Jag gjorde den här videon för fyra dagar sen, och kan säga att enligt mig är det en av mina bästa. Utan manus, utan planering. Bara min röst och rasande tankar.

Jag är trött på att känna mig rädd när jag går ensam ute på kvällen. Jag är trött på att behöva skaka av mig slisk vid stationen eller offentliga platser. Jag är trött på att höra några män snacka bakom ryggen på mig om hur bra min röv är osv.

Det går inte och räkna hur många gånger JAG och mina andra vänner har blivit utsatta för trakasserier ute på gatan eller offentliga platser.

När jag publicerade videon så visste jag redan från första början att detta ämnet och mina ord skulle skapa diskussioner i kommentarsfältet men jag blev chockad. Jag blev chockad att 2 av 3 kommentarer var tjejer som delade med sig av vad som hade hänt dem. Så många tjejer mellan 10 och uppåt åldern. Jag blev ledsen och chockad att 2 av 3 tjejer av alla åldrar har blivit utsatta av detta. FYFAN.

Men jag blev även glad att killar höll med om detta, vettiga killar.

Jag tror nog du som läser detta kommer förstå detta blogginlägget bättre om du först kollar på videon, så varsegod.

Likes

Comments

Idag är det lördag och hatar alltid dagen efter fester faktisk men idag är det ändå rätt ok.
Igår var skolans utspark och den var helt ok, var inte där sålänge. Innan det så drog jag till en förfest med några girls. Helt sjukt att det faktisk bara är 18 dagar kvar till sommarlov, och nu när redan utsparken har varit så börjar man riktigt känna att denna terminen snart tar slut.
För ett år sedan, faktisk denna månad. Tog jag ett av de svåraste besluten jag har varit tvungen och ta och det var om jag skulle gå om eller inte. Skulle jag gå med 99or då jag hela mitt liv har gått med 98? Skulle jag behöva säga hejdå till min underbara naturklass? Vad skulle min familj tycka? Är det rätt val? Kommer jag klara samhälle? Ska jag fortsätta kämpa o stanna?
Det var bara några frågor som slog mig då min hjärna fylldes med dem.
Jag minns att dagen jag gick till Syv och sa :
- jag skulle gärna vilja byta till samhälle, ska jag skriva på något eller så?
Att min röst sprack och det var svårt och hålla alla känslor i styr, men detta var det bästa för min framtid.
Jag gjorde senare en video där jag öppnar upp och talar om hur det verkligen kändes. Videon har visats i skolor och har 31 000 visningar.
Men hur känns det idag? Ett år senare.
Jag både ångrar mitt beslut men också tycker jag att det var rätt. Jag ångrar det för att jag vet att jag hade trivts bättre i min förra klass. Jag saknar lite personen jag var då men ändå inte. Jag var väldigt naiv och levde i en liten bubbla. Att gå om ettan har gjort att jag har lärt känna personer som verkligen har gjort mitt liv bättre och fick mig och växa som person men samtidigt lärde jag känna personer jag ångrar att jag lärde känna. Jag förändrades väldigt mycket på bara ett år har jag fått höra. Jag vet inte om det är bra, men ibland är man tvungen och lämna sitt gamla jag. Right?
Jag ser många saker från en annan synvinkel och har blivit mycket öppnare. Jag vill bara göra mer utav mitt liv och ta ett steg ut från min bubbla.
Klart det kommer göra ont som fan att se 98 ta studenten men jag vet att detta var för mitt eget bästa. Jag vet att jag inte är samma person som jag var innan men jag trivs så mycket mer i den personen jag är nu. Jag är starkare, säkert envisare haha, inte lika naiv och trångsynt. Har jag ett mål, gör jag allt för att uppnå det. Det finns inget som heter ge upp för mig.

Jag har sett kompisar förändrats genom årets gång, vissa har förändrats till personer jag klickar bättre med nu medans andra har förändrats till personer jag inte vill ha något och göra med. Jag antar att det är en del av tonåren, hitta sig själv. Ett år är mycket för en tonåring.


Lite bilder från igår osv.

Likes

Comments

Min lycka igår var obeskrivlig. Måste nästan erkänna att stor del av min lycka igår var inte bara för jag passerade 10 000 gränsen, en stor del av min chock igår var för jag fick en slags bekräftelse. Jag har jobbat väldigt hårt för detta, jag har slitit väldigt mycket, tagit väldigt mycket skit och jag står fortfarande på mina två fötter med ett leende på läpparna. Jag minns första videon jag laddade upp och hur rädd jag var. Rädd att bli dömd och att mina klasskompisar skulle hitta den. Tittar jag tillbaka var jag väldigt osäker. Jag var den ungen som var väldigt högljud och man trodde skulle ha bra självförtroende, sanningen är att det är väldigt lätt och leka fram något men innerst inne kan man känna sig så sjukt otrygg. Men det viktigaste var väl att folk skulle tro en, eller hur?

