Hei. Beklager at jeg ikke har blogget på de siste dagene, men jeg har vært og er litt fortsett stapp forkjøla. Jeg går rundt å stresser å er red får ikke få med meg alt som jeg skal ha med til Spania. Vi får satse på at jeg får med meg alt jeg trenger til turen, gleder meg og til å reise å besøke et nytt land som jeg har aldri vert i før. Jeg skal selvfølgelig blogge fra Spania, jeg tenkte å lage en innkjøpsvideo vis dere har lyst til det?.


Håper alle har en fin kveld videre!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 60 lesere

Likes

Comments

Hei. I dag etter jobb så dro jeg til en frisørsalong, der jeg satt på vippe extensions. Jeg er så fornøyd med vippen mine synes de er så fine! og hun som gjorde det var syk flink, jeg er så fornøyd med vippen mine føler meg så fin og. Jeg var til en frisørsalong som heter Stil Frisør & Velvære Veldig fin frisørsalong og hyggelige folk som jobber der.

Har dere vippe extensions


  • 78 lesere

Likes

Comments

Hei. Nå har jeg akkurat vært hos venninna mi, der vi planlegge Spania turen vi skal i hvertfall shoppe og bade. Skal bli gått å komme seg bort fra vinterkulda! og varme skjelette sitt opp i varmen. Jeg skal ta bilder til dere i Spania slik at dere kan få se hva jeg gjør.

Beklager får et kort innlegg

  • 80 lesere

Likes

Comments

Hei. tenkte å vise produkter jeg bruker til ansiktet mitt, alle produktene er kjøpt på ebay.


NOK 225.02

Oljerens bruker jeg når jeg tar av foundation.

NOK 64.70

Skumrens bruker jeg når jeg skal vaske ansiktet morgen, kveld.

Toner bruker jeg etter jeg har vasket ansiktet mitt.

NOK 116.45

(maske 1-2g. uken)

Essens bruker jeg å smøre ansiktet med.

Krem bruker jeg når jeg er ferdig.

Hva slags produkter bruker dere?

  • 91 lesere

Likes

Comments

Hei. Eller god ettermiddag jeg synes vinteren i år har vært super, neste ikke noe snø å det er bare delikt. Det har vært kalt men ikke veldig kalt heller, så vinteren her jeg bor har vært super. synes det er mer vår en vinter da men det har snødd litt, og fuglene er jo forvirret og det har komet blomstreknopper. Jeg tok noen bilder i dag ute sytes det var så fint vær.

Håper alle får en fin lørdag :)

  • 94 lesere

Likes

Comments

Nå nærmer det seg Valentins dag og jeg lage en sminke look. Håper dere liker den!

  • 99 lesere

Likes

Comments