View tracker

Vilken full början på veckan det har varit. Har jobbat och besiktar våra bilar och i morgon är det planeringsdag med jobbet hela dagen. Det ska blir renligt med ett litet avbrott.
Sen är det mera jobb som gäller denna vecka. Har även hunnit rensa lite och så så nu börjar det bli lite ordning☺️
Ska försöka att pyssla klart min grejer jag håller på med. Så har lite att pyssla med. Men det är skönt för då slipper man tänka för mycket med.

Får bli en bild på kissen när hon var liten med 💕

Likes

Comments

Det är många som inte förstår vad ofrivillig barnlöshet innebär. Det är ju inte bara att ha sex och sedan lyckas man bli gravid. Utan man Ska genomgå en massa jobbig undersökningar. Både kvinnan och mannen. Sen plocka ut dyra mediciner som kanske inte ens hjälper. Sen ska man åka till sjukhuset flera gånger i veckan så det är mycket åkande med(i mitt fall är det så)
Sen beror det ju på vad man får för diagnos självklart hur behandlingen kommer att det ut. Olika för alla.

Man mår dåligt för det mesta psykiskt och tänker inte på annat än behandlingar , barn och om man kanske äntligen lyckas denna gång. Är så sjukt påfrestande. När jag fick min diagnos PCO så insåg jag i te att det skulle ta så lång tid som det gör att bli gravid. Avbrutna behandlingar för att jag blir sjuk av alla sprutor och hormoner. Man mår dåligt samtidigt som man fortsätter för man vill inget hellre än att lyckas.
Kanske jag med en dag får gå med illamående eller nåt annat man kan få när man är gravid och lyckligare kommer jag inte kunna vara! Det kommer vara så värt det den dagen!

Det som i början kändes så spännande och pirrigt har blivit till ett tvång och en så sjukt stor längtan. Tror inte bara jag känner så här. Och detta skriver jag inte för att folk ska tycka synd om mig eller liknande utan det är så här det är och jag är inte ensam om det. Men det är så tabubelagt att prata om.

Likes

Comments

Har tänkt mycket senaste tiden. Eller gör det väl egentligen jämt.
Nu har det känts lättare än tidigare på nåt sätt. Eller så är det bara en bra period.

Men att leva som barnlös är inte kul. Man blir deppig när man ser bilder på barn ,gravidmagar och när det pratas om bebisar. Man känner sig så ensam då. Tror många i min sits känner så.
Sen gläds jag ju såklart åt dom som lyckas samtidigt som det kan göra så ont i mig att jag inte kan på naturlig väg.

Det här är tyvärr ett så tabu belagt ämne än så länge. Det är inget det ska pratas om. Och visst inte lätt för dom som inte vet vad det innebär och att det faktiskt är en sjukdom.

Likes

Comments

Så himla fort det får med två ledig dagar verkligen. I morgon sätter jobbhelgen igång. Har verkligen inte gjort mycket alls dessa ledig dagar. Bara slöat mest, gjort det som var ett måste bara.

Så just nu ligger jag i soffan pch ska snart försöka ta mig upp därifrån 😜

Är ändå glad och mår rätt bra idag. Känner mig inte så down som jag brukar göra faktiskt. Det känns skönt att ha sånna dagar med faktiskt.

Men ska i varje fall ikväll ut och gå lite och försöka få arslet ur soffan och pyssla lite.

Likes

Comments

Då var det söndag igen då😝
Lediga helger går alltid så fort. Men mysiga är dom ju ändå☺

Igår var vi inne i stan på dagen och bara gick och myste lite. Sen hem och bara vara. Så skönt.

Och idag blir det ljusparty och sen inte så mycket annat tror jag. Lite pyssel hemma och kanske påbörja en ny ljuslykta kanske. Ja vi får se vad jag känner för 😋

Likes

Comments

View tracker

är ledig idag efer att ha jobbat hela nyårshelgen. så skönt. så odag var jag riktigt seg och vaknade inte förrens 9:30. såå skönt.
brukar oftast vakna av mig själv tidigt men inte idag. behövde nog det. nu ska jag bara njuta av mina lediga dagar. ska hämta min bästa bobby idag med.  nej kommer bli sköna två lediga dagar:)

Likes

Comments

nu är det 2017 då. och vad hoppas alla på ska hända då?
jag hoppas självklart på att vi ska lyckas få en bebis.

annars ska jag vara försöka fokusera på mig själv och att må bra.

nyåret var lugn och skön. så man orkar med jobbet ikväll. sen efter denna kväll är jag ledig i två dagar. hur skönt som helst:)
då är det bobby mys som gäller:)
nu kaffe och försöka vakna till.

Likes

Comments

snart är det nytt år. har ni något nyårslöfte?
jag har inte det. ska börja mitt nya år med att bara försöka må bra och hoppas att detta år inte blir lika jobbigt som det här har varit.
jag jobbar hela helgen men en bra helg så det gör inget.

nu ska jag bara vara en stund och njuta av mitt kaffe.

Likes

Comments

nu är julen ute här. som den trdition det har blivit för mig;) blir nog skillnad när man får barn sen. tyckef ju att när det snart är nytt år så ska man byta ut innan dess;)

annars idag blir det möte och jobb. skulle bara varit på möte egentlogen men blev att jobba extra ikväll med. meb det gör inget. är ju ledig i morgon.

nej nu kaffe och slöa lite;)
älskar min nya marmorbräda och ljuslyckta:)

Likes

Comments

dan före dan då. men känns inte riktigt som det om manntittar ut genom fönstret. tråkigt utab snö:(

men men. sitter nu med laffe i högsta hugg och ska snart börja packa öite pch pyssla innan vi far iväg till pappi;)

snart ett nytt år med. och äntligen så kan vi få föra in ett ägg och se om det lyckas. hoppas verkligen det. men samtidigt som jag inte ska hoppas för mycket för vet hur ledsen jag blir.

men ska inte tänka på det nu utan nu ska jag njuta av julhelgen som jag är ledig:)

Likes

Comments