Hej på er!

Jag har idag lite spontant varit hos frisören och fixat mitt hår. Kände att jag ville ha en liten förändring nu till hösten. Skrev till min kompis i morse (som är frisör) och frågade om hon hade tid att fixa mitt hår idag, vilket hon passande nog hade! Vi blekte längderna lite och la i två olika typer av nyansering för att få håret lite kallare! Frisörsalongen jag var på heter skapa och ligger snett mitt emot epok i Linköping! Kan rekommendera stället, jättemysigt med trevliga frisörer. Jag betalade 1233 kr för besöket, då var det utan klippning, med min egna bottenfärg och med 15% rabatt då min kompis fortfarande lär sig! Så ska man lägga botten och klippa sig så blir det aningen dyrare! Men jag är sååå nöjd med resultatet! Helt klart värt pengarna. Vi glömde tyvärr att ta förebilder men här är lite bilder på resultatet😃

Fint va? Fick även bra service med flera koppar kaffe haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgonmorgon på er!

Tänkte inleda dagen med ett kort inslag om min häst Ferrero. Läser ni första inlägget på bloggen ser ni att jag för några månader sedan letade ny häst. Inlägget handlar om en av dagarna jag var och provred hästar. Jag kan meddela att häst nummer ett blev nya stjärnan. Hopp stammad valack på 7 år. Väldigt intressant stam vilket är kul även om hästen inte går att avla på haha. Jag har hur som helst haft honom i snart ett halvår och det börjar flyta på riktigt bra nu. Har tävlingsdebuterat honom felfritt med en bra känsla. Han har en lite skakig bakgrund och vi har därför valt att gå sakta framåt. Men han är riktigt stabil i psyket och går med på det mesta jag gör med honom vilket jag vet har stor betydelse för hans kommande uppgifter. Mer lär ni få höra om stjärnan. Vi höres!

Likes

Comments

Hej på er! Lovade lite info om alla mina provridningar idag. Blev 7 st totalt, men en av hästarna var så brunstig att hon vägrade gå fram och var allmänt tjurig så kände inte att det va någon idé att försöka mer efter ett par minuter! Nu kommer lite info om hur varje häst var att rida, vissa vet jag mer om än andra. Bara läsa och se

Ferero! En holländsk 7årig valack. Vad ska jag säga... allt kändes så rätt. Tyckte om den hästen! Väldigt mycket, så vi får se om det blir denna. Lite mer fundering är klart att det krävs. Han va mjuk och fin i munnen och enkel på hinder. Superfin!

Häst nummer två är ett 7 årigt sto från Danmark tror jag att det va. En väldigt fin häst att se på! Hon va fin att rida och va precis så jag gillar att hästarna är, känsliga, mjuka och hoppglada. Va en bra känsla men något pigg mot hinder. Tyckte om henne med!

Häst nummer tre har jag tyvärr ingen bild på men ett brunt sto 9 år gammal. Väldigt trevlig och hoppade hur bra som helst. Dock klicka vi inte och jag tyckte att det var väldigt svårt att hoppa henne då hon hoppade mig ur sadeln varje gång med sina bakben och på så sätt blev det väldigt oharmoniskt för att säga det så. Vi klicka helt enkelt inte men det va nyttigt för mig att rida henne. Och kul!! Med rätt ryttare kommer hon att bli en toppen häst!

Även häst nummer 4 saknar jag bild på men en stooor valack på 7år. Honom hoppade jag inte då jag kände att det inte behövdes då han inte va min typ av häst. Klumpigare än de andra hästarna och inte alls lika mjuk i munnen, så nja, han va väldigt fin på marken dock. Men jag gillar de lite lättare hästarna.

Häst nummer fem var en 7årig valack imp Danmark. Han var mest dressyrriden eller så gott som bara dressyrriden så honom hoppa jag bara för skojskull, då förmedlaren tyckte att jag lika gärna kunde prova honom också när jag ändå var där. Han var superrolig!! Fin form och mjuk i munnen. Hoppade hur bra som helst med framdelen och hade en positiv inställning till hindret trots att han knappt hoppat tidigare.

Dessa 5 hästar red jag på samma ställe och jag gillade förmedlaren skarpt! Seriöst och bra! Kan rekommenderas!

Sen åkte vi till ett annat ställe och provred två hästar. Ena tjura ihop fullständigt så henne satt jag på i ca 10 min... den andra var mycket finare och jag tyckte om henne. Men under tiden jag satt på hästen kom ägaren ut och sa att hästen inprincip var såld (efter ett samtal hon fick). Jag kände bara okej men då är det ju inte jätte mycket idé att jag fortsätter rida men hoppade ändå ett par lägre språng. Tyckte att det stället var betydligt mer oseriöst, kändes väldigt konstigt.

Vi får se vad det blir för häst, inte säkert att det blir någon av dessa men har ändå två som är intressanta! Ber om ursäkt att bilderna på senaste tiden varit så dåliga, men har inte haft möjlighet att fota med systemkamera men vill ändå ha med lite bilder.

Likes

Comments