Jag minns fortfarande idag när jag nådde 100 prenumeranter och folk från min skola började hitta min kanal, att det inte kändes bra. Jag brydde mig väldigt mycket om "min image" och vad folk tyckte och tänkte om mig. Idag tycker jag att det är så sjukt oviktigt. Jag vet idag, att om du bryr dig vad andra tycker och tänker om dig att du kommer ha det jävligt tufft i längden. Jag minns fortfarande hur vissa av mina klasskompisar tyckte det var "töntigt" eller något liknande. Men om något "töntigt" som detta skulle göra mig lycklig, då vill jag vara den tönten.

Trots detta, fortsatte jag.

Jag minns att jag bara fortsatt ladda upp och märkte snabbt att detta verkligen var något jag tyckte var kul och jag kunde vara 100% mig själv. Jag brukade anpassa mig efter folk, för jag var rädd att folk inte skulle tycka om MIG. I mina videos kunde jag vara mig själv, och med tiden så smittade detta av sig i verkliga livet. En stor del av hur självsäker och trygg jag är i mig själv är tack vare Youtube. Jag tror faktisk bara Youtubers komma fatta hur detta ens är möjligt. Men många av mina videos har flera TUSEN visningar och min kanal har nästan en miljon visningar. Med andra ord har jag utsatt mig för nästan en miljon människor och jag är medveten om att inte alla dessa människor kollade på mig och tänkte något positivt. Jag har kommit i fred med tanken att jag vet att jag troligtvis döms VARJE DAG. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte, jag har slösat för mycket tid på att bry mig och faktisk inte få något tillbaka. Jag har slösat för mycket tid på personer som inte accepterade mig för den JAG är. Jag har slösat för mycket tid på att förstå varför vissa personer inte finns kvar i mitt liv. Jag är medveten om att det säkert finns personer som tycker illa om mig, ser ner på mig och kanske tillomed HATAR mig. Det är inte mitt problem, inte min förlust.

Jag minns fortfarande första Youtube eventet jag gick på som var Guldtuben, hur taggad jag var. Det var riktigt sjukt också, att se sina idoler och faktiskt "hänga" med dem. Det var riktigt sinnes, men jag visste inte då vad som väntade mig, så mycket mer skulle hända.

Jag minns också det andra Youtube eventet jag stack på som var Splay Style fanträffen och på den tiden kunde jag inte haft mer än 4000 prenumeranter. Folk kom fram, alla log och alla var glada. Att ett gemensamt intresse som Youtube kunde göra så att hela rummet var fyllt med så mycket kärlek är något som är så obeskrivligt vackert.

Efter detta fortsatte jag växa och växa. Jag förändrades som person, och så mycket mer skulle hända.

Om vi spolar fram till 2016.

Två veckor in i året så skulle jag intervjuas av tidningen och helt enkelt prata om Youtube livet och mitt syfte, mitt mål och inspiration. Trots att jag blev skitful på tidningsbilden så var detta det bästa sättet och starta året på. Min familj var stolt över mig, och framför allt var jag det också. Fyra veckor in i året så skulle jag vara med på Radio, P4. Här skulle jag också berätta om Youtubelivet men något speciellt med den här intervjun var nog att jag nämnde två saker som faktiskt betyder väldigt mycket för mig. En av dessa saker var videon jag gjorde om näthat, då jag tycker att den videon är viktig. Och andra saken var att jag nämnde det med att det alltid kommer finnas personer som försöker hindra dig från att göra dina drömmar sanna, men att man inte ska låta dem. Den intervjun är jag mer än nöjd med.

En månad efter Radio intervjun skulle jag åka upp till Stockholm för att gå på Guldtuben 2016. Den här Galan var speciellare på något sätt. Jag hade kommit nära många där, många av mina vänner var där och att få uppleva något sånt med sina vänner är rent ut sagt goals i mina ögon. Några av mina vänner blev nominerade och Tova vann tillomed flest guldtuber. Den tjejen är en riktig underbar ska ni veta. Att jag har fått lära känna dessa personer. Vi alla har en story varför vi började med Youtube. Men i slutändan stöttar vi alla varandra.

