Header

Som jag skrev i det förra inlägget så har jag slutat att blogga här! Jag har istället öppnat en reseblogg där jag kommer att uppdatera när jag är ute och reser. Har börjat bloggen med bilder från Grekland i somras! Följ @life_travels för att bli uppdaterad av mina reseinlägg! Går under samma namn på instagram om ni hellre vill följa där!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej på er! Ni kanske har märkt att det har stått tomt här ett tag. Jag har bestämt mig för att sluta blogga helt! Jag har tänkt på det ett tag och jag känner att det är helt rätt beslut. Men jag har dock tänkt att jag ska ha en reseblogg. Resa är något jag älskar och att fota! Så jag kommer att skapa en ny blogg där jag endast kommer uppdatera när jag vart ute och rest! 

Detta gör jag bara för mig själv. Jag har så många gånger sagt till mig själv att jag bara ska blogga för min egen skull men det går inte. Pressen om att man ska skriva en massa bra inlägg för att ha läsarna kommer sen iaf! Och jag är inte i en sådan situation i livet just nu att jag pallar den pressen. Jag har så mycket annat! Men om ni skulle vilja följa min reseblogg så kommer jag att länka den i ett inlägg över detta! Kram på er och tack för mig!

Likes

Comments

Måndag idag! Och den här veckan ser lite speciell ut på schemat. Vi har inte riktigt de lektioner vi brukar ha utan de är utbytta på de sceniska lektionerna. Mår iaf bättre nu då jag har vilat ut under helgen (var ju sjuk hela förra veckan). Så känner att nya tag är redo för att köra denna veckan!

Likes

Comments

​När man är sjuk får man unna sig med gofika och bara ligga framför Netflix hela dagen. Det är precis vad jag gjort hela dagen idag! Tips på serie är helt klart The 100! 

Likes

Comments

Hur snyggt är inte mörkt läppstift såhär till hösten? Att äga ett mörkt läppstift under den här tiden av året ät helt klart ett måste för min del! Kan dock ha svårt att tycka att jag passar i det beroende på vilken färg det är. Men har hittat två stycken som jag älskar och bevarar tryckt i mitt sminkhörn hemma haha! 💋

Likes

Comments

Blev så glad när jag vaknade imorse och såg att min favoritbloggerska. har bytt bloggportal hit till Nouw. Har följt henne men ännu lättare nu när man  kan följa på sidan. In och kolla hennes blogg!! 

Likes

Comments

Hej hörrni. Jag har funderat och funderat på det här med hur öppen jag är på min blogg. Och det har lett till att jag inte tänker skriva på det viset jag skriver nu. Jag kommer inte att vara lika öppen. Ett av skälen är att jag helt enkelt inte mår speciellt bra just nu. Men också att jag vill inte glömma personerna runt om kring mig. Jag förstår att det kan vara svårt att förstå vad jag menar.

Självklart kommer jag att fortsätta att blogga varje. Men inte på samma sätt. Min blogg har växt och jag har ingen aning om vilka ni är? Ni vet allt om mig men jag vet inget om er. Det har börjat skrämma mig lite. Därför tänker inte jag vara lika öppen här men fortfarande skriva vanliga inlägg som åsikter och inspirationsinlägg. Foton jag tar och massa inlägg om resor jag gör osv. Tror det blir bra för både mig och er...det bli inte lika står blandning i bloggen utan lite mindre kategorier men lika mycket innehåll! Vi testar och ni som inte gillar det sorry men det är såhär det är! 💘

Likes

Comments

Dessa underbara goda choklad stick finns att köpa i Grekland (har iaf inte hutat de någon annan stans) Så brukar köpa när jag är i Grekland. Iaf nu när jag var där så tog jag med mig burken hem och tänkte att ja varför inte göra om den. Jag behöver förvaring till mina sminkborstar och denna var ju inte så snygg.

Klippte därmed ut en bit av detta klisterpaper och satt på. Hur enkelt men snyggt som helst!

​Eller var tycker ni? 

Likes

Comments

​En tripp till London står på min "To do" lista. Vill åka dit och shoppa, sitta och fika på mysiga fik, upptäcka en ny plats helt enkelt och fotografera en massa! Det kommer ju en jul nu snart och att åka till London i December är ju en dröm. Med all julpynt osv. Tittar för fullt på biljetter dit i början av December. Vet ni några bra hotell som inte är för dyrt men har en bra standard?  

Likes

Comments