​Idag färgade jag Hanna ! Vi gjorde en balayage, i soft blond med sandfärgad blandat med lite guld och beiga toner och en mjuk övergång från mörkare botten till ljusare. Använde också olaplex för så lite slitage som möjligt :) älskar färgen, blandar sig så fint! <3 nöjd frissa :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Igår var Lina här och ville fixa sin utväxt, hon hade väldigt blonda slingor sedan innan med en rätt lång utväxt. Hon ville att utväxten skulle smälta ihop med det blonda. Då fick jag blanda en färg så nära hennes naturliga som möjligt och dra ut och göra en "fade" så man inte ser kanten från slingorna längre, resultatet kallar vi sombre, en soft ombre, men väldigt naturlig. Och måste säga att det blev väldigt snyggt! Jag är nöjd :D

xoxo

Likes

Comments

​Idag fick Ellan en rejäl omgång på sitt hår som hade lite olika färger och ljusa toppar som var väldigt ledsna och slitna. Vi la en brun färg och jämnade ut allt, en toning på längderna med olaplex för att stärka upp håret och ge en bättre kvalité och olaplex ljuger inte, man känner skillnaden på ett slitet hår direkt! Hon fick en mörkare botten för att ge ett mer djup och längderna lite ljusare för att kunna ha lite solblekta slingor mot sommaren :) glansigt och snyggt blev det idag! Och inga mer kluvna toppar! Jag älskar olaplex! <3

Likes

Comments


.
Japp, det är nog det jag får höra mest på salongen nuför tiden :P alla vill bli blond som khloe och hon va ju också mörkbrun som mig! Och jag vill ha det på en behandling för ni har ju olaplex.
Nej nej nej, det här är alltså inte verkligheten! 
Det är omöjligt att få en snygg blond kall färg när du har mörkt hår på samma dag!
Som ni ser på detta kollage så har tracey cunningham som är alla kändisars frisör i Hollywood(följ henne på insta) gjort henne så här ljus på ungefär 8 försök. Hon har också använt olaplex, men ändå har hon ljusat upp henne successivt! Och varför gör man det?
För att spara på hårets kvalité så ditt hår inte knäcks av, hade ju varit lite tråkigt annars.
Och för att ju mer du ljusar upp på en gång ju mer röd/oreange/gul blir du!
Och det kommer lysa igenom på en toning/nyansering, som också släpper efter 2-4 veckor och då kommer du stå där med slitet oranget hår.
Så ta det lugnt! Vill du bli ljus, gå till någon som vet vad dom sysslar med och som gör det stegvis för att dom bryr sig om ditt hår!
Gå inte till någon billigare salong som säger att dom kan få dig blond från mörkbrun på en behandling. För då kommer du garanterat inte bli nöjd!!!

Likes

Comments

På senaste tiden har jag haft så sjukt mycket att göra! Vilket är otroligt roligt, så härligt att se så många som vill komma till oss och fixa håret :) Love ❤️
Men, ens egna hår hinns tyvärr inte med, och jag fick verkligen paniiik haha, hemsk utväxt och mitt egna hår va lite åt det gula! Usch, så jag fick ta en omgång hemma i badrummet med en del slingor med balayageteknik i håret. Att göra baksidan av huvudet spegelvänt va ju inte helt rätt haha 😂 !!
Men det gick och det blev ljusare och mycket kallare, känns mycket bättre ;)

Likes

Comments