nu har det snart gått en vecka av semestern. det har gått alldeles för fort.

men men bara njuta:)

igår kom det lite vänner och der blev lite vin på balkongen. väldigt trevligt:) alltid lika trevligt när man får hem vänner. men idag blir det lungt i varje fall. ska vakna till och sedan pyssla lite här hemma och fortsätta med min tavla:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

äntligen semester! hur skönt som helst!

har inte hunnit göra så mycket ännu men det är bara skönt att koppla av lixom.

denna vecka blir lugn ocj försöka hämta mig lite ocj ta hand om mitt skadadd finger

annars idag har jag mest bara pysslat hemma och gått ett par ordentliga promenader med bobby. nu sitter jag uppkrupen i  soffan och bara är och kollar på en serie. och här blir jag nog kvar ikväll :)

Likes

Comments

varit fullt upp sen jag kom tillbaka från en veckas semester. men det gör inget. midsommaren var mysig i varje fall. vi var hos en av danne mostrar och myste ett par timmar.

igår så gick vi ner och hanlade lite ost och kex och frukt och bara satt och mös framför en bra film.

idag får vi se vad ci hittar på. är ju inte det bästa vädret ute så blir kanse en sväng till garaget eller in till stan och glo lite;)

Likes

Comments

det har stått still här inne ett tag. har inte riktigt orkat med nåt. då våran 3:e IVF eller ägginsättning misslykades förra veckan. gick så långt att mensen kom två dagar innan vi skulle ta testet. gjorde ju självklart att man blev väldigt besviken så förra veckan har gått åt att försöka hantera det. åkte bland annat iväg till min kära far ett par dagar. och det var skönt det.

vet inte alltid hur man ska hantera sånt här. är sååå jobbigt att inte kunna lyckas själva utan förlita oss på läkare och mediciner hela tiden. men som sagt den här giången var det en rejäl käftsmäll.

men nu blir det ett uppehåll i allafall över sommaren och vo har bestämt oss för att bara njuta av sommaren och allt däremellan. ska även köpa mig ett gymkort igen och sätta igång och träna igen. mådde bättre då när jag jade nåt att fokusera på.

Likes

Comments

nu har jag lite mer än 1 veckas semester att se fram emot. och den ska jag bara njuta av och göra lite som jag vill med;)

idag i varje fall ska jag vakna till lite sen blir det lite ärenden och sen kommer älskad vovven med. ska pyssla lite hemma med innan det är dags för helg;)

men nu kaffe och en bra film i tråkvädret.

Likes

Comments

nationaldageb idag då. och för mig vankas det jobb ikväll. men det gör inget 😊

igår så spenderades dagen i stan med mitt hjärta och bara gick rubt och myste. och i söndags efter jobbet blev det bio. så har varit riktigt mysiga dagar när jag varit ledig.

men nu jobb i tre dagar sen har jag semester 1 vecka innan sommar semestern drar igång på riktigt. sen har jag min semester senare😁

så nu fram till det är dags att börja jobba ska jag bara ta det lungt och koppla av lite.

Likes

Comments

det har verkligen varit en underbart skönt helg. har verkligen inte gjort mer än vad jag känt för. så skönt! pollenallergin gör ju att man blir klippt slut emellanåt. så sjukt jobbigt. men tror det börjar gå åt rätt håll. eller hoppas det i varje fall.

idag ska vi till dannes mamma och fira våra mammor. det ska bli trevligt;) innan dess ska jag försöka få lite gjort här hemma är det tänkt :)

Likes

Comments

idag är det ofrivilligt barnlösas dag. dagen innan morsdag så uppmärkssammas detta.
trodde aldrig att man skulle få den diagnosen för 3 år sen. allt man går igenom för att lyckas få ett barn. hur dåligt man mår av hormoner. det är åiller hit och sprutor dit. räkna dagar och enheter. är verkligen en hel djungel.

den känslan man har hela tiden. en känsla av hopplöshet och framför allt ensamhet.

när det misslyckas då kommer ledsamheten och tar överhanden. men börjar bli bra på att dölja den värsta smärtan.

Likes

Comments

åh underbara maj! det har ju varit så varmt och skönt ju. eller inte. men idag verkar det i allafall bli fint. och idag får vi vårann soffa med:) ska bli kul:)

annars idag ska jag pyssla här hemma mest. kanske åka och träna lite med. får se vad det blir. skönt att bara ta dagen som den kommer kan jag känna. så det får nog bli så idag. men lite grill blir det i allafall:)

Likes

Comments

allltså vilka underbara dagar det har varit nu på senaste tiden. helt otroligt. känns som om våren/sommaren är på g. men idag blir det inte mycket utevistelse inte. blir jobb hela kvällen. känns lite sisådär. skulle ju behöva ta hand om min bil ju. men får bli i morgon efter jobbet. en välförtjänt tvätt ska hon få. och lite abnat små pyssel;)

Likes

Comments