View tracker

Att lyckas få till det där vassa avslutet är ju svårare än jag vet inte vad, fy tusan. Det tog lång tid att göra sig i ordning idag i alla fall. Svårare än att få till livet typ , hehe. Jag fick i alla fall beröm för min eyeliner när jag var ute och handlade idag så jag borde kanske ta åt mig , blev glad i alla fall med tanke på att jag inte är så nöjd över resultatet själv!
Tack så mycket du som tog dig tid att tala om hur fint det var.

Jag är på jakt efter fina pigmenterade ögonskuggor så jag tar gärna emot tips om ni har några.
I min jakt på ögonskuggor så fick jag tag på ett nagellack i alla fall , så jag ska ge mig ut på jakt efter nagellack nästa gång så att jag kanske får tag på ett par ögonskuggor istället.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Suttit och tränat på perfekt mun i över en timma nu, inte jätte nöjd och det kan bara bli bättre. 

Vad är perfekt mun? 
Jo det är när man sminkar och lägger läpp produkten på ett speciellt sätt för att munnen skall bli jämn skarp och fin oavsett vilken läppform man har. Jag skall visa och göra en beskrivning i ett annat inlägg någon gång så gott jag kan.

Likes

Comments

View tracker

Idag blev det en kvälls sminkning och jag blev super nöjd och även kunden, blev tyvärr inga fler bilder då minnet tog slut på mobilen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är vi inne på sista veckan på kursen och det känns otroligt roligt men samtidigt tråkigt, jag ska bli makeupstylist och kursen tar slut..


Igår hade vi marilyn monroe inspirerad makeup och det var väldigt roligt, och idag skall vi ha modeller hella dagen och det ska bli otroligt kul!

Här kommer en bild från min sminkning igår som jag gjorde på Jasmine.

Likes

Comments

Här är bilder på min modell som jag hade förra veckan och temat var clean beauty.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma efter denna veckan och har landat i sängen och kommer nog att somna när som helst. nIdag hade vi i alla fall ett avstämningsprov där vi skulle göra en sminkning på en modell, jag blev så klart väldigt nervös. (Bilder kanske kommer upp imorgon om jag får modellens tillåtelse till det.)nJag övervann min rädsla och jag sminkade modellen och jag klarade provet, hon var väldigt nöjd vilket gjorde mig väldigt glad och det var roligt att sminka henne också! nnImorgon kommer jag även lägga upp en sminkning på mig med före och efter bilder, jag försöker dock bara komma på om jag skall ha något speciellt tema som jag ska gå efter så att det blir lite roligt. nFrågan är bara vad. Kanske kan använda någon utav mina nya produkter som jag fick hem idag, var lite mini julafton för mig idag! 


Nu skall jag sova, godnatt på er!

Likes

Comments

Igår blev det en väldigt lång dag för mig, men jag fick i alla fall träffa mamma och käka lite lunch ihop med henne. Super mysigt!


Igår på skolan gick vi igenom skuggtekniker och vi ska gå igenom mer idag. Mycket att lära och tänka på.
Vill dock att det ska bli helg snart så att jag kan få sitta hemma och leka lite med färger och bara få låta min fantasi sätta gränser.

Likes

Comments

godmorgon!

Idag är det 3e dagen på skolan för mig och jag ser fram emot att få lära mig ännu mer. Har sovit som en stock varje dag sedan kurs start eftersom det har varit så mycket information att ta in. Igår låg jag och pluggade in i det sista tills jag somnade, ändå känns det inte som om jag kommer ihåg vad jag har läst.. haha! Förhoppningsvis

kommer jag ihåg allt sedan.

Likes

Comments