Haft fullt upp sen senast jag skrev. Varit mycket jobb och har visserligen hunnit varit ledig och åkt en sväng till Sthlm med. Så skönt.

Men nu är det tillbaka till verkligheten igen. Fullt med jobb. Men ska försöka klämma in lite av mitt andra liv med.

Ska ta mig i kragen och komma igång med träningen med. Går bra men ändå måsta jag lägga i en överväxeln känner jag.

Men idag blur det kort för idag ska jag göra lite grejer och gå på p möte..

Likes

Comments

Ibland känns det som om man vill lägga tanken på att skaffa barn åt sidan ett tag. Det är så sjukt jobbigt att vara i den här sitsen. Bara negativa svar hela tiden. Man Lixom tappar lite av sig själv varje gång. Men efter varje negativt svar så är det något som sporrar en att fortsätta. Hoppet om att man nån gång ska få uppleva det som är så naturligt för de flesta. Få hålla det efterlängtade livet. Det hoppas jag få uppleva snart.

Tänk vilka vändningar livet tar. Från ena dagen till den andra.

Ett talesätt jag tycker är slående är : "det syns inte på utsidan men känns på insidan" slutar aldrig kämpa.

Likes

Comments

Så snart är denna helg över med då.
Men den har varit helt ok;) gått så fort.
Jobbade extra igår på morgonen och sedan mötte vi upp Sandra och Tobbe och gick ut och käkade lite:) mysigt. Det behövdes att komma ut lite
Sen for vi hem och bara tog det lugnt. Idag får jag se vad vi hittar på.

Ska försöka göra så mycket som möjligt så jag inte behöver tänka så mycket. Rätt skönt när det finns att göra. Så idag blir det nog en del grejer att pyssla med. Ska nog bland annat ta en lång promenad och städa lite mera hemma;)

Likes

Comments

Snart slut på denna vecka då. Känns rätt skönt måste jag säga.
Så snart är det helg och det innebär avkoppling och mys. Har visserligen kopplat av dom här två lediga dagarna som varit men helg är ju alltid speciell. Och ännu mera speciellt när man jobbar varannan helg.

Ska försöka nu att tänka mer på mig själv och göra saker som jag mår bra av. Har satt mig själv på sidan om. Inte gjort ordning mig något knappt inte klätt mig fint utan gått runt osminkad med mina mjukisbyxor. Nej nu ska jag tänka på mig helt enkelt!

Likes

Comments

Ny månad nya tag. Eller något sånt i allafall. Är ledig idag med och var det igår också. Lyxigt. Sen jobbar jag bara två dagar innan det är dags att vara lite ledig igen. Sk i varje fall ombesikta bilen på fredag så får se om jag hitta på nåt spännande i stan efter det;)

Sen i helgen ska jag bara ta det lugnt. Kanske pyssla om mig själv lite extra. Ja jag får se helt enkelt;)

Likes

Comments

när jag vaknar så tidigt på morgonen så brukar jag oftast sitta och tänka en del över första koppen kaffe. alltså inga tråkiga tankar jämt utan ibland så tänker jag på hur världen är nu och hur den var förr. hur allt utvecklas och vissa saker blir förstörda i samhället.

hur vi människor har börjat behandla varandra. mobbing, misshandel och våldtäkter. och det blir bara mer och mer rubbat. det är hemskt att människor som gör sånt inte inser hur sjuka dom egentligen är. fy alltså.

jag kan inte förstå hur man kan göra en annan människa så illa. eller våldta en människa och inte förstå hur alla man gör den personen för resten av livet. och sen på det hela så njuter man av det.. fy..


men nog o, sånt hemskt nu.

idag är det jobb som gäller för mig. tillbaka till mina underbara arbetskamrater.

igår var bara en mysdag och vi tog det lungt så det var skönt. men nu är det lite kaffe som gäller med en bra serie innan det är dags att starta dgen.

Likes

Comments

Vilken lyx att få vara ledig i två dagar nu 😊
Vaknar visserligen tidigt men det gör inget när man ändå vet att man är ledig.

Dagen började med en mysig promenad med Bobby och nu tända ljus och en kopp kaffe. Sen idag får jag se vad jag kommer hitta på. Känner att jag nog kommer ta dagen som den kommer helt enkelt.

Så nu är det en bra tv serie och kaffe som gäller.

Likes

Comments

Nästan nyss hemkommen från planeringsdag med jobbet. Har varit trevligt och givande. Men nu är jag helt slut i huvudet. Så idag blir det inte mycket gjort utan bara ta det lugnt och ta igen mig.

Blir tända ljus och bara mys:)

Likes

Comments

Vilken full början på veckan det har varit. Har jobbat och besiktar våra bilar och i morgon är det planeringsdag med jobbet hela dagen. Det ska blir renligt med ett litet avbrott.
Sen är det mera jobb som gäller denna vecka. Har även hunnit rensa lite och så så nu börjar det bli lite ordning☺️
Ska försöka att pyssla klart min grejer jag håller på med. Så har lite att pyssla med. Men det är skönt för då slipper man tänka för mycket med.

Får bli en bild på kissen när hon var liten med 💕

Likes

Comments

Det är många som inte förstår vad ofrivillig barnlöshet innebär. Det är ju inte bara att ha sex och sedan lyckas man bli gravid. Utan man Ska genomgå en massa jobbig undersökningar. Både kvinnan och mannen. Sen plocka ut dyra mediciner som kanske inte ens hjälper. Sen ska man åka till sjukhuset flera gånger i veckan så det är mycket åkande med(i mitt fall är det så)
Sen beror det ju på vad man får för diagnos självklart hur behandlingen kommer att det ut. Olika för alla.

Man mår dåligt för det mesta psykiskt och tänker inte på annat än behandlingar , barn och om man kanske äntligen lyckas denna gång. Är så sjukt påfrestande. När jag fick min diagnos PCO så insåg jag i te att det skulle ta så lång tid som det gör att bli gravid. Avbrutna behandlingar för att jag blir sjuk av alla sprutor och hormoner. Man mår dåligt samtidigt som man fortsätter för man vill inget hellre än att lyckas.
Kanske jag med en dag får gå med illamående eller nåt annat man kan få när man är gravid och lyckligare kommer jag inte kunna vara! Det kommer vara så värt det den dagen!

Det som i början kändes så spännande och pirrigt har blivit till ett tvång och en så sjukt stor längtan. Tror inte bara jag känner så här. Och detta skriver jag inte för att folk ska tycka synd om mig eller liknande utan det är så här det är och jag är inte ensam om det. Men det är så tabubelagt att prata om.

Likes

Comments