Sista minuten stress. Slängde in mina jobbarkläder i tvättmaskinen för en timma sedan och hoppas på att de kommer hinna torka tills innan klockan 8. Ikväll ska jag jobba hela kvällen. Vad har hänt annars då? Igår var vi i Kalmar och fick hem julklappspapper men inte lika många julklappar och åt god mat. Sista minuten klappar får vi in och kika på imorgon. Vi måste hitta något!

/ Natalie 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Det gick så bra att jobba på det nya stället igår. Fick positiv respons. Var även och jobbade ett par timmar ikväll också och även idag fick jag positiv respons, det är alltid kul! Och från mitt håll så tyckte jag också att det gick jätte bra och det kändes också bra. Så det är kul. Vad har jag mer gjort idag? Hmm jag har i princip jobbat hela dagen. Jobbade på ett annat ställe innan, och där gick det också bra. Nu är jag hemkommen och kan koppla av en stund. Imorgon är det en ny dag och jag ska ytligare på en arbetsintervju vid klockan 11. Men det är imorgon, nu ska jag bara ta det lugnt.

/ Natalie 💕

Likes

Comments

Idag lunchade vi ute på ett ställe som heter lilla krogen som ligger här i Oskarshamn. Vi tog buffé och det fanns jätte många olika alternativ. Jag plockade på mig ett par sushi bitar, så gott. Sedan tog jag kyckling av olika slag, med olika marinader. Och självklart lite potatisgratäng och bea. Så gott! Det var ett tag sen vi var där men är fortfarande lika mätt i magen, bra det. Ikväll vid 18.00 så ska jag gå bredvid och servera. Jag har lite serveringskunskaper bra nog för jag höll ut ett år på resturang och livsmedel, nu kommer det till användning. Hoppas allt går bra ikväll och önska mig lycka till!

/ Natalie 💕

Likes

Comments

Oj vad jag ångrade på att jag tog mig en pw i blasket igår. Blöta och iskalla fötter och halkade runt som Bambi på hal is. Och träningspasset igårkväll fick hyfsat bra. Tränade axlar och armar och lite mage. Och hörni jag tror inte ni förstår hur svag jag är i mina armar. Det går nog bättre nästa gång.

/ Natalie 💕

Likes

Comments

Hej! Igårkväll var vi återigen på gymmet. Körde på crosstrainern som uppvärmning 15 minuter. Sedan körde jag lite ben/rumpa och mage. Testade en ny maskin som dom hade fått in och den fungerade jätte bra! Ikväll ska jag träna armar och lite mage. Men det är ikväll det. Nu tänkte jag att jag skulle ta mig en powerwalk i snön. Första snön la sig igår, lite grann. Alltså det är ju sååå mysigt!!

/ Natalie 💕

Likes

Comments

Godkväll! Drog till gymmet vid 9tiden ungefär och körde lite mage och ben/rumpa. Innan det gjorde Anton en pwo special, blev som slush ungefär. Ikväll tränade vi mycket kortare än vad vi brukar, men det var mest för att hinna till affären efteråt också. Men det gick hyfsat bra ändå. När jag väl är där vill jag nästan inte gå därifrån förens jag är slutkörd. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan ska vi slå på en film och bara ta det lugnt resten av kvällen.

/ Natalie 💕

Likes

Comments

Hej! Min helg hittills har varit jätte bra! Igår blev vi bortbjudna på mat hos Antons pappa och Susanne. Vi åt pizza, el taco blev det för min del. Jätte gott! Sedan blev det kortspel och idolmys. Chris vann ju, yyes! Idag har vi haft en hel dag i Kalmar.

Gått och strosat i affärer och även ätit mat. Har varit jätte mysigt och kul.

När vi var i Kalmar så fick vi en jätte fin julgran plus tillbehör eftersom vi inte hade någon gran eller dekorationer. Vi är såå nöjda och granen är redan uppe och dekorerad. Lite mer julstämning. Så tacksamma och glada båda två! Tack ännu en gång för allt och för en trevlig helg tillsammans!

Fick också ett par mysiga tofflor som jag kommer använda flitigt eftersom vi har det ganska kallt på golvet. Och hur söta är dom inte??? Vi fick också hem en mixer, så nu kan vi göra goda smoothies.

/ Natalie 💕

Likes

Comments

1. Vad heter jag? Natalie Frid

2. Hur gammal är jag? 19år

3. Singel eller upptagen? Upptagen

4. Om jag vann en miljon, vad skulle jag göra? Köpa en lägenhet eller ett hus + inredning.

5. Vad gillar jag mest/minst med mig själv? Jag är för snäll och vill andras bästa. Kort stubin

6. Vad är det värsta jag vet? Folk som ljuger

7. Drömmar i livet? Ha en familj och resa

8. Tränar jag? Ja, gymmar 5 gånger i veckan ungefär.

9. Vad är jag rädd för? Vet inte, inget jag går runt och tänker på

10. Vad ser jag framemot just nu? Julafton och nyår

/ Natalie 💕

Likes

Comments

Hej! Stress imorse igen... Möte med Marie vid klockan 10 och jag vaknar vid halv 10. På med kläderna och upp med håret i en svans. Och jag kom i tid den här gången också! Hörni arbetsintervjun i onsdags gick hur bra som helst! Ska provjobba redan nästa vecka!! Så jäkla roligt.

/ Natalie 💕

Likes

Comments

Heej! Idag har allt gått som jag vill, det motsvarar en glad Natalie. Morgonen började med telefonintervju och jag kan faktiskt ärligt säga att det gick riktigt bra. Och inte nog med det hörni! I eftermiddag ska jag på arbetsintervju på ett annat ställe som jag tror passar mig, så jag håller mina små tummar och även tårna på att det kommer gå hela vägen. Jag har ju redan ett jobb, vikariat inom äldreomsorgen. Men jag har hört att man ska jobba med något som man tycker om, något som är roligt. Det är ingen plåga för mig att jobba inom vården. Men det finns bättre alternativ som passar mig. Jag hoppas hoppas, hoppas nu!

/ Natalie 💕

Likes

Comments