idag har det verkligen varit en lugn dag för mig. och det har verkligen varit skönt. i morgon är det dags för arbete igen.
tillbaka till verkligheten.

ska även på ett möte i morgon innan jobb. det ska bli spännande och se vad det blir av det mötet.

men nu är det favvoserien som gäller en stund till innan sängen kallar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

nu är det äntligen helg igen:) jobbat tre dagar den här veckan bara och det var skönt med tanke på att jag var sjuk förra helgen. men känner mig fortfarande lite orkeslös. men det är väl så man känner efter man varit sjuk.

idag ska jag i varje fall inte göra nåt alls utan bara ta det lungt. ska nog ploppa min tavla så jag blir färdig med den snart.
ikväll ska vi grilla med:) så gott! man får passa på när vädret är bra 😁

Likes

Comments

nu börjar jag äntligen känna mig som folk igen. har fortfarande ont i kroppen men det känns mycket bättre ändå.

skönt att det börjar gå åt rätt håll jag som så sällan blir sjuk. men nu var der väl min tur. så nu klarar jag mog förhoppningsvis nåt.år till innan jag blir sjuk.

så idag blir det inte mer än det har varit senaste dagarna. hemma och bara vila upp sig. se om jag kommer hinna köart med min serie med.

igår så syndade jag med lite godis för det tyckte jag att jag var värd :)

Likes

Comments

måste säga att jag ibland ändå älskar hösten med alla dess färger och att man kan tända ljus 😍 älsar verkligen aölt som har med ljus att göra. tände ljus i hela lägenheten igår och det fick mig verkligen att koppla av.

alltså att ljus kan få en att koppla av är ju ortoligt.

idag är det i varje fall jobb som gäller. men gör inget när det är så regningt som det är idag.
men nu en kopp kaffe och sen bara vara fram tills jobb.

Likes

Comments

inte det härligaste vädret idag måste jag säga. men då kan man pyssla inne uten dåligt samvete. och det ska jag göra när jag vaknat till lite tänkte jag.

men nu börjar jag åtminstonde känna mig som folk igen.  behövdes ett par dagars vila kände jag. så idag som sagt är det dags för lite nytta här hemma.

Likes

Comments

nu är ju hösten officielt här.

på ett sätt så är det ju väldigt mysigt för man kan ju tända en massa ljus och bara mysa lixom. sen är det ju tråkigt att det blir kallare och mörkare.

alla årstider har ju sin charm ju. även om dom är tråkiga med.

men men. nu är det äntligen ledig helg och den ska jag bara ta det lungt av och vila upp mig ordentligt inför lång vecka nästa vecka. då jobbar jag varje dag utom torsdag. så gäller att njuta av ledigheten nu.

Likes

Comments

är verkligen helt slut som artist nu. är skjukt trött och sliten. längtar verkligen till ledig helg och den avkoppling som det för med sig.
men idag är det dags för jobb. 13:30-20. det är rätt skönt faktiskt.
så innan dess ska jag bara ta det lungt och göra lite mer på min diamondpainting tavla tror jag. kanske lite pyssel med ;)

ska i varje fall ta det så lungt innan jobbet. sen satsa på några lediga dagar. som kommer vara välbehövligt.

Likes

Comments

äntligen lördag och ledig helg. visserligen tråkigt väder men det gör inget. finns alltid nåt att pyssla med hemma. ska även försöka få klart min tavla jag håller på med och så ska jag göra lite ärenden när jag vaknat till.

men nu bara mysa i soffan med tända ljus och en kopp kaffe med en spännande serie:)

Likes

Comments

nu är semestern slut. tillbaka till verkligheten nu. men är faktiskt rätt så skönt att komma tillbaka till jobbet och arbetskamraterna.

har ju ändå hunnit med mycket på semestern och helgen som var har varit fullbokad med besök hos min far och sedan timeattack på mantorp.

och igår firade vi 2-årig bröllopsdag. himlans så fort tiden går. vi gick ner och åt en glass och bara myste. var alldeles perfekt :)

idag tror jag att det får bli lite pyssel hemma och bara göra det jag känner för. får se cad det blir:)

Likes

Comments

igår var en mysig eftermiddag. pkte på en spontan tripp till flygvapen museet i linköping. så härligt. vilka häftiga plan det finns och vad stora dom är egentligen.
riktigt coolt.

sen blev det hem tända grillen och mysa lite efter det.

så härligt att kunna spendera tid så där och bara göra saker på impuls.

Likes

Comments