En månad efter Guldtuben skulle jag upp till Stockholm, igen. Det var dags för Splay day, och ååååhh. Vi på splay tog över gröna lund, ni kom fram och det blev ett riktigt kramkalas och bilder togs.

En månad efter splay day kom jag i kontakt med ett företag som har gett mig möjligheten att lansera en egen webbshop med t-shirt och hoodies som jag bestämmer hur de ska se ut. Jag startar min egen webbshop som är lite som ett företag. Att jag får göra detta tack vare något jag har kämpat så mycket för. Att jag nu ska släppa kläder med mina egna motiv. Det har länge varit en dröm för mig att äga något sånt och nu börjar den drömmen för mig. Detta är bara början.

Nu i sommar kommer också en hel del grejer hända på min kanal och många av dessa projekt får jag tyvärr inte avslöja men något kan ha något och göra med musik. Ops spoiler.

Sommaren 2016 kommer vara riktigt stor för mig, ni anar inte.

Hösten 2016 kommer också vara helt SINNES, om ni vill få reda på med borde ni gå in på Tubeconsveriges instagram. Kan säga att det har något med hela Sverige och göra.

2016 har bara varit i fem månader, och redan på så kort tid har det hänt så mycket för mig att jag knappt hinner med. Jag är rädd men samtidigt väldigt taggad på vad framtiden har och ge. Men tänk er allt jag har skrivit ner nu är tankar jag har tänkt igenom nu hela natten och dagen. Men igår när jag nådde 10 000 prenumeranter slog chocken mig. Mina gymnasievideos har visats i vissa skolor så elever ska vara bereda för gymnasievalet, jag gör skillnad.

HELA den chocken slog mig igår och det som hände, var att glädje tårarna började rinna. Att lilla jag får vara med om detta. Att jag är omringad av personer som hjälper mig upp så fort jag känner mig svag. Att trots vad jag har gått igenom, trots hur jag har förändrats och mognat att jag står på mina två fötter. Med underbara följare, snart egen webbshopp och så mycket mer kommer hända som kommer bli helt amazing.

Nu skrev jag ut mig som fan, men tack som fan. Att jag får vara med om allt detta, all kärlek ni ger mig på Youtube och Instagram. ALLT.

Har du en dröm, säg inte att du inte klarar det. Tvärtom, då ska du jobba hårt för att sedan förverkliga den drömmen.


Lite bilder från ögonblick jag aldrig kommer glömma -

-

-

Sist men inte minst, den sista bilden. Den här bilden tog jag samma dag jag laddade upp min första video. Alla resor har en början, men min har bara börjat.

Likes

Comments

Min slutsats, vi tjejer är fett konstiga but i like it.

Min senaste video handlar om "konstiga saker" vi tjejer gör, och mycket av detta märker vi inte ens att vi gör haha...

Likes

Comments

Can we just take a moment och inse att om 500 prenumeranter når jag 10 000???

På en månad har jag fått 500 nya prenumeranter, för ett tag gick det ganska långsamt men nu får jag dagligen prenumeranter igen. Sånt här gör mig så himla motiverad!!

Jag har massa video ideer, videos jag vill göra med mina vänner, collabs osv.

Det känns bra när man bara växer och växer, samtidigt blir man ju lite rädd för att man vet att desto fler följare, desto fler negativ respons kommer man få. But haters ain´t shit.

Just nu sitter jag och planerar 3 videos och ni som läser min blogg får veta vad det blir för videos. Den första jag sitter och skriver ner vad jag ska säga i videon osv. är - 10 konstiga saker tjejer gör. 

De videos som gjorde att jag fick flest prenumeranter och publik var just de 10 saker... videos. Tyvärr fick jag stänga av kommentarerna på de videos för folk tog det allför seriöst. De videos var delvist överdramatiserade och gjorda på skämt, delvist. Men folk tog illa upp väldigt snabbt, och saker och ting got nasty. 

Men nu efter nästan två år tänkte jag komma tillbaka med serien - 10 saker..

Och den kommer bli ännu bättre!!!

Andra videon jag sitter och planerar är en video som ska laddas upp 06.00 nu de kommande dagarna och det är en GRWM ( get ready with me), då  man sitter och fixar sig och bara pratar. Jag tänkte sätta mig ner i den videon och nämna varför jag har tagit bort så många videos, nästan 15 stycken. Och lite "back story" bakom vissa videos, för några jag gjorde och tog bort var väldigt personliga.  Sen tänkte jag vill berätta lite hur mitt liv ser ut, kille, vänner och mående. För såna frågor ställer ni väldigt ofta. 

