alltså denna lycka vi känner nu är otrolig. efter dessa tunga år med smärta besvikelser och en massa jobbiga behandlingar. så är det äntligen våran tur att välkommna en liten till familjen. allstå är ju verkligen helt otrolig känsla. just nu springer jag på små rosa moln.

alltså äntligen få påbörja det som vi tänkte börja redan för 3 och ett halvt år sen. nu ser jag fram emot detta nya kapitel i vårat liv.

så jobbigt som det har varit under dessa år med alla hormoner,sprutor,biverkningar som gjort att man mått skit så är det rätt otroligt att man orkat allt detta. men just nu är det som bortblåst och har varit så värt det även om man ibland velat gett upp både 1 och 4 gånger.

att leva med ofrivillig barnlöshet är bland det värsta jag varit med om. nu lyckades ju vi efter många behandlingar och misslyckanden. meb det finns ju fortfarande dem som kämpar och vissa som det inte går för. och tänk att det är mer vanligt än man tror. bara att man inte pratar om det då man möter så många som inte fattar vad det innebär.

lilla plutten vid vecka 9 :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

nu var det länge sen jag skrev nåt. men har verkligen haft fullt upp med skolan och sedan har jag vikarierat på en helt annan tjänst ett par veckor. så det har varit roligt och en häftig upplevelse.
men nu är jag tillbaka på min tjänst. så idag är det p möte men innan dess ska jag till frissan och fixa håret och lite så.

Likes

Comments

såg att det var länge sen jag skrev nåt nu. menhsr verkligen haft fullt upp. jobbat och pluggar ju nu med.
så har verkligen inte så mycket tid längre. men tycket det är rätt skönt att ha nåt att göra hela tiden. och nu jobbar jag ju helgen med. men nästa vecka och 3 veckor framåt ska jag vikariera som samordnare på jobbet så det blir kontor och bara dag tid för mig :) ska bli riktigt spännande måste jag säga. och en utmaning med. har ju även fyllt år i veckan med så har fått en massa fina saker och kan inte vara nöjdare. pappa och ann var nere i fredags och vi var ute och åt och myste lite. var jättehärligt:)

Likes

Comments

idag har det verkligen varit en lugn dag för mig. och det har verkligen varit skönt. i morgon är det dags för arbete igen.
tillbaka till verkligheten.

ska även på ett möte i morgon innan jobb. det ska bli spännande och se vad det blir av det mötet.

men nu är det favvoserien som gäller en stund till innan sängen kallar.

Likes

Comments

nu är det äntligen helg igen:) jobbat tre dagar den här veckan bara och det var skönt med tanke på att jag var sjuk förra helgen. men känner mig fortfarande lite orkeslös. men det är väl så man känner efter man varit sjuk.

idag ska jag i varje fall inte göra nåt alls utan bara ta det lungt. ska nog ploppa min tavla så jag blir färdig med den snart.
ikväll ska vi grilla med:) så gott! man får passa på när vädret är bra 😁

Likes

Comments

nu börjar jag äntligen känna mig som folk igen. har fortfarande ont i kroppen men det känns mycket bättre ändå.

skönt att det börjar gå åt rätt håll jag som så sällan blir sjuk. men nu var der väl min tur. så nu klarar jag mog förhoppningsvis nåt.år till innan jag blir sjuk.

så idag blir det inte mer än det har varit senaste dagarna. hemma och bara vila upp sig. se om jag kommer hinna köart med min serie med.

igår så syndade jag med lite godis för det tyckte jag att jag var värd :)

Likes

Comments

måste säga att jag ibland ändå älskar hösten med alla dess färger och att man kan tända ljus 😍 älsar verkligen aölt som har med ljus att göra. tände ljus i hela lägenheten igår och det fick mig verkligen att koppla av.

alltså att ljus kan få en att koppla av är ju ortoligt.

idag är det i varje fall jobb som gäller. men gör inget när det är så regningt som det är idag.
men nu en kopp kaffe och sen bara vara fram tills jobb.

Likes

Comments

inte det härligaste vädret idag måste jag säga. men då kan man pyssla inne uten dåligt samvete. och det ska jag göra när jag vaknat till lite tänkte jag.

men nu börjar jag åtminstonde känna mig som folk igen.  behövdes ett par dagars vila kände jag. så idag som sagt är det dags för lite nytta här hemma.

Likes

Comments

nu är ju hösten officielt här.

på ett sätt så är det ju väldigt mysigt för man kan ju tända en massa ljus och bara mysa lixom. sen är det ju tråkigt att det blir kallare och mörkare.

alla årstider har ju sin charm ju. även om dom är tråkiga med.

men men. nu är det äntligen ledig helg och den ska jag bara ta det lungt av och vila upp mig ordentligt inför lång vecka nästa vecka. då jobbar jag varje dag utom torsdag. så gäller att njuta av ledigheten nu.

Likes

Comments

är verkligen helt slut som artist nu. är skjukt trött och sliten. längtar verkligen till ledig helg och den avkoppling som det för med sig.
men idag är det dags för jobb. 13:30-20. det är rätt skönt faktiskt.
så innan dess ska jag bara ta det lungt och göra lite mer på min diamondpainting tavla tror jag. kanske lite pyssel med ;)

ska i varje fall ta det så lungt innan jobbet. sen satsa på några lediga dagar. som kommer vara välbehövligt.

Likes

Comments