sa så mycket men de behövs inte i hennes närhet! Jag vet att hon förstår mig ändå! Jag hade även min underbara vovve från lördagen och vi har gjort allt från att gå promenad klockan sex på morgonen, bråkat och busat! På kvällen började jag även med att bygga massvis med miniatyrmöbler till ett skolarbete så det står hemma på färgtork. Vi får väl se vad denna dag bjuder på, ny vecka nya tag antar jag!

Likes

Comments

Sitter vid köksbordet och känner mig som en zombie, huvudet sprängs snart av huvudvärk tror jag... Ska försöka få i mig nå i magen och sen fara till skolan och därefter till UF mässan där jag ska vara hårmodell / hjälpa en vän som har ett företag. Det va då kallt så jag tände några ljus, nu behöver jag rappa på lite här klockan bars rinner iväg medan jag sitter still.

Likes

Comments

Jag är lite gnällig när det gäller vintern då jag avskyr nästintill allt som har med kyla och snö att göra! Men även de mörka har sina ljusa stunder, för hur vacker kan inte vintern vara?

Likes

Comments

Som ni kanske märkt så är jag hemskt förtjust i tatueringar! Efter att jag gjort min andra så vill jag bara ha mer och mer! Har många idéer på vad jag ska göra framöver och en av dem är en gemensam med @michellethingberg ! Längtar så till den!

Likes

Comments

Har precis lagt mig i soffan och äntligen har mitt hjärta kommit hem! Vi hade hoppats på att The Walking dead hade kommit ut men icke, så det blev ett avsnitt av House istället. Har haft en mysig kväll med @SannaSvanholm framför en jätte bra film! Hon satt och böla och jag skratta... Hehe! Nu ska jag umgås med Ricky lite innan jag lägger mig, Bye!

Likes

Comments

Ingen dag är en annan lik, vilket är både positivt och negativt. Nu känns det sådär tomt i huvudet igen men ändå rusar det tusen tankar på ett fåtal sekunder. Den vanliga känslan att ingen annan förstår finns självklart med oxå, så skönt att veta att jag har ett fåtal personer och en underbar vovve i min närhet, det gör det hela mycket enklare. Idag blåser det väldigt mycket och kylan kryper genom kläderna så den varma solen bakom gör ingen nytta. Just nu känns det som att livet är en gammal skiva som spelar en halv visa men börjar hacka så man är tvungen att slå om låten, och om och om igen går det... Idag ska jag iaf få vara med @SannaSvanholm vilket var på tiden! Vovvarna ska få leka åh!

Likes

Comments