Det snöade massor igår och idag har det fortsatt, såå kul!!! Älskar snön (i någon vecka till i alla fall) man tröttnar ju fort..

Vi har i alla fall idag varit ute och lekt med både hundar och barn idag, man får passa på. Vi bor ju trots allt i Sverige där sommaren är 1 vecka och detsamma med vinter. Blev dock inte så långvarigt när magen blivit så stor att jackan bara täcker halva magen, blir snabbt kallt då😂

Fick iaf lite söta bilder på Vincent ute i snön😍

 ​Natalie Malmberg ​♡​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår vecka 24 (23+4) fick vi alltså åka in till förlossningen för första gången. Kände honom knappt röra sig på hela lördagen o bara en pytteliten buff på förmiddagen på söndagen. Blev sjukt orolig o ringde därför in så som tyckte vi skulle göra ctg och eventuellt ett ultraljud.

Väl inne på förlossningen tog det bara typ 30min sen hade jag lämnat ett urinprov och dom letade hjärtljud med ctg. Tråkiga var att eftersom han är så liten än så när dom väl hittade ett hjärta försvann det lika fort igen, han ville inte vara med! Så då bestämde dom att vi skulle göra ett ultraljud istället.

Här startade det tråkiga, båda läkarna var inne på operation så i 2-3h fick vi vänta på det där jäkla ultraljudet o såklart fick jag två starka buffar i väntan.. Blev självklart glad men kändes typiskt, allt såg i alla fall jättebra ut på ultraljudet och allt är perfekt med vår lille M💙

Snöade massor ute när vi satt i väntrummet, så mysigt😍

 ​Natalie Malmberg ​♡​

Likes

Comments

Tänk att det är vecka 24 nu?? Om 6 veckor är det bara 10 veckor kvar!! Helt ofattbart men lillkillen är verkligen inte långt borta nu.

Vecka 24 är här och jag mår helt okej? Hungrig hela tiden men det kanske inte är så konstigt med tanke på hur mycket han växer nu. Dubbelt så stor ska han bli på 4v, helt sjukt!

På min app står det bland annat ”barnet är cirka 28cm lång och väger i början av veckan 565g och i slutet 665g. De vita blodkropparna har börjat bildas och de är till för att kunna bekämpa infektioner. Lungorna formas och fortsätter utvecklas. Skulle barnet födas nu finns det en chans att det skulle överleva men oftast är lungorna inte tillräckligt utvecklade”

0,1kg på en vecka, det är verkligen mycket för någon så liten! Trycker jag handen lite mot magen så har jag nu börjat känna när han bara rör lite på sig och flyttat sig, behöver inte vara starka sparkar alltid längre!!

Sammanfattningsvis så mår vi ganska bra jag och lilla M, tycker dock han rört sig dåligt i några dagar men känner honom varje dag i alla fall!😍

1års kalas för gudsonen igår, om presentpappret eller presenterna var bäst är oklart😂

 ​Natalie Malmberg ​♡​

Likes

Comments

Idag är dagen kommen, mina älsklingar ska flytta.. sen jag blev gravid har också min katt Astrid blivit det. Hon har nu alltså hunnit bli dräktig, 14 september kom hennes små pluttar och nu är dagen kommen, dom ska flytta.

Hon fick tre små kattungar Diesel, Doran och Gustav. Diesel fick jag för några veckor sen övertalat att vi ska behålla men de andra två kommer inte kunna stanna. Jag som är en liten crazy catlady älskar ju mina katter i vanliga fall och dessa gravidhormoner gör inte det lättare.

Nu har jag sån otrolig tur att dom andra två kommer till samma hem, långt bort ska dom inte heller! Det är min svärfar som ska ha dom så jag kommer kunna åka och hälsa på när jag vill. Det blir ändå jobbigt att inte ha dessa små springandes vid mina fötter hela dagarna längre.

