Hei. Jeg må bare beklage at jeg har ikke gitt noen lyd i fra meg på mange dager, jeg har hatt så my gjøre i de siste dagene det er jeg veldig lei meg får. Jeg tenkte jeg kunne lage en Nelly innkjøpsvideo til dere i helga. Får jeg har kjøpt noen ting på Nelly. Ellers håper jeg alle har hatt en fin torsdag og er klare til helga!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 66 lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hei. Det er så deilig å ha mindre klær på seg og kan endelig ut å ta bilder uten å fryse, nå er endelig våren hær! På onsdag har de melt 20 grader det håper jeg at det stemmer.

Får nå er jeg lei av at det er så kalt jeg tror jeg er fødd i feil land rett og slett vi får håpe at det kommer til å bli 20 grader, bare det ikke kommer snø så er jeg fornøyd! vi får satse på at våren kommer nå får å bli nå, ønsker alle en fortsatt fin søndag. Resten av søndagen skal jeg bruke å slappe av å ikke gjøre så mye skal bare nyte søndagen.

Hva synes dere om bildene?

  • 84 lesere

Likes

Comments

Hei. Til alle veske elskere de skal åpen en butikk i Oslo sentrum som skal innholdet merker fraPaco Rabanne, Alexander Wang, Proenza Schouler, Mulberry, Acne Studios, Marni og J.W. Anderson og Aurélie Bidermann i et bredt utvalg av sko, vesker og solbriller.De åpner butikken den 28 april i Hegdehausveien 27. Må nok dessverre spare penger til neste gang jeg reiser til Oslo får jeg skal i hvertfall ta meg en tur innom der når jeg skal til Oslo.

  • 86 lesere

Likes

Comments

Hei. Beklager at jeg ikke har blogget på de siste dagene, men jeg har vært og er litt fortsett stapp forkjøla. Jeg går rundt å stresser å er red får ikke få med meg alt som jeg skal ha med til Spania. Vi får satse på at jeg får med meg alt jeg trenger til turen, gleder meg og til å reise å besøke et nytt land som jeg har aldri vert i før. Jeg skal selvfølgelig blogge fra Spania, jeg tenkte å lage en innkjøpsvideo vis dere har lyst til det?.


Håper alle har en fin kveld videre!

  • 166 lesere

Likes

Comments

Hei. I dag etter jobb så dro jeg til en frisørsalong, der jeg satt på vippe extensions. Jeg er så fornøyd med vippen mine synes de er så fine! og hun som gjorde det var syk flink, jeg er så fornøyd med vippen mine føler meg så fin og. Jeg var til en frisørsalong som heter Stil Frisør & Velvære Veldig fin frisørsalong og hyggelige folk som jobber der.

Har dere vippe extensions


  • 184 lesere

Likes

Comments