Tredje videon jag planerar tillhör också serien "10 saker..." och jag kommer göra en video som kommer heta " 10 saker man aldrig ska säga på en dejt". 

Min storytime video om min värsta dejt nådde 15 000 visningar idag och den bara VÄXER OCH VÄXER. Och för att hedra den varför inte komma med en till dejt video. 

Så idag är det en bra dag, idag ska det bli en produktiv dag. För imorgon är det skola, och då hinner jag knappt göra något youtube relaterat.

Likes

Comments

​Måste börja blogga oftare igen, men det går perioder. När jag känner att jag vill skriva ut mig, går jag till bloggen direkt. Men vet ni vad? Just nu befinner jag mig i en fas i livet, där allt är bra och stabilt. Inget spännande händer direkt men det är lugnt och fint. Jag känner också att jag är så sjukt glad. Finns väl ingen speciell anledning direkt men känner bara hur en positiv energi sprider sig genom min kropp som gör det svårt att inte gå runt med leende, fan vad nice. 

Sen tar man sommarlov om två månader, TVÅ MÅNADER!??! 

Sommarlov är verkligen det bästa jag vet, de sjukaste grejerna händer alltid på sommaren och jag har redan börjat spara nu för att kunna resa och ha ett riktigt goals sommarlov. 

Men nu ska vi inte tagga sönder, det är fortfarande två månader kvar.

Iallafall, idag tillbringade jag dagen med två tjejkompisar och dansade, kollade film, snackade en massa och hade det mysigt. Om ni inte följer min story på snap, får ni gärna adda - heynatta.

Jag tycker det är riktigt mysigt när man bara tillbringar tid tillsammans, kollar film och tjockar sig med chips. Ibland föredrar jag det framför och dra ut och festa, ibland vill man bara ligga där och kolla på film. Jadååååååå

Likes

Comments

För två veckor sen så var jag i stockholm och som jag har saknat det, har haft sån sjuk ångest på kvällarna för jag känner verkligen hur jag inte vill vara i Skåne. Det orättvisa i det hela är att jag har så sjukt underbara människor här men också i stockholm. När jag går på Stockholms gator med mina vänner är det en slags frihet som sprider sig genom min kropp, känslan av hem. Jag har försökt skrapa ihop några extra pengar för att kunna ta tåget till stockholm om 10 dagar. Jag har även letat efter deltidsjobb, för jag kan inte riktigt betala allt med youtube. Jag vill skaffa ett deltidsjobb så jag kan åka till stockholm oftare, om jag inte kan bo där så får jag väl göra det på "deltid". 

Vet ni hur många gånger jag faktiskt har drömt på nätterna om att jag går till skolan och säger till mina vänner:

- Jag ska flytta till stockholm.

Och sedan säger hejdå till alla där, helt sjukt att jag faktiskt har drömt det.

Samtidigt som jag vill flytta tillbaka till Stockholm, vill jag inte lämna Skåne. Men tyvärr, hade jag fått valet och flytta härifrån hade jag gjort det. Jag vet att jag hade mått så mycket bättre där och även befunnit mig i den miljön jag vill vara i.Jag hade fått lämna mina vänner, min trygghet, mina olösta problem och så mycket mer. Men att flytta hade betytt, ett nytt kapitel i mitt liv. Vem vill inte få en nystart då och då?

Jag hade fått flera möjligheter i stockholm än vad jag någonsin kommer få i skåne. Jag ska fortsätta slita, och vem vet vad som händer efter studenten.

Jag ska ta mig till stockholm om 10 dagar, and honey yes i am back. Yaaaasssss

Likes

Comments

Keep it classy.

Likes

Comments

Så igår åkte jag hem, det gör lika ont att behöva lämna tyskland som det gjorde första gången.

Mitt hemland.

Jag var i Tyskland en hel vecka direkt efter att ha åkt till Stockholm och varit där i två dagar. Lägenheten jag och min familj hyrde var exakt så som jag vill inreda min lägenhet när jag flyttar ut och ekonomin tillåter det. Ibland är det skönt att komma ifrån Sverige lite, det är så himla skönt att åka till ett ANNAT land, till en plats där ingen känner en. Jag älskar att resa, och ett av mina nyårslöften var att jag ville resa mer, resa med vänner, komma ut mer och uppleva mer!