Doran❤️

Gustav❤️

​Och min lilla Diesel som ska få bo kvar❤️

 ​Natalie Malmberg ​♡​

Likes

Comments

Nu är alltså gravid vecka 24 här!! Det är extremt svårt att förstå! Jag har vetat om denna graviditet i ungefär 20 (!!) veckor nu😱

118 dagar kvar till beräknad födelsedatum, jag minns när jag glatt sa ”det är under 200 dagar kvar nu!!” Snart är det under 100 dagar kvar bara.

Och det här med att tiden går fort, min gudson fyller 1år om en vecka. Vad hände med att han var en pytteliten bebis?😩

Igår fick jag hem min tens av sjukgymnasten, ska bli spännande att börja testa den och se ifall det hjälper mot denna hemska foglossning. Har fått sjukskrivning på 50% pga den men som jag känner nu orkar jag inte ens jobba 50% med denna hemska smärta.. I ungefär 10v har det hållit på nu och bättre blir det inte 😔

Nu ska jag fortsätta mysa med mina älskade kattungar som flyttar imorgon vi hörs snart igen!

Min fina gudson❤️

 ​Natalie Malmberg ​♡​

Likes

Comments

Hellooo!

Idag är sista dagen av vecka 23 kommen, äntligen! Tiden går faktiskt fort nu men vill att det ska gå ännu fortare.

Bebis denna veckan verkar må bra sparkar flera gånger om dagen och svarar när man buffar på magen. På min ena app Preglife står det kortfattat såhär:

Barnet är nu ungefär 27cm lång och väger nu i slutet av veckan ungefär 550g. Barnet hörsel förbättras och barnet kan nu urskilja olika ljud inifrån och utanför den gravida kvinnans kropp.

Svårt att förstå?? Min lilla bebis väger över ett halvt kilo!! När jag fick reda på att jag var gravid var han lika stor som ett sesamfrön 😂

Nu börjar det synas en del även när jag ligger ner😍

 ​Natalie Malmberg ​♡​

Likes

Comments

Vecka 23 har verkligen gått hur fort som helst?? Jag byter veckor på onsdagar förresten till er som inte orkade räkna ut det efter förra inlägget.

I alla fall vecka 23, jag har verkligen känt lilla M(bebisen) sparka sååå mycket denna veckan!! Riktigt livlig har den krabaten börjat bli. I början av denna veckan fick jag för första gången se en spark på utsidan av magen, kände första med handen dagen innan vecka 23 startade😉
Trots jag kände med handen i vecka 22 så fick MA(babydaddy) först känna honom nu i vecka 23.

Denna veckan fick vi genom någon gratis app i telefonen för första gången också höra hans lilla hjärta galoppera. Med alla dessa hormoner hela tiden så var tårarna verkligen inte långt borta!! Längtar så till 20/12 då ska jag till barnmorskan och få höra hjärtat där för första gången😍

Illamåendet kommer och går som se senaste veckorna, kan inte äta för mycket eller för lite.. Illamåendet har varit en ganska jobbig sak för mig under graviditeten faktiskt.

Har nog inte mycket mer att säga än så om vecka 23 faktiskt, kommer ett inlägg om bebisen imorgon med hejsvejs!

 ​Natalie Malmberg ​♡​

Likes

Comments

Jag har alltså inte bloggat på 6år(?) typ och kommer inte ens ihåg hur det är. Kommer antagligen gå lika dåligt som alla andra gånger då jag gett upp efter max en månad...

Som ni antagligen ser på bloggens namn kommer denna bloggen handla om min graviditet! Jag är alltså gravid och är beräknad att få en liten pojk i början av April. Idag 4 december är jag i vecka 23(22+5) och känner den lilla sprattla omkring där inne ganska ofta nu faktiskt.

Tänkte i alla fall göra ett inlägg i veckan där jag uppdaterar hur jag och bebis mår, tankar och kanske någon inflik om vad the babydaddy känner också!

Vi får helt enkelt se hur detta går men hoppas någon där ute mer än jag är taggad på att få läsa om det faktiskt inte alls så glamourösa livet när man är gravid, inte oftast i alla fall!

Chailatte, kiwi och morötter är lite utav mina cravings just nu!

 ​Natalie Malmberg ​♡​

Likes

Comments