Fy idag har det varit en jobbig dag. Faktiskt sovit en stund nu På dagen. Händer aldrig! Men mått så illa och haft en hemsk huvudvärk. Nu är det lite bättre. Dessa sprutor är inte roliga alltså. Var på RMC idag pch det går ju sakta med äggen. Dom vill inte växa så mycket som dom borde. Så kan bli en lång resa detta. Men bara ta en dag i taget. Mår Lite bättre nu i allafall. Ska försöka att göra mig lite i ordning straxt och möta arbetskamraterna för lite trevligheter. Hoppas bara jag mår ännu bättre snart. Ska i varje fall åka pch köpa värktabletter och en Cola zero.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var det dags för spruta nr 2. Så nu blir det två sprutor ett par dagar.

Inte det roligaste att göra men vad gör man inte? Hur as jobbigt det än är med biverkningar blåmärken på magen och tider att passa så hoppas man ju att nåt underbart ska komma ur det här.

Men just nu är jag bara så inne i mitt så det är vad jag orkar nästan. Helt sjukt hur mycket en grej kan ta upp nästan en hel dag.

Likes

Comments

Fick sov morgon idag:) vaknade 8:20. Så det var skönt. Upp på med kaffet och slängde mig i soffan med en bok. Jätteskönt. Så nu har jag läst ut Metro 2033 och den var riktigt bra. Så dags för Metro 2034 nu. Idag ska jag pyssla lite pch bara göra vad jag känner för. Vaknade med lite illamående och vill inte ha det igen.

Men lite pyssel här hemma och så ska jag tända lite ljus och bara vara. Underbart!

Likes

Comments

Dig som vanligt så vaknar jag ju runt sju fast jag är ledig och inte behöver vakna tidigt egentligen.
Men passade på att tända lite ljus och mysa il en serie istället. Idag annars så ska jag byta gardiner och lite så tror jag.
Ska även börja med mina sprutor idag med så nu börjar resan på riktigt och det sk bli spännande men ändå är jag väldigt nervös. Nu ärret verkligen på riktigt och det är faktiskt läskigt. Vet att detta kommer bli otroligt tufft för mig och även för Danne. Men vet att vi kommer klara det här tillsammans.

Nu är det mycket om ivf och mina känslor här. Även om det är rörigt det jag skriver så är det skönt att skriv av sig då jag inte riktigt kan sätta ord på vad jag känner.

Likes

Comments

Halva oktober har snart gått. Det springer verkligen fram nu.
Hinner ju knappt med längre.
Men men.. sitter just nu och halv slöar bara framför tvn. Ska försöka komma igång och göra nåt vettigt innan jobbet men vet inte om jag orkar det idag.

Imorgon börjar allt på riktigt. Ett steg i rätt riktning mot ett litet underverk. On det nu går bra.
Men har bestämt att jag bara ska ta en dag i taget och ta det lungt.

Likes

Comments

Nu är det verkligen bara två dagar kvar tills jag ska börja med sprutorna. Nu börjar jag känna att det jag ska göra är på riktigt.
Har ju använt sprutorna tidigare men aldrig gjort IVF så det börjar kännas lite läskigt nu.

Det är nog fösta gången jag skriver ut vad vi har hållt på me i snart 2-3 år. Vad mycket man orkar gå igenom som människa egentligen. Sen har jag haft mina dagar när nästan inget har funkat för mig. Men jag har än så länge klarat mitt jobb och mitt liv utan att bryta ihop allt förr mycket.

Men säger inte att jag är en stark människa för det. Ar ju en tomhet i mitt v som jag velat fylla i flera år men som det inte gått för att jag har min hemska sjukdom PCO.
Kanske tack vare min envishet som jag orkar även om jag egentligen innerst inne inte mår så bra alls.

Likes

Comments

På fredag börjar det på riktigt!
Då ska jag börja med mina sprutor.
Är både nervös och inte. Blandade känslor. Hur kommer man lixom att reagera om det inte funkar? Det är den värsta tanken.

Men ska försöka att inte tänka för mycket utan bara vara en dag i taget.
Men det blir nog bra det här. Hoppas jag;)

Likes

Comments

Vaknade tidigt idag. Är rätt skönt faktiskt att göra det 😜

Så har varit ute med Bobby en sväng och nu en av favvo serierna och kaffe får börja min dag.

Är fortfarande jätteglad sen igår då jag hade medarbetarsamtal och växte väl två meter på det😁

Denna dag ska jag bara pyssla lite och sedan ska jag på p-möte.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Härliga söndag är här idag:) underbart;)
Vet att många har söndags ångest men det har inte jag😜 tycker söndagar är mysiga på nåt sätt, bara Kunna koppla av och vara och göra som man känner för. Så idag blir det serier och film och en promenad på shemat.

Bara ta tillvara på dagen när man mår bra lixom.
Vet ju att det kommer bli tungt vart efter och att jag kanske inte kommer må så bra. Men har bestämt mig för att bara ta en dag i taget helt enkelt.

Igår blev i allafall min stora kärlek lägre och finare:) nöjd!

Likes

Comments

Nu har allt börjat. På riktgt. Det känns lite nervöst och spännande på samma gång. Samtidigt som jag är rädd att allt ska misslyckas. Och hur ska jag reagera då?

Men men orkar inte fundera på det just nu.


Idag ska i varjefall min stora kärlek få lite kärlek:) sänkningen ska äntligen på efter såå många månader som den har legat.
Så nu ska min fina pärla bli ännu finare:) men nu blir det kaffe och en bra serie en stund:)

Likes

Comments