det har verkligen varit en underbart skönt helg. har verkligen inte gjort mer än vad jag känt för. så skönt! pollenallergin gör ju att man blir klippt slut emellanåt. så sjukt jobbigt. men tror det börjar gå åt rätt håll. eller hoppas det i varje fall.

idag ska vi till dannes mamma och fira våra mammor. det ska bli trevligt;) innan dess ska jag försöka få lite gjort här hemma är det tänkt :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

idag är det ofrivilligt barnlösas dag. dagen innan morsdag så uppmärkssammas detta.
trodde aldrig att man skulle få den diagnosen för 3 år sen. allt man går igenom för att lyckas få ett barn. hur dåligt man mår av hormoner. det är åiller hit och sprutor dit. räkna dagar och enheter. är verkligen en hel djungel.

den känslan man har hela tiden. en känsla av hopplöshet och framför allt ensamhet.

när det misslyckas då kommer ledsamheten och tar överhanden. men börjar bli bra på att dölja den värsta smärtan.

Likes

Comments

åh underbara maj! det har ju varit så varmt och skönt ju. eller inte. men idag verkar det i allafall bli fint. och idag får vi vårann soffa med:) ska bli kul:)

annars idag ska jag pyssla här hemma mest. kanske åka och träna lite med. får se vad det blir. skönt att bara ta dagen som den kommer kan jag känna. så det får nog bli så idag. men lite grill blir det i allafall:)

Likes

Comments

allltså vilka underbara dagar det har varit nu på senaste tiden. helt otroligt. känns som om våren/sommaren är på g. men idag blir det inte mycket utevistelse inte. blir jobb hela kvällen. känns lite sisådär. skulle ju behöva ta hand om min bil ju. men får bli i morgon efter jobbet. en välförtjänt tvätt ska hon få. och lite abnat små pyssel;)

Likes

Comments

maj är här!
och våren kom med! hur underbart som helst.
man får verkligen nya krafter.
jag har satsat en hel del tid på min träning nu. är så skönt:) så igår började jag med skivstång och marklyft och knäböj.  riktigt sköna övningar måste jag säga. så just nu är träningen och jobbet min grej. är skönt att ha nåt att fokusera på verkligen.

men idag är det i varje fall en vilodag från träningen och satsar på jobb iklväll;)
men nu blir det kaffe och en serie en stund.

Likes

Comments

det har varit full fart på veckan som varit. först jobb sen for vi ner till min far fredag till söndag och myste ordentligt. det var jättehärligt. dock har ju inte vädret varit på  våran sida.
när vi kom hem igår så åkte jag till gymmet och tränade en timme. det var jätteskönt.
sen tog vi det bara lungt. idag vaknas det jobb så innan dess blir det inte mer än lite pyssel.

Likes

Comments

alltså älskar verkligen våren. man blir som en ny människa. mår även så mycket bättre sen jag började träna med. även om jag bara tränat i två veckor nu så känner jag mig redan piggare och gladare. så det här var bland det bästa jag kunnat göra.

men nu är det bara att vila innan jobb ikväll med dom bästa❤

Likes

Comments

så skönt med en ledig måndag efter jobbhelg.
jobbat hela helgen och avslutade igår med ett 11 timmarspass sen drog jag till gymmet efter det. körde lite intervaller. skönt att pressa det sista ur kroppen innan jag kom hem och bara kröp ner i soffan. så idag har det bara varit lungt och jag har inte gjort så mycket mer än bara myst i soffan framför en av favvo serierna. så skönt!
var ute och tog en promenad i stormen visserligen och det var inte så skönt alls:/
men nu försöka vakna till och pyssla lite.

Likes

Comments

underbara vår då! helt himla underbart!
det är varmt och skönt ute och fåglarna kvittrar. nu får det gärna komma lote mer knoppar och blommor bara så är det komplett:)

idag ska får bli en sån där dag när jag bara ska pyssla med det jag vill och sedan kote promenader då:) låter som en bra planering:)

i morgon ska jag se om jag kan åka och köpa ett gym kort med är tanken. nu måste jag berkoogen komma igång känner jag.

Likes

Comments

inte skrivit på ett tag nu. känns inte som det direkt finns något att skriva.

andra ivf:en funkade inte heller. så nu är det bara att vänta igen och hoppas på att det kommer att funka nästa gång.

det är ganska på påfrestande att gå igenom allt set här med alla piller och sprutor och så lite hormoner på det. man mår ju inte hundra då. men man hoppas ju alltid att det ska funka. meb det kommer förhoppningsvis funka för oss med.

men sak samma. nu kan jag inte göra så mycket mera än att vänta. men idag när det är så grått ute så ska jag nog bara mysa inne och pyssla lite:)

Likes

Comments