Vilken underbar dag det har varit idag. Först åkt och hämtat bästa vovven sen hem till min mor och ätit lunch och sedan träffat min far med:) varit en toppen dag. Sen hem och pysslat och även ploppat lite på min tavla med som snart är klar. Så nu börjar jag önska att nästa tavla kommer snart! Annars nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda inför i helgen som är min jobbhelg.

Men det är en bra helg så det är rätt skönt:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår efter jobbet så blev det lite pyssel här hemma. Gjorde bland annat ordning en liten pyssel hörna till mig där jag kan sitta med mina Diamond painting och plumpa. Blev bra men ser lite kalt ut så det ska jag försöka lösa.

Och som vanligt på ledig dag är jag uppe as tidigt.. suck. Men ska inte göra så mycket idag utan bara ta det lugnt. Det enda jag har planerat är p-mötet bara. Så annars nu på morgonen ska jag bara vara.

Likes

Comments

Eftersom jag har så svårt att sova uppenbarligen så får det bli kaffe med tända ljus och en bra serie helt enkelt. Invänta att jobba dagen ska börja kl 13:30.

Så fram tills dess ska jag bara ta det lugnt och bara vara. Pyssla färdigt lite grejer med. Men just nu är det ju inte direkt härligt väder för att göra klart på balkongen men ska göra klart mina ljuslycktor som jag ska ha därute.

Men jag har svårt att komma på nåt sätt som gör att det blir mysigt därute dock. Så ska försöka komma på nåt.

Likes

Comments

Alltså vilka underbara dagar det har varit! Sol!
Igår var det garaget som gällde och tvätt av sommardäcken så dom är redo när dom ska på:)
Och idag ska jag pyssla på balkongen och ska måla lite tror jag;) senare blir det lång promenad och njuta av vädret. Alltså helt otroligt att man kan bli så pigg av lite sol:)

Behöver en liten kick nu så helt underbart!

Likes

Comments

Underbara morgon!

Det är lördag och jag är ledig. Hur underbart som helst. Tänk att helgerna man är ledig nästan blir heliga för en.
Men idag blir det lite pyssel tror jag. Sedan kommer Bobby så blir en härlig kväll:)

Men nu blir det kaffe och favvo serien i allafall:)

Likes

Comments

Alltså hur underbart väder är det inte ute idag då?!
Ska snart Bege mig ut på en liten promenad innan det är dags för lite annat.

Senare idag blir det bara lugnt och koppla av lite grann. Så skönt att bara vara ibland. Behövs verkligen emellanåt.

Det blir nog även att göra klart det sista på tavlan som jag har kvar med. Älskar att hålla på med Diamond painting verkligen.

Men nu förbereda sig för en promenad och så:)

Likes

Comments

Alltså det där med att ta sovmorgon är ju hopplöst för mig. Har varit uppe sen kl 6. Så det lär bli en lång dag idag. Jobbar mellan 13:15-19:45 idag.

Så får se vad jag hittar på för spännande idag så att jag orkar hela kvällen. Kan ju inte sova något på dagen. Får försöka att vila lite eller något.
Kanske en promenad i blåsten kan hjälpa.

Likes

Comments

Alltså vad är det med detta väder? Är inte alls roligt. Men hellre att det kommer nu så man slipper det sen..

Just nu händer inte mycket alls i mitt liv. Det knallar på som vanligt.

Efter den första IVF:en som misslyckades så var det får man se hur nästa går. Är ju en ganska på frestande behandling för mig att gå igenom. Först tabletter för att få mens sen tabletter efter det för att producera ägg och när ägglossningen kommer är det en spruta som ska tas. Och det är ju inte säkert att jag får ägglossning heller och då är det yttligare en månad att vänta. Så ja det är lite pyssel med detta. Men det gör det ändå lika värt att kämpa för varje månad trots att man känner sig helt slut.

Likes

Comments

Haft en skön ledig helg:) i fredags så tog jag det bara lugnt och gjorde inget speciellt. Bara myste framför en av favvo serierna mesans Danne var iväg med jobbet. Han kom visserligen hem ganska tidigt ändå. Sen vara det bara lugnt resten av kvällen.
Igår så åkte vi till min far och firade honom då han fyllde år igår. Jätte trevligt och mysigt:) och som vanligt så vaknar jag ju så tidigt innan någon annan vaknar. Så sitter just nu och tittar ut på snöovädret spm är nu.
Och varför skulle det komma tillbaka för?

Likes

Comments

Min andra ledig dag efter jobbhelg. Så skönt! Men ska till jobbet ändå och göra lite annat idag;)
Det har verkligen varit välbehövligt att få vila sig lite. Så idag börjar jag bli som folk igen. Ska göra lite annat pyssel med idag.

Och har ju börjar med en sån rolig hobby nu. Diamond paniting heter det. Verkligen as kul:) så ha snart gjort en hel tavla.
Så lite av det blir det förmodligen idag med.
Sen i helgen ska vi åka till min kära pappi och fira honom med. Ska bli mysigt.

Men nu lite mera kaffe sen förbereda mig för lite kontorsjobb :)

Likes

Comments