Tog mig upp och ut ur lägenheten vid 8.30 imorse. Spöregn, nice. Köpte med kaffe i ovädret och promenerade till Rachel som jag tillsammans sen körde upp till London med. Efter lite bilmys o resande vart vi framme, hon skulle iväg på eget och jag åkte till Bethnal Green o mötte upp Caroline som jag inte träffat på år o dar (ok några månader) på brunch. Dog avokado-döden på The Gallery Cafe. Bästa på länge faktiskt, mysigt litet vegetariskt hål i väggen cafe som Carro visade mig. Matcha latte på det och det vart den grönaste frullen på länge, nom. Promenerade sedan runt på Brick Lane bland all gatukonst och vintage butiker o hade det allmänt mys. Nu hemma hos Chris o laddar om för middag med Rebecca ikväll - himla trevlig fredag!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hellu hej hej. Hej.

Nu tänkte jag påbörja något ganska annorlunda i Natalies värld. En blogg, som jag skriver på svenska, som är riktad till all er jag känner (o kanske inte känner) hemma i Sverige.

Efter studenten (och en del resande) tog jag mitt pick och bosatte mig i England (igen) (jag är ju född här osv). Först i London och nu i Brighton där jag pluggar på Universitetet. Jag fyller 22 i April så det har ju gått ett litet tag nu... (typ 2,5 år senare kommer hon på att en blogg kanske hade vart kul). Better late than never.

Såatteh. Här är jag då ja. Som sagt, bor I Brighton med min kära roomie, har en pojkvän uppe i London, surfar så fort jag får och livar runt i denna galna stad som jag nu kallar mitt hem. Hopppas ni mina kära vänner där hemma uppskattar denna lilla internet dagbok jag skaffat åt er så att ni kan stalka hur jag har det här borta! :D


Likes

Comments