det har varit full fart på veckan som varit. först jobb sen for vi ner till min far fredag till söndag och myste ordentligt. det var jättehärligt. dock har ju inte vädret varit på  våran sida.
när vi kom hem igår så åkte jag till gymmet och tränade en timme. det var jätteskönt.
sen tog vi det bara lungt. idag vaknas det jobb så innan dess blir det inte mer än lite pyssel.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

alltså älskar verkligen våren. man blir som en ny människa. mår även så mycket bättre sen jag började träna med. även om jag bara tränat i två veckor nu så känner jag mig redan piggare och gladare. så det här var bland det bästa jag kunnat göra.

men nu är det bara att vila innan jobb ikväll med dom bästa❤

Likes

Comments

så skönt med en ledig måndag efter jobbhelg.
jobbat hela helgen och avslutade igår med ett 11 timmarspass sen drog jag till gymmet efter det. körde lite intervaller. skönt att pressa det sista ur kroppen innan jag kom hem och bara kröp ner i soffan. så idag har det bara varit lungt och jag har inte gjort så mycket mer än bara myst i soffan framför en av favvo serierna. så skönt!
var ute och tog en promenad i stormen visserligen och det var inte så skönt alls:/
men nu försöka vakna till och pyssla lite.

Likes

Comments

underbara vår då! helt himla underbart!
det är varmt och skönt ute och fåglarna kvittrar. nu får det gärna komma lote mer knoppar och blommor bara så är det komplett:)

idag ska får bli en sån där dag när jag bara ska pyssla med det jag vill och sedan kote promenader då:) låter som en bra planering:)

i morgon ska jag se om jag kan åka och köpa ett gym kort med är tanken. nu måste jag berkoogen komma igång känner jag.

Likes

Comments

inte skrivit på ett tag nu. känns inte som det direkt finns något att skriva.

andra ivf:en funkade inte heller. så nu är det bara att vänta igen och hoppas på att det kommer att funka nästa gång.

det är ganska på påfrestande att gå igenom allt set här med alla piller och sprutor och så lite hormoner på det. man mår ju inte hundra då. men man hoppas ju alltid att det ska funka. meb det kommer förhoppningsvis funka för oss med.

men sak samma. nu kan jag inte göra så mycket mera än att vänta. men idag när det är så grått ute så ska jag nog bara mysa inne och pyssla lite:)

Likes

Comments

Vilken underbar dag det har varit idag. Först åkt och hämtat bästa vovven sen hem till min mor och ätit lunch och sedan träffat min far med:) varit en toppen dag. Sen hem och pysslat och även ploppat lite på min tavla med som snart är klar. Så nu börjar jag önska att nästa tavla kommer snart! Annars nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda inför i helgen som är min jobbhelg.

Men det är en bra helg så det är rätt skönt:)

Likes

Comments

Igår efter jobbet så blev det lite pyssel här hemma. Gjorde bland annat ordning en liten pyssel hörna till mig där jag kan sitta med mina Diamond painting och plumpa. Blev bra men ser lite kalt ut så det ska jag försöka lösa.

Och som vanligt på ledig dag är jag uppe as tidigt.. suck. Men ska inte göra så mycket idag utan bara ta det lugnt. Det enda jag har planerat är p-mötet bara. Så annars nu på morgonen ska jag bara vara.

Likes

Comments

Eftersom jag har så svårt att sova uppenbarligen så får det bli kaffe med tända ljus och en bra serie helt enkelt. Invänta att jobba dagen ska börja kl 13:30.

Så fram tills dess ska jag bara ta det lugnt och bara vara. Pyssla färdigt lite grejer med. Men just nu är det ju inte direkt härligt väder för att göra klart på balkongen men ska göra klart mina ljuslycktor som jag ska ha därute.

Men jag har svårt att komma på nåt sätt som gör att det blir mysigt därute dock. Så ska försöka komma på nåt.

Likes

Comments

Alltså vilka underbara dagar det har varit! Sol!
Igår var det garaget som gällde och tvätt av sommardäcken så dom är redo när dom ska på:)
Och idag ska jag pyssla på balkongen och ska måla lite tror jag;) senare blir det lång promenad och njuta av vädret. Alltså helt otroligt att man kan bli så pigg av lite sol:)

Behöver en liten kick nu så helt underbart!

Likes

Comments

Underbara morgon!

Det är lördag och jag är ledig. Hur underbart som helst. Tänk att helgerna man är ledig nästan blir heliga för en.
Men idag blir det lite pyssel tror jag. Sedan kommer Bobby så blir en härlig kväll:)

Men nu blir det kaffe och favvo serien i allafall:)

Likes

Comments