Redan om tre veckor ska jag tillbaka till Stockholm, för det är en stad full med liv och en stad som mitt hjärta pumpar några extra slag för. Nu på sommaren har jag också planerat och resa en del inom Sveriges gränser, till göteborg, stockolm m.m. och KANSKE utomlands. Har också planerat in några roadtrips med mina vänner nu på sommaren.

Jag var fast besluten när året började att jag var tvungen att gå ut från min "comfort zone" och leva lite mer. Jobba hårdare, bli mer besluten och ta flera risker. Jag har aldrig mått bättre och varit med om så MYCKET som i år.

Prenumeranterna ökar snabbare igen på Youtube, så det närmar sig 10 000 prenumeranter som är helt sjukt. Jag har över 758 000 visningar på kanalen, och nästan 10 000 personer har klickat på "prenumerera" knappen. Jag har råd med resor, råd med nöjen tack vare detta. Det är mina följare som har gett mig möjligheten att kunna resa till Stockholm, det är mina följare som delvist har gjort mig till den personen jag är IDAG. När jag har varit otroligt glad har jag vänt mig till er, när jag har mått dåligt har jag vänt mig till er, ni har nästan sett alla mina sidor. Jag är så otroligt stolt över mig själv, när jag läser att folk uppskattar mitt jobb & hjälp. Jag är så otroligt stolt över vem jag är idag, hur jag har jobbat mig själv upp och står på både fötterna.

Detta året kommer hända så mycket mer, men vissa saker får jag tyvärr inte berätta än ååhhh!! Men det är helt sjuuuuuuukt!!

Det sista jag vill säga är, du är bara ung en gång och livet är för kort, så slösa inte din tid på fel saker. Du vill minnas din ungdom som en fin tid, så gör det bästa utav den. If life gives you lemon, make a lemoande.


Likes

Comments

Igår var jag på Guldtuben i Stockholm, och får bara tårar av och tänka hur underbart det var.

Jag tillbringade dagen med min finaste Simon och på kvällen var det dags och gå på röda mattan and look flawless. Fyfan, såna här event påminner mig alltid hur jävla bra jag har det och att jag verkligen har världens bästa "jobb".

Det var hur härligt som helst och ta tåget till Stockholm och tillbringa dagen där med Simon. Jag saknar verkligen och bo i Stockholm, det var flera år sen jag flyttade men jag tror att min saknad och längtan efter att få återvända till min hemstad alltid kommer finnas kvar i mig. Jag växte upp i Stockholm och en dag så kommer jag kunna kalla mig för Stockholmare igen. En dag ska jag skriva på pappren för en lägenhet i Stockholm, vem vet den dagen kanske kommer efter studenten. Efter studenten lär jag flytta från Skåne, det vet jag men vart det leder, det vet jag inte. Helt sjukt att jag faktiskt flyttar ut om två år. Jag som person är redan väldigt självständig, men att flytta ut och stå på egna fötter är något som skrämmer mig lite.

Jag känner mig hemma i Stockholm, inte i Skåne.

Jag planerar att åka upp till Stockholm flera helger och sova över hos kompisar jag har där. Mina vänner där är också personer som har lärt mig så mycket, personer jag delar ett gemensamt intresse med och det är Youtube. Vi alla har en story varför vi började och varför vi håller på med det. Vi alla har gått igenom en hel del i livet, och våra videos är vårt sätt att göra skillnad och bara det är så himla fint.

Något jag älskar med Youtube världen är att det är OKEJ att inte vara som alla andra. Jag har aldrig varit med om en community där det finns så mycket kärlek och accepterande.

Guldtuben var också som ett wake up call för mig. Oavsett hur mycket du trycks ned, hur mycket du har fått höra att det aldrig kommer bli något av dig, hur mycket du drömmer och hur mycket du har gått igenom så finns det alltid ett sätt och ta sig till toppen igen. INGEN person har rätt att säga :

- Du kommer aldrig klara det.

Aldrig är ett förbjudet ord, för om det inte är möjligt nu så kommer det att vara det i framtiden. Och om det finns folk som försöker förstöra dig, då fan gör du redan något rätt och är redan bättre än dem.

Guldtuben 2016 var magiskt och fick mig och inse att jag började med Youtube var något av det bästa jag har gjort och att mitt liv inte hade sett ut som det gör idag utan Youtube. Jag erkänner ibland så lägger vi Youtubers ut videos vi kanske inte borde lägga ut när vi är upprörda eller arga. Men en stor del av vårt liv är YOUTUBE.

Jag älskar mina finaste vänner, mitt jobb och framför allt ni som följer mig. Tack som fan!


Likes

Comments