View tracker

Vaknade imorse av att jag hade typ 40 graders feber o knappt kunde svälja. Detta va inte passande nu eftersom jag ska tävla i helgen. Gillar inte att behöva vara hemma för man blir så himla efter i skolan osv... Aja hoppas ni har en bättre dag än vad jag har i alla fall.

Kram Natalie


Likes

Comments

Gick super. Jag var dock inte alls med på noterna eftersom jag har feber o mår allmänt kass. Men min häst fick super för det! Fick ett stopp på sista rundan då hinder va 1.10 o jag inte hade henne tillräckligt framför skänkeln men hon hoppa det direkt efter så det va inga problem. Nu är vi supertaggade inför helgen då det är tävling på hemmaplan. Vi ska hoppa LD o LC, så vi får se hur det går! Men nu ska jag sova så godnatt allesammans.

Kram Natalie


Likes

Comments

Vi kan ju ignorera mitt ansikte på vissa bilder!


Likes

Comments

Här är lite bilder från träningen i Skyrup! Foto:Sarah Götz
Likes

Comments

Nu är jag äntligen tillbaka igen efter en lång paus. Vilket har varit väldigt välbehövligt men nu ska jag börja blogga ordentligt igen. Under den tiden jag hat varit borta har jag hunnit göra väldigt mycket, jag har tex haft hoppträning i Skyrup på deras SUPER DUPER fina utebanna. Och jag hade även turen att få Sarah med mig som fotograf så antingen senare ikväll eller imorgon så kommer det en stor bildbomb med dom bilderna. Ni får ha det så bra tills vidare

Kram Natalie


Likes

Comments

View tracker

Idag har jag varit i Perstorp o tävlat med anemone! Vi hoppade två klasser. LD & LD+. O det gick super. I LD så hade hon väldigt bra tempo, vi kom lite nära in på ettan så hon slog till bommen så den ramla ner. Sen på trean så hoppade hon på tok för tidigt... Typ tre meter innan så hon rev det oxå o hon gjorde ett väldigt stort skutt så jag tappade stigbygel... Så jag hoppade resten av rundan utan stigbyglar.
I LD+ så gick det helt perfekt. Ett stopp men det va helt mitt fel så jag är verkligen nöjd med henne idag.
Det blir nog kanske tävling nästa helg oxå

Kram Natalie


Likes

Comments

Idag har det varit första dagen i skolan o vi har fått mycket ny information. Jag ska ju börja 9:an o detta året ska jag verkligen kämpa allt vad jag kan för att höja mina betyg så att jag kan komma in på vilken linje jag vill.
Jag har oxå hunnit rida anemone idag vilket var helt meningslöst för hon var helt bråkig. Men men man måste ju ha sånna dagar oxå o jag älskar henne ändå :)

Kram Natalie
Likes

Comments

Gör ett snabbt litet inlägg nu för har bråttom men jag har varit i skolan men fick sticka hem tidigare för att jag ska på begravning!
Fler inlägg kommer ikväll
Kram Natalie

Likes

Comments

Imorgon börjar jag skolan o jag kan väl säga att jag inte direkt längtar haha. Det ända som ska bli skönt är att allt kommer bli en rutin igen o att jag kommer få träffa mina efterlängtade kompisar varje dag.
Eftersom jag ska börja nian så kommer det bli mycket plugg men jag ska oxå hinna med att försöka blogga ungefär tre inlägg om dagen o det kommer jag försöka lägga som en rutin. Jag ska dock oxå fortsätta hoppträna var måndag o kanske dressyrträna varannan torsdag. Eftersom det går så himla bra i hoppningen nu så ska jag oxå börja hopptävling o det ska jag börja med redan i helgen, för då ska jag till Perstorp o hoppa LD o LD+ vilket jag är riktigt taggad för! Fler inlägg kommer idag om allsvenskan o lite annat smått o gott!

Kram Natalie:*


Likes

Comments


Likes

Comments